Isınma hareketi yapıp mi başlıyorsunuzDinlenerek atla bacaklarin cok agrir yoksa 100 atla dinlen bu sekilde aksama kadar 1500 yaparsin rahat bence
Evet ip müthiş terletiyor ben salonda bukadar ancak terliyordum
Yok canım. Zaten başlıbaşına ısınma hareketi kendileriIsınma hareketi yapıp mi başlıyorsunuz
Haklısın canım çok canım çekti bende başlıyacam ama ben çok iddialı değilimYok canım. Zaten başlıbaşına ısınma hareketi kendileri
Yok ben direk başlıyorum atlamaya atlarken zaten ısınıyorsun hemenIsınma hareketi yapıp mi başlıyorsunuz
Sonradan ağrı olmuyor mu peki ertesi gün işte sorun yaşamaktan korkuyorum benYok ben direk başlıyorum atlamaya atlarken zaten ısınıyorsun hemen
Yok ağrı olmuyor alışınca sen alışana kadar başlamadan önce ısınma haraketleri yapabilirsin tabikiSonradan ağrı olmuyor mu peki ertesi gün işte sorun yaşamaktan korkuyorum ben
Merhaba beni de gruba alabilir misinizBen de ip atlıyordum ama ara verdim yılbaşından bu yana diyebilirim.. Ramazan ayında hafiften başladım spora..23 gündür yapıyorum.. İpin yeri ayrı ama
Tabiki buyur hoşgeldinGruba Bende katılmak istiyorum
Atlamadım ki..kaç tane atılıyoruz. Hemen deyince heyecan yaptim.Tabiki buyur hoşgeldin
Hemen atladigin ipleri paylaşabilirsin
Hedef 1000 grupta günde ama yeni olduğun için 100 200 'le başlayabilirsin 2 3 set olarak yapabilirsinAtlamadım ki..kaç tane atılıyoruz. Hemen deyince heyecan yaptim.
Tabiki hoşgeldin sendeIyi geceler kızlar bende katilayim mi
HosbuldumTabiki hoşgeldin sende
Atladigin ipleri yazarak başlayabilirsin
Tamam bekliyoruz AminHosbuldum
Bugün baslıyorum inşallah aksama yazarım :)))
Üşenmem inşallah :))))Tamam bekliyoruz Amin