- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 26
Meyve bende yiyorum canım sıkıntı değil abur cuburdan iyidir herzaman özellikle çilek kiraz kayısı ye onlar hem hafif hem zayiflamayadaBugün 450 ip
30 dk jillian level 1
43 dakika leslie 5 mil yaptim canim bende.
Ama meyveyi biraz fazla kacirdim icim rahat degil
Rica ederim canımCanım bunu indirdim ve çok beğendim. Çok teşekkür ederim
Harikasın böyle devamKızlar bende dün 3 mil leslie ve 700 bacak hareketi yaptım
Hey masallah canim enerjine hayranim soylemek istemezsen söyleme sadece merak ettim yas kac?Spor
Öğlen 13.30
2600 ip atlama
100 mekik
28 dakika (tamamı) jullian level 1
10 sınav
500 bacak ve karin egzersizi
Akşam 19.20 (Salonda)
21 dakika eliptik bisiklet (hızlı tempo)
21 dakika koşu bandı (yükseklik 15 hız 7 ile basladim 7.6 ile bitirdim)
10 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
10 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
30 dakika ağırlık çalışması
6730 adim
Canim yuruyus (ya da evde yuruyus videosu leslienin) + yanina pilates eklersen bence sekillenir vücudun yag oranin duscegi icin gobegin de gider..Beni de aranıza alır misiniz bende 1.66 boy 65 kiloyum sadece göbek bölgemde fazla yağ var göbeğimi eritmek ve kalcami şekillendirmek istiyorum neler onerirsiniz
Spor (Sabah 11.40)
Ip atlama : 3100
Mekik : 50
Squat : 50
Sınav : 10
2 dakika plank
Karın ve kalça egzersizleri : 400
Akşam (23.00)
Ip atlama : 5100
Mekik : 60
Squat : 60
Sınav : 10
2 dakika plank
Karın ve kalça egzersizleri : 400
Bunlarda benim sporlar kızlar akşam 1 dilim bisküvi pastası yedim oyuzden sporu fazla yaptım telafi olsun diye
İlk başladığında olur ama korkma geçer yapmaya devam ettikçe.. Sorunlardan korkma, çözümle, yoksa hep aynı yerinde sayarsınSonradan ağrı olmuyor mu peki ertesi gün işte sorun yaşamaktan korkuyorum ben
Kizlar Bugun 7200 ip atladım 110 squat 110 mekik 4 dakika plank 800 bacak ve karin egzersizi 20 sınav yaptım birde
Sizler neyaptiniz bakalim
Ben ben benBirazcik daha zaman gecsin ip yarisi yapalim valla böyle daha cok motive oldum ben yoksa sıkıliyorum iptenama bana gore bi rakip olmasi lazim siz cok ileri seviyesiniz 1000lerde atlayan yok mu bana rakip olcak biri
Ilk gün 1500 ile acılısı yapıyorum
57 den çok daha ince görünüyosundur bunca spor ve ip atlama ile.. Yeme düzenin nasıl?Tesekkurederim
Ben en fazla 66 yi gördüm siteye kaydoldugumda 61.9 dum şuan 57.8 im daha tartılmadım cumayı bekliyorum
Zaten basen kalça ve alt karın çalışması..Canım senin dediğin hareketleri yaptım ve popomdan terledim resmen
Yani toplamda 6000 ip atladın dimi?Spor Öğlen 14.50
3500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
1 saat belki fazla ev işi (yemek bulaşık ev supur topla toz alma vs)
Spor akşam 22.50
1mill leslie
2500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
3560 adim (parkta gittik annemle)
Bendende bukadar bugünlük
Çok tesekkurederim canım 21 yaşındayımHey masallah canim enerjine hayranim soylemek istemezsen söyleme sadece merak ettim yas kac?
Bende bugün 62 dakika leslie 5 mil + 5 dakika kardiyo +3936 adim attim sadecee
Tabiki hoşgeldinBeni de aranıza alır misiniz bende 1.66 boy 65 kiloyum sadece göbek bölgemde fazla yağ var göbeğimi eritmek ve kalcami şekillendirmek istiyorum neler onerirsiniz
Çok tesekkurederimharikasın canım maşallah sana
Ben de hastalandım kızlar.. 12 sinden bu yana.. hala tam atlatamadım ama artık başlayayım diyorum
Herkez öyle söylüyor 57 diyorum ama şaşırıyor insanlar 51 52 gibi duruyorsun diyorlar57 den çok daha ince görünüyosundur bunca spor ve ip atlama ile.. Yeme düzenin nasıl?
EvetZaten basen kalça ve alt karın çalışması..
Yani toplamda 6000 ip atladın dimi?
Ben varim kaptanim da sizin gecmis baya dolu ben acemiyim henüz beni gecersiniz siz :))))Ben ben ben