- 13 Ağustos 2018
- 13
- 19
- 45
Yürüyüş ve ip atla canım tabii sağlıklı beslenerek..
Bağırsakların çalışmıyor mu?
0
Cok tesekkurlerbence sende süpersin 1 saat dans daha ne olsun birde ip başlamışsın zamanlada artar tadından yenmez
Yürüyüş ve ip atla canım tabii sağlıklı beslenerek..
Bağırsakların çalışmıyor mu?
[
Çok iyi spor yapıyorsun. BravoKizlar merhaba ben geldim
Bugün spor salonunda ölçüm yaptırdım sonuçlarım beni çok memnun etti paylaşacağım sizinlede bir göz atın bu sonucları salonda değil evde yaptım ramazan boyu buda demek oluyorki önemli olan spor yapmak yeterli ve tabiki beslenme bahane yok yani spor yapılacak vücut zorlanacak salon şart değil
Benimde hedefim kas oranımı arttırıp, yağ oranımı azaltmak. Nette yağ oranına nasıl bakıyorsun? Bende aranıza katılmak istiyorum.Evet canım baya yükselmişti hiç dikkat etmiyordum şuan çok memnunum kas oranımda baya artmış hedef 40 yapmakyağıda 20ye çekmek
Nette yağ oranı olctugumde 20 çıkıyor bu aletlere pek güven olmuyor aslında %8 e kadar hata payı oluyor
Vücut ölçüleri ile netten baktığımda hata payı daha düşük %3 hangisine inansam bilmiyorum
ben ipsiz iki ayağımla birlikte atlıyorumTeşekkürler cevap verdiğiniz için bir şey sorucam ipi nasıl atliyorsunuz iki ayaginizla birliktemi yoksa teker tekermi
hayranla takip ediyorumKızlar bugun tartıldım 2 gundur iyi su içiyodum 1 kilo ödemim gitmiş bile :) sırada yağları yakmak var
2 ayakla canım seri seri atlıyorum benTeşekkürler cevap verdiğiniz için bir şey sorucam ipi nasıl atliyorsunuz iki ayaginizla birliktemi yoksa teker tekermi
Çok teşekkürler canım ❤Çok iyi spor yapıyorsun. Bravo
Benimde hedefim kas oranımı arttırıp, yağ oranımı azaltmak. Nette yağ oranına nasıl bakıyorsun? Bende aranıza katılmak istiyorum.
Dün hesapladım. %27 yağ oranım. Ben eliptik ve ağırlık çalışmasına başladım. İp atlamayı da ekliyorum. Eşim ile birlikte cumartesi den beri diyetteyiz. Senin kadar spor yapabilir miyim bilmiyorum.2 ayakla canım seri seri atlıyorum ben
Çok teşekkürler canım ❤
Olması gereken harika 1 hedef kas oranın arttıkça oturduğun yerden dahi kalori harcayacaksın
Googleye yağ oranı hesaplama yaz ağır sağlam dan hesapla daha güvenilir vücut ölçülerini boyunu kilonu gir gösteriyor canım
Ayakta alkışlıyorum.19 haziran çarşamba
Spor Sabah 9.30
1500 ip atlama
27 dakika jullian level 1
100 mekik
10 sınav
300 bacak karın egzersizi
Spor
Öğlen 14.30
30 dakika eliptik bisiklet
20 dakika koşu bandı
15 dakika dikey bisiklet
10 dakika yatay bisiklet
30 dakika ağırlık çalışması
8500 adım
Napiyorsunuz kızlar spor nasıl gidiyor
Çok kötü değil canım bende 25 kusurle başladım yağ oranında dikkat edince sporla birlikte düşüyor zor değilDün hesapladım. %27 yağ oranım. Ben eliptik ve ağırlık çalışmasına başladım. İp atlamayı da ekliyorum. Eşim ile birlikte cumartesi den beri diyetteyiz. Senin kadar spor yapabilir miyim bilmiyorum.Yaşın kaç?
Çok sağol canımAyakta alkışlıyorum.Maşallah
Enerjinin sebebini anladım.Çok kötü değil canım bende 25 kusurle başladım yağ oranında dikkat edince sporla birlikte düşüyor zor değil
Kardiyo ve ağırlığı eşit dağıt sadece kardiyo yetersiz kalır yağ yakarsın ama kasta yakarsın zamanla ağırlık çalışırsan kasların gelişir yağ yakarken aynı zamanda kas artırırsın beslenmede çok önemli ama yetersiz olursa yine kas eritirsin
Maşallah size ben 21 yaşındayım
Zamanla geliştikçe alıştıkça yaparsın canım yeterki spordan sıkılma sev severek yapılan her iş güzel sonuçlanır
Çok sağol canım
Tesekkurederim asıl sana maşallah abla inşallah senin yaşına gelincede spor sevdam bitmez takdire şayansınEnerjinin sebebini anladım.Çok gençsin maşallah. Ben 43 yaşındayım. Benim yaşımda spor yapıp vücudu fit olan bir sürü bayan var. Dün hesapladım. 50 kg olursam %22 yağ oranı oluyor vücudumda. Bugün tartıldım, kas oranım artmış, yağ oranım azalmış. Önce eliptik ve ip atlama ve beslenme ile 50 kg gelip ağırlık ile devam edeceğim.
Harika haberler canım çok sevindimVee şükür ki bugün başlayabildim nihayet evde ip atlama imkanım ve eliptik bisikletim olmasına rağmen şimdiye kadar hep tembellik yapmıştım bugün bismillah deyip başladım telefonuma 30 günde göbek eritme programını indirdim onunla başladım akşam da parktaki spor aletleriyle çalıştım kendime güvenim geldi şükür inşallah pes etmem ☺ sizin motiveleriniz bana çok katkı sağladı hepinizi seviyorum kızlar
Aynen oyle canımInşallah canım pes etmek yok artık her şey başlayana kadar
Teşekkür ediyorum.Tesekkurederim asıl sana maşallah abla inşallah senin yaşına gelincede spor sevdam bitmez takdire şayansın
50 kg az degilmi boyun kaç ki ablacım
Müthiş harikasin
Evet mantıklı bir düşünce 50 kg gelip kas yapmaya baslarsan yine yag yakmaya devam edersin kas kutlen artar kilon ayni kalabilir ama yağ gittigi icin cok guzel bir fizigin olur