- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 26
Ben 20 gun yaptim biraktim sonra ama gercekten cok faydali salona baslasigim icin yapmiyorum artık çok yoruluyorum zaten canım çıkmasınBen o proğramın 30. gününü yapıcam bugün. Kolaydan başladım en zora kadar gidicem. Mükemmel farkediyor..
Süpersin canımBende bugün 5 mil lesli 50 dk 10 dk hiit kardiyo bide 16 dk pilates yaptim.
Yarin da leslie jillian ip yapmayi planliyorum
işte geldim burdayım kilolarımla birlikte bende bugün tekrar başlıyorum
zayıflayınca buralardan uçup gitmişti ama şimdi geri döndüben de ip atlamaya tekrar başlıycam geçen yıllarda cimbomlu kız da vardı ne yaptı ki diye aklıma gelmişti bgn
yaa kaç kılosun şimdi ben dehep al ver yapıyorum şimdi karatay ve ipe başlıyorumzayıflayınca buralardan uçup gitmişti ama şimdi geri döndü
pazartesi 77.7 olmuştumyaa kaç kılosun şimdi ben dehep al ver yapıyorum şimdi karatay ve ipe başlıyorum
yaa kötü olmuş ben de 58 63 gidip geldim bu yıl en kkötü 66 gördüm ama bu sabah 62,4 gördüm 56 57 bi olsam yapazartesi 77.7 olmuştum59 lardan buralara çok kötü hemde vücut al ver sarkık gibi olmaya başladı bende yaptığım bir diyet yok ama yediklerime dikkat etmeye başladım
sen benden iyi durumdasın olur inşallah azmedersek ip güzel verdiriyor aynı zamanda sıkılaştırıyoryaa kötü olmuş ben de 58 63 gidip geldim bu yıl en kkötü 66 gördüm ama bu sabah 62,4 gördüm 56 57 bi olsam ya
ıkımızde veririz inşallah diyet ve ip mi şimdi senin ipi günlük kaç atlıyorsunsen benden iyi durumdasın olur inşallah azmedersek ip güzel verdiriyor aynı zamanda sıkılaştırıyor
bugün başlıcam canım ip alamaya 1000 düşünüyorum diyet olarak yaptığım bişey yok kısarak az yemeye çalışıyorum pazartesiden beriıkımızde veririz inşallah diyet ve ip mi şimdi senin ipi günlük kaç atlıyorsun
tebrik ederim 1 haftada 1,5 kilo yağKızlar dün diyetisyene gittim 1 haftanın sonucu 1.5 kilo yağdan vermişim :) ama 1 kiloda ödem almış vucudum bakalım bı sonraki kontrol 10 gün sonra hedef hem ödemi atmak hemde yap kaybetmek☺
Teşekkürler bakalım bu 10 gnün sonunda sonuç ne olucak :) bugun işe yetişicem diye 15 dk 1900 ip atladım sadece sonraki günler hızla devamtebrik ederim 1 haftada 1,5 kilo yağ
Çok imrendim şuan :)Teşekkürler bakalım bu 10 gnün sonunda sonuç ne olucak :) bugun işe yetişicem diye 15 dk 1900 ip atladım sadece sonraki günler hızla devam
Spordan ziyade yediklerimiz gerçekten çok önemli spor sadece yemeğin tuzu biberi gibi bişi oluyo:) valla durmak yok yola devamÇok imrendim şuan :)
Kaptanim bu ara leslie ve jillian yapip durdum ondan ipe egilemedim ama yarin sadece ip atlicam insallah malum tarti oncesi cok yormucam kaslariİp yok mu
İnsallah❤Aa ölçülerimi de aldımdı ama yazamadım dimi.. Onu da yazayım ilk fırsatta..
Sağol balım.. Olsun sen de yaparsın..
Buna kesinlikle katiliyorum aslolan beslenme.Spordan ziyade yediklerimiz gerçekten çok önemli spor sadece yemeğin tuzu biberi gibi bişi oluyo:) valla durmak yok yola devam
Yag oranin cok güzel dusmus canimKizlar merhaba ben geldim
Bugün spor salonunda ölçüm yaptırdım sonuçlarım beni çok memnun etti paylaşacağım sizinlede bir göz atın bu sonucları salonda değil evde yaptım ramazan boyu buda demek oluyorki önemli olan spor yapmak yeterli ve tabiki beslenme bahane yok yani spor yapılacak vücut zorlanacak salon şart değil
Evet canım baya yükselmişti hiç dikkat etmiyordum şuan çok memnunum kas oranımda baya artmış hedef 40 yapmakYag oranin cok güzel dusmus canim
Kesinlikle öyle sıkılaşmak önemliKaptanim bu ara leslie ve jillian yapip durdum ondan ipe egilemedim ama yarin sadece ip atlicam insallah malum tarti oncesi cok yormucam kaslari
İnsallah❤
Buna kesinlikle katiliyorum aslolan beslenme.
%80 beslenme %20 spor ama tabi sporun da yarari buyuk kondisyonu arttriyo sikilastiriyo