Kötü haber 6500 yaptim
Ay gidin yatın artıkYıkıldım şuan 500 tane daha atliyorum
paten kayarken çok kötü dustum. Doktordan da randevu alamadım bütün randevular dolu. Bakalım randevusuz gidicem.Geçmiş olsun
Nolduki canım?
göbek de gidebilir canım sonuçta tüm vücut hareket ediyo ama birebir göbeğe etki edermi bilemedim..Ayy gobek gider mi bende atliyacam ,kucukken atlardik simdi zorgeliyo
çok büyük geçmiş olsun canım umarım önemli bişey çıkmaz inciltmedirpaten kayarken çok kötü dustum. Doktordan da randevu alamadım bütün randevular dolu. Bakalım randevusuz gidicem.
inşallah canım gece çok ağrıdı uyuyamadım. Sanki bir ay kendime gelemezmişim gibiçok büyük geçmiş olsun canım umarım önemli bişey çıkmaz inciltmedir
günaydın canım sade 350 mi bende bişey sandımHihihoooooo
Günaydın
Ben 350 daha atladım atlıcam daha
ağrının şiddetine öyle gelir insanainşallah canım gece çok ağrıdı uyuyamadım. Sanki bir ay kendime gelemezmişim gibi
kim kızdırdı seniBenim kozdrdilar ben 10000 yapicam
kim kızdırdı senisen=ben yani bende 10.000 ozaman
muhtemelen eşim bu hafta yok sen kaç yaparsan bende okadar7.takimda yım sporda beni gelmesinler diye 10000 yapicam
Sen 6000 yap istersen
muhtemelen eşim bu hafta yok sen kaç yaparsan bende okadar
bende 2.takımdayım bi kaç haftadır kilo veremiyorum o yüzden banada iyi gelir belki
olur olur sporda birinci basenlerde taş gibiHadi ya :) tamam o vakit
Sporda 1. Olursun
olur olur sporda birinci basenlerde taş gibikocam geldiğinde süzülmüş görürmüş beni
daha başladığım anca 1 hafta olcak ama bence etkisi oluyo çünkü bacaklarımın sıkılaştığını farketmeye başladım benGörür görür selülit gram kalmadı ha
8500deyimdaha başladığım anca 1 hafta olcak ama bence etkisi oluyo çünkü bacaklarımın sıkılaştığını farketmeye başladım ben