Helal idolümsünBen buraya günlük yaptığım sporları yazayım sizede fikir olsunsquatta çok faydalı
Önce sabah ac karnına
3100 ip
50 squat
50 mekik
10 sınav
2 dakika plank
400 alt bölge ve karin egzersizi
Akşamda yemekten sonra
Aynı sporlar sadece ip 3100 3500 arası eğer çok yediysem yada kaçamak varsa beni rahatsız edecek yiyecekler ozaman 4500 e kadar çıkarıyorum ipi
İmrenmeni o kadar iyi anlıyorumkiHey maşallah cok fitsindir sen kilon falan da yoktur eminim değil mi? Maşallah tekrardan
İnşallah azmedip o kıvama geleceğiz biz de bakalım. Sayende gruba girdim:)İlk defa mı atlıyosun canım?
Ben 15/20 dk da 1000 atlıyorum. 100 er set halinde.. Bugün 1000 le başlıyorum ben..
İlk yaparken günde 100 atladığımda bayaa bi hava ile gezinirdim, taaki buralarda 10 000 atlayan arkadaşı görene kadardedim noluyoo ve hergün 100 er artırdım ben de 1000 leri yapabildim
Gerçekten harika..Ben anca gün içine bölerek 1000 yapabilirim sanırım :)) aralıksız atlamak harika gerçekten
Ben 58,8 kiloyum. İki prens annesiyim. Biri 6 aylık hala emen bebeğim var. Hedefim 50 olmak. Göbek bölgem iki sezeryandan sonra aldı başınj gidiyor. Kurtarmam lazım. :)boyum 1.58 o yüzden 58 çok fazla geliyl banaİmrenmeni o kadar iyi anlıyorumki75,5 kilo olarak
Sen kaç kilosun?
Kesinlikle doğru benzetmeGaza geldim sayende 170+80 yaptım . Seninkinin yanında bi hiç ama bana süper geldi hiç bu kdar terledipimi hatırlamıyorum. Tereyağı gibi eriyorum sanki:)
Gelirsin tabiki canım. İşte o zaman hava basarsın hiç spor yapmadan gezenlere, farkın fit duruşun olurİnşallah azmedip o kıvama geleceğiz biz de bakalım. Sayende gruba girdim:)
Canım üst bacağı en güzel yürüyüş inceltir, squat kalça şekillendirir.. Yürüyüşle birlikte ip atlayarak basen bacak tüm vücut incelir süper bi ölçüye kavuşursunSquat üst bacağı inceltiyo mu kızlar. Çok dertliyim üst bacaktan
Ay tesekkurederim estagfurullahHelal idolümsün
Hay maşallahBel 64 cm
Göbek 80 cm
Kalça 85 cm
Basen 78 cm
Üst kol 23cm
alt kol 20cm
Üst bacak 47cm
Göğüs 80 cm
Tamammıdır
Senin kilo da çok yokmuş ama evet şekillenmeye bölgesel fazlalıklarını atmaya ihtiyacın var.Ben 58,8 kiloyum. İki prens annesiyim. Biri 6 aylık hala emen bebeğim var. Hedefim 50 olmak. Göbek bölgem iki sezeryandan sonra aldı başınj gidiyor. Kurtarmam lazım. :)boyum 1.58 o yüzden 58 çok fazla geliyl bana
Squat cesitleri var ama genel olarak kalca kaslarini çalıştırıyor ama squat inceltmekten çok sekil vermek icin canim yuruyus yap ip atla bacak egzersizleri yap squat sonlarda yapılması daha iyi olur vermen gereken 2 3 kilo kalincaSquat üst bacağı inceltiyo mu kızlar. Çok dertliyim üst bacaktan
TesekkurederimHay maşallah64 cm bel
Bu ölçülerini ajandan yaz canım. 8 temmuz da diğer ölçülerle karşılaştırıcaz
İnşallahhhSenin kilo da çok yokmuş ama evet şekillenmeye bölgesel fazlalıklarını atmaya ihtiyacın var.
Başarıcaz canım burda hep birlikte birbirimize destek olarak.
Bugün başlıyorumCanım üst bacağı en güzel yürüyüş inceltir, squat kalça şekillendirir.. Yürüyüşle birlikte ip atlayarak basen bacak tüm vücut incelir süper bi ölçüye kavuşursun
Öyle azmettim ki iki bornoz ipini birleştirdim öyle atlıyorum :)) çift ayak atlamak daha kolaymış ya? Atlatken diz büküyormusumuz yoksa düz mü tutuyorsunuz bacakalrı?
Maşallah sanaÖyle azmettim ki iki bornoz ipini birleştirdim öyle atlıyorum :)) çift ayak atlamak daha kolaymış ya? Atlatken diz büküyormusumuz yoksa düz mü tutuyorsunuz bacakalrı?