- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
Hayallerinin kadını :) bende 1.68 boy kilo 58.7 görmüştüm ama bu ara 62lere çıkıyor ödem yapıyor sanırım ama gidicek inşallah
Senden de sağolsun :)Gazlayanim Sağolsun
Evt kaptan o benim basensiz selulitsiz versiyonum
yok canım sade yeşilçay içiyom bu ara başka bişey yapmıyom yapsammı acabaCanım sen odem attirici şeyler kullnmiyonmu
Kitazsapi maydanoz
:)
Benim hedefim 55:)
Senden de sağolsun :)
ah keşke vücuda bak fıstık gibi yemede yanında yatBir eda taspinar olmak var
yok canım sade yeşilçay içiyom bu ara başka bişey yapmıyom yapsammı acaba
benimde 55 di 2.takımda bizim kızlardan biri gazlayınca 50 ye indim
Hayal deil gercekah keşke vücuda bak fıstık gibi yemede yanında yat
kesinlikle canım ya bak göbekte öyle takıntılı değilim yemeyince gidiyo ama basen öyle değilki selülit olur çatlak olur görüntüyü bozarSenden benim gibi gazla çalışıyorsun
Hayal deil gercek
Bana dedikleri zaman bende inanmazdım yaşadım gördüm misler gibi gitti :)kesinlikle canım ya bak göbekte öyle takıntılı değilim yemeyince gidiyo ama basen öyle değilki selülit olur çatlak olur görüntüyü bozar
senden sonra inandım galiba onların gitme ihtimali ahh ahhh
Evet gayet normal bencekızlar insan sabah kalkınca uyku sersemliği çeker ayılmaya çalışır ben diyorumki bu sabah servisin gelmesine 5 dakika var dur ip atlıyayım normalmiyim sizce
Kızlar diyetisyene gittim kilom 61.7 çıktıevdeki tartıda 64 çıkıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. Ama 61.7 yi görünce çok mutlu oldum. Diyetisyenin dediği vermem gereken 4 kilo varmış ve hepsi de yağ dedi. O an yağ dışında başka neden kilo veriyoruz ki diye düşündüm ama soramadım.
Benden birileri daha var çok mutlu oldum tey teyEvet gayet normal benceben de giyinmeden 100 ip atlıyorum hemen.
Sevindim canım senin adınaKızlar diyetisyene gittim kilom 61.7 çıktıevdeki tartıda 64 çıkıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. Ama 61.7 yi görünce çok mutlu oldum. Diyetisyenin dediği vermem gereken 4 kilo varmış ve hepsi de yağ dedi. O an yağ dışında başka neden kilo veriyoruz ki diye düşündüm ama soramadım.
inanirmisin ip atlamayı özledim. Biraz psikopatça oldu ama. Gözüm sürekli ipte. Ağrı omuzdan olmasa atlarım yine ama zıpladigim zaman omzum çok acıyorSevindim canım senin adınaçok stres yapmana gerek kalmamış ozaman kolun duzelince o kilocuklari bizimle verirsin atlayarak
bende dün 725 de kaldım canımBenden bugün 300 ip oldu.
önce sağlık canım kolun düzelsin atlarsıninanirmisin ip atlamayı özledim. Biraz psikopatça oldu ama. Gözüm sürekli ipte. Ağrı omuzdan olmasa atlarım yine ama zıpladigim zaman omzum çok acıyor