Bir kac güne ulasırım inşallahOzaman hadi tekrar aynı performansı bekliyoruz
Süpersin
Jillian üstüne 1200 müJillian level 1 yapildi + 1200 ip atlandi
Tebrik ederim harika sporlarKizlar Bugun 7200 ip atladım 110 squat 110 mekik 4 dakika plank 800 bacak ve karin egzersizi 20 sınav yaptım birde
Sizler neyaptiniz bakalim
2 buçuk saat sürüyor hemen hemen toplamdâ 3 saati bulabiliyor bazenSagol canim senin ne kadar sürüyo gunluk sporun toplamda? Yani cunku malum önumüz yaz misafiri denizi kumu gunesi var simdi bosum diye yapabiliyorum da cok uzun süreliye nasil vakit ayiririm bilemedim
AminBir kac güne ulasırım inşallah
TesekkurederimTebrik ederim harika sporlar
Ne kadar zamanda verdiniz kilonuzu kaç kilosunuz
Tesekkür ederim canim sende yaparsin sinavlarin bitsin sende gelJillian üstüne 1200 mümaşallah
Spor Öğlen 14.50
3500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
1 saat belki fazla ev işi (yemek bulaşık ev supur topla toz alma vs)
Spor akşam 22.50
1mill leslie
2500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
3560 adim (parkta gittik annemle)
Bendende bukadar bugünlük
Dedimya canım çok faydalı çok isine yarayacak düzenli yapmaya devam etCanım senin dediğin hareketleri yaptım ve popomdan terledim resmen
2 gündür yapıyorum canım. Maşallah süpersin yine senin bacaklar neden ince belli olduDedimya canım çok faydalı çok isine yarayacak düzenli yapmaya devam et
Bende jilliana başladım bu sabah
15 dakika jillian level 1
1 mill leslie 15 dakika
2600 ip
400 bacak karın egzersizi
10 sınav
50 squat
50 mekik yaptım
Sende süpersin aynen devam2 gündür yapıyorum canım. Maşallah süpersin yine senin bacaklar neden ince belli oldu
Ben devam edeyim dimi. Başka etkili üst bacak hareketleri biliyor musun. Köprü Hareketi de yapayım diyorumSende süpersin aynen devam
Benim yarın son bu sporlar pazartesi salona başlıyorum sadece julian ip squat mekik devam ederim ama azar azar zaten salonda yorulucam 2 saat evde çok yapmama gerek yok
Et tabikiBen devam edeyim dimi. Başka etkili üst bacak hareketleri biliyor musun. Köprü Hareketi de yapayım diyorum
Canım bunu indirdim ve çok beğendim. Çok teşekkür ederimEt tabiki
Bir program var 30 gün fit diye onu indir çok güzel egzersizler var her bölge için ayrı ve tüm vücut olarak nasıl yapilacaklarini haraketli olarak gosteriyor begenecegine eminim