Maşallah süpersin canım.bende dün 725 de kaldım canım
Günaydın canlar ip atlayamasam da sizleri bırakamıyorum. Bağımlılık yaptınız bendeMaşallah süpersin canım.
Kalkınca 100 ip atladım hemen
kanına işledikGünaydın canlar ip atlayamasam da sizleri bırakamıyorum. Bağımlılık yaptınız bendecimbomlukiz ile @Candysugar hergun kaç atladılar diye merak ediyorum.
Sende gün geçtikçe artırıyorsun ne güzel.
kanına işledik
farkındayım canım hergün topikdesin atlayamıyorm diye vazgeçmiyosun
ben dün 725 yaptım malesef ama bugün 10.000 düşünüyorum
1 dakikada 70 atlarken şimdi 140 2 katı atlıyorumsenin azmine bayılıyorum. İlk günler 100- 200 derken 10.000 harikasın.
kesinlikle canım başlayalı daha bir hafta ama etkisi oluyor basenlere taktığımdan otururken yayılıyormu aynada nasıl duruyor çatlaklarda küçülme varmı diyer hergün süzüyorum kendimicimbomlukiz bu arada ben iyileşene kadar siz epey yol almış olursunuz. Mutlaka selülit ve göbek gidiyor mu bildirin. Göbek ve selülitten kurtulmak istiyorum. Geçtiğimiz yaz hamilelik lohusalık derken denize gidemedim. Bu sene tatil konusunda kimse beni tutamaz o yüzden fit olmam lazim. Bikinilerimin içine girmeliyim.
Ay inşallah canım. Hergün 1000 yapabilsem süper olucakGünaydın canlar ip atlayamasam da sizleri bırakamıyorum. Bağımlılık yaptınız bendecimbomlukiz ile @Candysugar hergun kaç atladılar diye merak ediyorum.
Sende gün geçtikçe artırıyorsun ne güzel.
Ooo harikasın canımm..kanına işledik
farkındayım canım hergün topikdesin atlayamıyorm diye vazgeçmiyosun
ben dün 725 yaptım malesef ama bugün 10.000 düşünüyorum
Bravo sana..1 dakikada 70 atlarken şimdi 140 2 katı atlıyorum
Benim koca göbüşüm yanlardan içe doğru gitmeye başlamışcimbomlukiz bu arada ben iyileşene kadar siz epey yol almış olursunuz. Mutlaka selülit ve göbek gidiyor mu bildirin. Göbek ve selülitten kurtulmak istiyorum. Geçtiğimiz yaz hamilelik lohusalık derken denize gidemedim. Bu sene tatil konusunda kimse beni tutamaz o yüzden fit olmam lazim. Bikinilerimin içine girmeliyim.
1 ay sonra nasıl olucak bakalım kuzucuğum.kesinlikle canım başlayalı daha bir hafta ama etkisi oluyor basenlere taktığımdan otururken yayılıyormu aynada nasıl duruyor çatlaklarda küçülme varmı diyer hergün süzüyorum kendimiyazın su kurbağası gibi denizden çıkmadım her haftasonu denize gittim 1 haftada egede tatil yaptım ama 67 kiloyla bikini giymek var 50 kiloyla giymek var bu sene o taş hatunlardanım inşallah
olucak kaptan 100 le başladığımzı hatırlatırımAy inşallah canım. Hergün 1000 yapabilsem süper olucak
ayy çok sevindim maşallahBenim koca göbüşüm yanlardan içe doğru gitmeye başlamış
en son size resim atıcam 1 ay sonra beğenirsem whatsapptan yine atarım1 ay sonra nasıl olucak bakalım kuzucuğum.
bende bugün coşucam sendende güzel bir sayı gelicek gibi gibiBravo sana..
Ben de bugün atlayabildiğim kadar atlicam eve geçtiğimde. Bakalım kaçı görücem
Beklerimmmen son size resim atıcam 1 ay sonra beğenirsem whatsapptan yine atarım
Ben eve geldimmm.. Hadi coşalımmmbende bugün coşucam sendende güzel bir sayı gelicek gibi gibi
Tamam canım.. Evet bizim çılgın kızlar 10000 atlıyorlar.. Ben 1000 e imkansız derkenSElamlip atlamalar nasıl gidiyor? 10.000ler gördüm ciddi misiniz siz?Harikasınız
Ben atlamıyorum bu aralar. Hanile olmadığıma emin olunca başlrım ya da ip atlamanın risk oluşturmayacağına ikna olduğumda