Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Bugün 450 ip
30 dk jillian level 1
43 dakika leslie 5 mil yaptim canim bende.
Ama meyveyi biraz fazla kacirdim icim rahat degil:KK51:
Meyve bende yiyorum canım sıkıntı değil abur cuburdan iyidir herzaman özellikle çilek kiraz kayısı ye onlar hem hafif hem zayiflamayada
faydalı birde ekşi elma
Canım bunu indirdim ve çok beğendim. Çok teşekkür ederim 💕🎀
Rica ederim canım :KK68:
Kızlar bende dün 3 mil leslie ve 700 bacak hareketi yaptım
Harikasın böyle devam :KK5:

Kizlar madem spor yapıyoruz bukadar ozaman bize iyi doğal sağlıklı bir bar tarifi lazım hemen paylaşıyorum deneyenler yorumlarını yazarsa çok güzel olur ben çok beğendim :kk77: :KK68:
Protein bar tarifi
1 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 çay kaşığı granül kahve
2 ölçek protein tozu
2 yemek kaşığı proteinli süt
6 adet hurma
10 12 adet yer fıstığı
Tamamında 35 gram protein var
Protein tozunuz yoksa koymasanızda olur onun yerine tuzsuz az yağlı yada yağsız lor peyniri koyabilirsiniz 1 2 tatlı kaşığı kadar deneyenlere afiyet olsun :KK68:

Kızlar merhaba bende deneyimlerimi yazim. 3 aydır diyetteyim 3 ayda 9 kilo verdim diyetisyene gidiyorum olabildiğince egzersiz yapmaya çalışıyorum son 1 aydır ozellıkle ip aylıyorum ve suan 20 dk sayac kuruyorum ve 2400 kusuratlı atlıyorum 30 dk da tamamlıyorum 20 dk yı

Spor 15.00
2200 ip atlama
20 dakika jullian level 1
100 mekik
600 bacak ve karin egzersizi
1 saat ev işi

Spor gece 00.10
2300 ip atlama
50 mekik
400 bacak egzersizi
10 sınav
10.790 adım
Siz naptınız kızlar :spor:

Spor
Öğlen 13.30
2600 ip atlama
100 mekik
28 dakika (tamamı) jullian level 1
10 sınav
500 bacak ve karin egzersizi

Akşam 19.20 (Salonda)
21 dakika eliptik bisiklet (hızlı tempo)
21 dakika koşu bandı (yükseklik 15 hız 7 ile basladim 7.6 ile bitirdim)
10 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
10 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
30 dakika ağırlık çalışması
6730 adim

Spor
Öğlen 13.30
2600 ip atlama
100 mekik
28 dakika (tamamı) jullian level 1
10 sınav
500 bacak ve karin egzersizi

Akşam 19.20 (Salonda)
21 dakika eliptik bisiklet (hızlı tempo)
21 dakika koşu bandı (yükseklik 15 hız 7 ile basladim 7.6 ile bitirdim)
10 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
10 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
30 dakika ağırlık çalışması
6730 adim
Hey masallah canim enerjine hayranim soylemek istemezsen söyleme sadece merak ettim yas kac?
Bende bugün 62 dakika leslie 5 mil + 5 dakika kardiyo +3936 adim attim sadecee:olamaz:

Beni de aranıza alır misiniz bende 1.66 boy 65 kiloyum sadece göbek bölgemde fazla yağ var göbeğimi eritmek ve kalcami şekillendirmek istiyorum neler onerirsiniz
Canim yuruyus (ya da evde yuruyus videosu leslienin) + yanina pilates eklersen bence sekillenir vücudun yag oranin duscegi icin gobegin de gider..
Yemek yiyince karnin sismesi normal de cok sisiyosa bilmiyorum fazla yiyosundur belki? Cunku ben diyetteyim iki aydir hic sismiyo artk

Spor (Sabah 11.40)
Ip atlama : 3100
Mekik : 50
Squat : 50
Sınav : 10
2 dakika plank
Karın ve kalça egzersizleri : 400

Akşam (23.00)
Ip atlama : 5100
Mekik : 60
Squat : 60
Sınav : 10
2 dakika plank
Karın ve kalça egzersizleri : 400
Bunlarda benim sporlar kızlar akşam 1 dilim bisküvi pastası yedim oyuzden sporu fazla yaptım telafi olsun diye

:KK9: :KK9: harikasın canım maşallah sana

Ben de hastalandım kızlar.. 12 sinden bu yana.. hala tam atlatamadım ama artık başlayayım diyorum:eğlence:

Canım senin dediğin hareketleri yaptım ve popomdan terledim resmen
Zaten basen kalça ve alt karın çalışması..
Spor Öğlen 14.50
3500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
1 saat belki fazla ev işi (yemek bulaşık ev supur topla toz alma vs)

Spor akşam 22.50
1mill leslie
2500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
3560 adim (parkta gittik annemle)
Bendende bukadar bugünlük :spor:
Yani toplamda 6000 ip atladın dimi?

Hey masallah canim enerjine hayranim soylemek istemezsen söyleme sadece merak ettim yas kac?
Bende bugün 62 dakika leslie 5 mil + 5 dakika kardiyo +3936 adim attim sadecee:olamaz:
Çok tesekkurederim canım 21 yaşındayım Hoppa
Harikasın sıkılmadan 62 dakika leslie bence çok yeterli bir gün olmuş :KK5:
Beni de aranıza alır misiniz bende 1.66 boy 65 kiloyum sadece göbek bölgemde fazla yağ var göbeğimi eritmek ve kalcami şekillendirmek istiyorum neler onerirsiniz
Tabiki hoşgeldin :KK68:
Egzersiz ip atlama yapabilirsin özellikle karin ağırlıklı egzersizler yapmalısın kalça içinde yine ip kurtarıcı heryere faydalı birde bacak kalça egzersizleri şekil vermek için squat çok iyi

:KK9: :KK9: harikasın canım maşallah sana

Ben de hastalandım kızlar.. 12 sinden bu yana.. hala tam atlatamadım ama artık başlayayım diyorum:eğlence:
Çok tesekkurederim :KK68:
Çok geçmiş olsun iyileş tamamen öyle başla iyice dinlenmiş olursun ama ufak egzersizler yapmak iyileşmeyi hızlandırır

57 den çok daha ince görünüyosundur bunca spor ve ip atlama ile.. Yeme düzenin nasıl?
Herkez öyle söylüyor 57 diyorum ama şaşırıyor insanlar 51 52 gibi duruyorsun diyorlar
Mesela kuzenimde 64 kilo boyu 1.63 l xl beden giyiyor ben 1.60 boy 57 kilo s alt bedenim üst bedenim xxs
Yeme düzenim çoğu zaman güzel bazen kaçamak yapıyorum tatlıyı çok seviyorum ama hedefime gelene kadar dikkat etmem gerekiyor daha fazla :olamaz:

X