haklısın canım sorun derken ertesi gün işe gidiyorum ya heryerim ağrır mı diye düşünmüştümİlk başladığında olur ama korkma geçer yapmaya devam ettikçe.. Sorunlardan korkma, çözümle, yoksa hep aynı yerinde sayarsın
Süpersiniz ya ben hiçbir şey yapmıyorum anlaşılanSpor Öğlen 14.50
3500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
1 saat belki fazla ev işi (yemek bulaşık ev supur topla toz alma vs)
Spor akşam 22.50
1mill leslie
2500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
3560 adim (parkta gittik annemle)
Bendende bukadar bugünlük
Cok tesekkurlerSüpersiniz ya ben hiçbir şey yapmıyorum anlaşılan250 iple başladım daha...
hergün dans ediyorum 1saat şimdi de ipi ekledim
Çok tesekkurederim canım 21 yaşındayım
Harikasın sıkılmadan 62 dakika leslie bence çok yeterli bir gün olmuş
Tabiki hoşgeldin
Egzersiz ip atlama yapabilirsin özellikle karin ağırlıklı egzersizler yapmalısın kalça içinde yine ip kurtarıcı heryere faydalı birde bacak kalça egzersizleri şekil vermek için squat çok iyi
Çok tesekkurederim
Çok geçmiş olsun iyileş tamamen öyle başla iyice dinlenmiş olursun ama ufak egzersizler yapmak iyileşmeyi hızlandırır
Zamanla artiyo o canim bende ilk basta öyle basladim simdi 200 250 atlayip ara verip tamamliyorumMaşallah kızlar 3500 ip atlamalar falan nasıl yapıyorsunuz ben 100 ip atlama zor yapuıyorum :/
Ben o proğramın 30. gününü yapıcam bugün. Kolaydan başladım en zora kadar gidicem. Mükemmel farkediyor..Et tabiki
Bir program var 30 gün fit diye onu indir çok güzel egzersizler var her bölge için ayrı ve tüm vücut olarak nasıl yapilacaklarini haraketli olarak gosteriyor begenecegine eminim
Hoşgeldin canımKızlar merhaba bende deneyimlerimi yazim. 3 aydır diyetteyim 3 ayda 9 kilo verdim diyetisyene gidiyorum olabildiğince egzersiz yapmaya çalışıyorum son 1 aydır ozellıkle ip aylıyorum ve suan 20 dk sayac kuruyorum ve 2400 kusuratlı atlıyorum 30 dk da tamamlıyorum 20 dk yı
İp yok muHey masallah canim enerjine hayranim soylemek istemezsen söyleme sadece merak ettim yas kac?
Bende bugün 62 dakika leslie 5 mil + 5 dakika kardiyo +3936 adim attim sadecee
Yürüyüş ve ip atla canım tabii sağlıklı beslenerek..Beni de aranıza alır misiniz bende 1.66 boy 65 kiloyum sadece göbek bölgemde fazla yağ var göbeğimi eritmek ve kalcami şekillendirmek istiyorum neler onerirsiniz
Bir de şunu söylemeden geçmek istemiyorum yemek yediğim zaman karnım şişip çıkıyor bu nun sebebini bilen var mi aranızda
Aa ölçülerimi de aldımdı ama yazamadım dimi.. Onu da yazayım ilk fırsatta..Ben varim kaptanim da sizin gecmis baya dolu ben acemiyim henüz beni gecersiniz siz :))))
O nasil bi incelmektir gaza geldim bende 3 aydir yaziyorum olcülerimi
Gün aşırı değilde, alışana kadar bir gün yükselt birgün düşür sayıyı.haklısın canım sorun derken ertesi gün işe gidiyorum ya heryerim ağrır mı diye düşünmüştümpazar günü açtım müziği ara vererek 250 kere ip atladım uzun zamandır hiç bu kadar ter dökmemiştim harika bişey... Ertesi gün tabi ki heryerim ağrıdı ama verdiği güzel hisler değer... Bugün de atlayacağım ben gün aşırı yapıyorum şimdilik
Ayyyyy ilk hallerimi gördüm sende.. 100 ip atlayınca havamdan geçilmiyordu. Taaki burda kızların 10 000 ip atladığını görene kadarMaşallah kızlar 3500 ip atlamalar falan nasıl yapıyorsunuz ben 100 ip atlama zor yapuıyorum :/
ben de ip atlamaya tekrar başlıycam geçen yıllarda cimbomlu kız da vardı ne yaptı ki diye aklıma gelmişti bgn