- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 26
Bende üşeniyorum bazen özellikle sabahları ama başlayınca devamı geliyor kendini zorla zaten basladigin zaman bitiriceksin o kesinÜşenmem inşallah :))))
Aksam üstü yapmayı düşünüyorum 1000-2000 :)))
Zaten baslasam devamı gelecek zayıfladım diye bırakmıstım simdi yeniden baslama zamanı sizlerle bende yapayım :))Bende üşeniyorum bazen özellikle sabahları ama başlayınca devamı geliyor kendini zorla zaten basladigin zaman bitiriceksin o kesin
Canım 800 bacak hareketi hangisiKizlar Bugun 7200 ip atladım 110 squat 110 mekik 4 dakika plank 800 bacak ve karin egzersizi 20 sınav yaptım birde
Sizler neyaptiniz bakalim
Canım 4 haraketim var her birini 100 er kere yapiyorum cok etkili isim olarak bilmiyorum ama tarif edebilirimCanım 800 bacak hareketi hangisi
Ozaman kendini zorla ve basla nefsini yen zayiflamissin neguzel tebrik ederimZaten baslasam devamı gelecek zayıfladım diye bırakmıstım simdi yeniden baslama zamanı sizlerle bende yapayım :))
Ayy ne güzel anlatmissin normalde bugun sporumu yaptim ama bunu okuyunca benim de yapasim geldi bide aksam sporu yapim bariCanım 4 haraketim var her birini 100 er kere yapiyorum cok etkili isim olarak bilmiyorum ama tarif edebilirim
1. Haraket yere uzanıyorsun bacaklarini birlestirip duz tutarak havaya kaldirip indiriyorsun ama yere deymiyecek indirirken
2.Haraket yine aynı şekilde uzanıp bacakları düz tutuyorsun busefer 1 bacağı indirip kaldırıyorsun yere deyebilir 1 bacaga 50 1 bacaga 50 şeklinde yapıyorsun
3.Haraket yan dönerek uzanıyorsun 1 bacağını havaya kaldırıp indiriyorsun buda yere değecek 50 tane 1 bacaga 50 tane 1 bacaga şekilinde
4.Haraket köpek pozisyonu alıp çok kaba bir tabir ama başka nasıl açıklayabilirim bilemedim
1 ayağını sirtina doğru çekerek kaldırıyorsun 50 tane yapip diğer bacağa geçiyorsun bu şekilde canım
1 haraket müthiş karin kaslarını yakıyor ayrıca bel ve bacak çalıştırıyor
2. Haraket te yine öncelikle karin sonra bel kalça bacak
3 haraket iç bacak dis bacak sonra bel popo ve karin kasları için
4 haraket on ve arka bacak popo kasları için
Yap canım yap çok mutlu oldum beğendiğine çok ise yarıyor bunlar pişman olmazsınAyy ne güzel anlatmissin normalde bugun sporumu yaptim ama bunu okuyunca benim de yapasim geldi bide aksam sporu yapim bari
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah❤Ozaman kendini zorla ve basla nefsini yen zayiflamissin neguzel tebrik ederim
Ama sporu asla bırakma spor sadece zayıflamak amaclı değil sağlıklı bir yaşam sürekli fit bir vücut için yapılır aslında
Sende mi geldin canım hosgeldin buraya yazdım düzenli yapabilmek için :))Ayy ne güzel anlatmissin normalde bugun sporumu yaptim ama bunu okuyunca benim de yapasim geldi bide aksam sporu yapim bari
ayy canım çok sağol yapayım bunlarıCanım 4 haraketim var her birini 100 er kere yapiyorum cok etkili isim olarak bilmiyorum ama tarif edebilirim
1. Haraket yere uzanıyorsun bacaklarini birlestirip duz tutarak havaya kaldirip indiriyorsun ama yere deymiyecek indirirken
2.Haraket yine aynı şekilde uzanıp bacakları düz tutuyorsun busefer 1 bacağı indirip kaldırıyorsun yere deyebilir 1 bacaga 50 1 bacaga 50 şeklinde yapıyorsun
3.Haraket yan dönerek uzanıyorsun 1 bacağını havaya kaldırıp indiriyorsun buda yere değecek 50 tane 1 bacaga 50 tane 1 bacaga şekilinde
4.Haraket köpek pozisyonu alıp çok kaba bir tabir ama başka nasıl açıklayabilirim bilemedim
1 ayağını sirtina doğru çekerek kaldırıyorsun 50 tane yapip diğer bacağa geçiyorsun bu şekilde canım
1 haraket müthiş karin kaslarını yakıyor ayrıca bel ve bacak çalıştırıyor
2. Haraket te yine öncelikle karin sonra bel kalça bacak
3 haraket iç bacak dis bacak sonra bel popo ve karin kasları için
4 haraket on ve arka bacak popo kasları için
Kaptanim bayadir burdayim ben normalde ip sayisini arttrmak icin gelmistim :) aslinda yarisa gelmistim bi ay once amaSende mi geldin canım hosgeldin buraya yazdım düzenli yapabilmek için :))
Evet canim normalde de kardiyonun ardindan yapiyorum bunlari bende güzel sıkılastiriyo :)Yap canım yap çok mutlu oldum beğendiğine çok ise yarıyor bunlar pişman olmazsın
Aaa öylemi ben yeni gördüm burayı canımKaptanim bayadir burdayim ben normalde ip sayisini arttrmak icin gelmistim :) aslinda yarisa gelmistim bi ay once amaElmasyuzuk masallah ipte çag atlamis ondan yarisa giremedim
InşaallahTesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah❤
Kesinlikle katılıyorum ben yaklasık 5 aydır spor yapmıyorum kendimi kötü hissediyorum saat 18.30 da baslayıp burayada yazacagım :))
Rica ederim canım faydalı olduysam ne mutluayy canım çok sağol yapayım bunları
Benimde bu hafta son haftaya salondayim canım ozaman 2 3 bin ancak olur yarışırız birlikte herkeze motivasyon ve hırs olurKaptanim bayadir burdayim ben normalde ip sayisini arttrmak icin gelmistim :) aslinda yarisa gelmistim bi ay once amaElmasyuzuk masallah ipte çag atlamis ondan yarisa giremedim
Evet faydası çok düzenli yapmak lazım tabikiEvet canim normalde de kardiyonun ardindan yapiyorum bunlari bende güzel sıkılastiriyo :)
Siz beni geçersiniz yakında hepiniz hırslı görünüyorsunuz harika
Benimde bu hafta son haftaya salondayim canım ozaman 2 3 bin ancak olur yarışırız birlikte herkeze motivasyon ve hırs olur
Evet faydası çok düzenli yapmak lazım tabiki
4000-5000 bin yapmıslıgım var ama baslamam lazımBenimde bu hafta son haftaya salondayim canım ozaman 2 3 bin ancak olur yarışırız birlikte herkeze motivasyon ve hırs olur
Evet faydası çok düzenli yapmak lazım tabiki
Ozaman hadi tekrar aynı performansı bekliyoruz4000-5000 bin yapmıslıgım var ama baslamam lazım
SüpersinJillian level 1 yapildi + 1200 ip atlandi
Sagol canim senin ne kadar sürüyo gunluk sporun toplamda? Yani cunku malum önumüz yaz misafiri denizi kumu gunesi var simdi bosum diye yapabiliyorum da cok uzun süreliye nasil vakit ayiririm bilemedimOzaman hadi tekrar aynı performansı bekliyoruz
Süpersin