Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

İlk başladığında olur ama korkma geçer yapmaya devam ettikçe.. Sorunlardan korkma, çözümle, yoksa hep aynı yerinde sayarsın :KK200::KK200::KK200:
haklısın canım sorun derken ertesi gün işe gidiyorum ya heryerim ağrır mı diye düşünmüştüm😅 pazar günü açtım müziği ara vererek 250 kere ip atladım uzun zamandır hiç bu kadar ter dökmemiştim harika bişey... Ertesi gün tabi ki heryerim ağrıdı😁😁ama verdiği güzel hisler değer... Bugün de atlayacağım ben gün aşırı yapıyorum şimdilik

Spor Öğlen 14.50
3500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
1 saat belki fazla ev işi (yemek bulaşık ev supur topla toz alma vs)

Spor akşam 22.50
1mill leslie
2500 ip atlama
60 squat
60 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 bacak ve karin egzersizi
3560 adim (parkta gittik annemle)
Bendende bukadar bugünlük :spor:
Süpersiniz ya ben hiçbir şey yapmıyorum anlaşılan 😂😂 250 iple başladım daha...
hergün dans ediyorum 1saat şimdi de ipi ekledim

Süpersiniz ya ben hiçbir şey yapmıyorum anlaşılan 😂😂 250 iple başladım daha...
hergün dans ediyorum 1saat şimdi de ipi ekledim
Cok tesekkurler :KK68: bence sende süpersin 1 saat dans daha ne olsun birde ip başlamışsın zamanlada artar tadından yenmez :spor::KK5:

Çok tesekkurederim canım 21 yaşındayım Hoppa
Harikasın sıkılmadan 62 dakika leslie bence çok yeterli bir gün olmuş :KK5:

Tabiki hoşgeldin :KK68:
Egzersiz ip atlama yapabilirsin özellikle karin ağırlıklı egzersizler yapmalısın kalça içinde yine ip kurtarıcı heryere faydalı birde bacak kalça egzersizleri şekil vermek için squat çok iyi

Çok tesekkurederim :KK68:
Çok geçmiş olsun iyileş tamamen öyle başla iyice dinlenmiş olursun ama ufak egzersizler yapmak iyileşmeyi hızlandırır

Ben suan spor salonundayim sabah ac karnına kardiyomu yaptım şimdi tok karnına :KK70: ay öyle bir terledimki başım ağrıdı sicaktanda havalandırması iyi değil çok sıcak
Ipi artık günde 1200 atlıyorum sadece sabahları sıra sizde kızlar 2000 3000 ler hadi göreyim sizi :KK70: :KK73: :spor:

Spor Sabah 11.30
27 dakika jullian level 1
1200 ip atlama
350 bacak karın egzersizi
10 sınav
100 mekik

Akşam 16.00 salonda
25 dakika eliptik (hızlı tempo)
26 dakika koşu bandı (yükseklik 15 hız 7 ile başlayıp 7.5 ile bitirdim)
10 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
30 dakika ağırlık çalışması
11091 adim
Siz napiyorsunuz kızlar :KK54:

Bende bugün 5 mil lesli 50 dk 10 dk hiit kardiyo bide 16 dk pilates yaptim.
Yarin da leslie jillian ip yapmayi planliyorum

Et tabiki
Bir program var 30 gün fit diye onu indir çok güzel egzersizler var her bölge için ayrı ve tüm vücut olarak nasıl yapilacaklarini haraketli olarak gosteriyor begenecegine eminim :KK68:
Ben o proğramın 30. gününü yapıcam bugün. Kolaydan başladım en zora kadar gidicem. Mükemmel farkediyor..

Kızlar merhaba bende deneyimlerimi yazim. 3 aydır diyetteyim 3 ayda 9 kilo verdim diyetisyene gidiyorum olabildiğince egzersiz yapmaya çalışıyorum son 1 aydır ozellıkle ip aylıyorum ve suan 20 dk sayac kuruyorum ve 2400 kusuratlı atlıyorum 30 dk da tamamlıyorum 20 dk yı
Hoşgeldin canım

Beni de aranıza alır misiniz bende 1.66 boy 65 kiloyum sadece göbek bölgemde fazla yağ var göbeğimi eritmek ve kalcami şekillendirmek istiyorum neler onerirsiniz
Yürüyüş ve ip atla canım tabii sağlıklı beslenerek..
Bir de şunu söylemeden geçmek istemiyorum yemek yediğim zaman karnım şişip çıkıyor bu nun sebebini bilen var mi aranızda

Bağırsakların çalışmıyor mu?

Ben varim kaptanim da sizin gecmis baya dolu ben acemiyim henüz beni gecersiniz siz :))))
O nasil bi incelmektir gaza geldim bende 3 aydir yaziyorum olcülerimi :KK53:
Aa ölçülerimi de aldımdı ama yazamadım dimi.. Onu da yazayım ilk fırsatta..

Sağol balım.. Olsun sen de yaparsın..

haklısın canım sorun derken ertesi gün işe gidiyorum ya heryerim ağrır mı diye düşünmüştüm😅 pazar günü açtım müziği ara vererek 250 kere ip atladım uzun zamandır hiç bu kadar ter dökmemiştim harika bişey... Ertesi gün tabi ki heryerim ağrıdı😁😁ama verdiği güzel hisler değer... Bugün de atlayacağım ben gün aşırı yapıyorum şimdilik
Gün aşırı değilde, alışana kadar bir gün yükselt birgün düşür sayıyı.

X