- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Aman Allah'ım ne güzel ölçüler.. Spor geçmişinşz varmı? Basen kalça inceltmek istiyorum bendeKilom 57.8 cıktı kaçamak dolu 5 6 gun gecirip sadece 2 gun cok az dikkat ederek -100le gelmek beni cok mutlu etti
Ölçülerimide yaziyorum
Bel 64cm
Göbek 80cm
Kalça 85cm
Basen 78cm
O benim herhaldeMeehaba canım nasıl ip atlıyorsunuz günde kaç adet yada dk? Ben bugün ilkkez denedim 6dkda 170 anca yaptım o da dinlenerek. Sen gaza getirdin mesajınla beni? Bunun bi yöntemi var mı bi arkadaş gnde 5000 adet yazmış ben şok oldum
Çok tesekkurederimAman Allah'ım ne güzel ölçüler.. Spor geçmişinşz varmı? Basen kalça inceltmek istiyorum bende
Hey maşallah cok fitsindir sen kilon falan da yoktur eminim değil mi? Maşallah tekrardanO benim herhalde
Dün 7600 atladım
Bu sabah 3100 atladım akşamda 3400 atlamayı planlıyorum
Yöntemi yok aslında alışma meselesi dayanıklılık ben uzun zamandır spor yapıyorum alıştıkça 1000 2000 az gelmeye başlıyor insana devamlılık önemli vergi limitlerini zorla sonra göreceksin birgün sende 5000 yazacaksın yeterki iste
Ben anca gün içine bölerek 1000 yapabilirim sanırım :)) aralıksız atlamak harika gerçektenMutlaka bir anda olmaz zamanla attırırsın bende bugün 200 ile falan başlayıp zamanla arttırıcam
Motive ettiniz vallaÇok tesekkurederim
1 bucuk senedir spor yapiyorum 4 ay spor salonuna gittim ramazanda ara verdim evde ipe başladım haftaya tekrar salona yazilacagim ama ipi bırakmak yok tabiki ip cok çok faydalı tüm vücudu çalıştırıyor müthiş inceltme sağlıyor ve kas kütlesini arttırıyor doğru beslenmeyle birlikte
Çok sağol canımHey maşallah cok fitsindir sen kilon falan da yoktur eminim değil mi? Maşallah tekrardan
Gaza geldim sayende 170+80 yaptım . Seninkinin yanında bi hiç ama bana süper geldi hiç bu kdar terledipimi hatırlamıyorum. Tereyağı gibi eriyorum sanki:)Kilom 57.8 cıktı kaçamak dolu 5 6 gun gecirip sadece 2 gun cok az dikkat ederek -100le gelmek beni cok mutlu etti
Ölçülerimide yaziyorum
Bel 64cm
Göbek 80cm
Kalça 85cm
Basen 78cm
Bence öyle düşünme istikrar sağlarsan eğer göreceksin okadar zor gelmeyecek kimse ilk zamanlar okadar atlayamaz bende okadar atlamıyordum ama 1 seneyi geçti sporlayim pes etme devam etBen anca gün içine bölerek 1000 yapabilirim sanırım :)) aralıksız atlamak harika gerçekten
Neguzel canim birbirimize motivasyon verelim boyleMotive ettiniz valla
Dinlenerek atla bacaklarin cok agrir yoksa 100 atla dinlen bu sekilde aksama kadar 1500 yaparsin rahat benceGaza geldim sayende 170+80 yaptım . Seninkinin yanında bi hiç ama bana süper geldi hiç bu kdar terledipimi hatırlamıyorum. Tereyağı gibi eriyorum sanki:)
Teşekkürler canım şimdiden et kesiği olmuşum bile haha :)Dinlenerek atla bacaklarin cok agrir yoksa 100 atla dinlen bu sekilde aksama kadar 1500 yaparsin rahat bence
Evet ip müthiş terletiyor ben salonda bukadar ancak terliyordum
Bir de ben tek ayak atlayabiliyorum nedense çift ayak denemedim bile düşcekmişim gibi geliyo :)Çok sağol canım
Kilom 57 58 arası benim ama kas agirligim fazla biliyorsundur kas yağın çeyreği kadar yer kaplar ama yağdan ağırdır kas oranim 39 du haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım ama
Ölçü paylaştım inceleyebilirsin
Ben de yapıyorum squatGordum tabiki çok faydali
Ben popo için squat yapıyorum ama büyüyebilir kalçalarım düzenli ölçü almaya başlayacağım artık anlarız zaten ozaman
Ben de yapıyorum squatGordum tabiki çok faydali
Ben popo için squat yapıyorum ama büyüyebilir kalçalarım düzenli ölçü almaya başlayacağım artık anlarız zaten ozaman
Ricaederm canım o acıyı iyi biliyorum çok zaman geçti aradan ama hala dun gibi hatırlıyorum limitlerimi zorladigim o gün sonrası 2 gün bel bacak ağrısı çekmiştim çok şiddetli bir ağrıydı o ağrılara rağmen devam etmiştim atlamaya yavaş yavaş sonrasında ağrılarım gecmis bende ipe alismistim sonrasindada hergun 100 200 arttirarak devam ettim ve bu bir kac aydir 4000 5000 atliyorum en az gunde insallah istikrar saglarsaniz sizde yapabilirsiniz kolay degil ama imkansizda degil sonucta biz kadinlar birseyi istersek yaparizTeşekkürler canım şimdiden et kesiği olmuşum bile haha :)
İlk defa mı atlıyosun canım?Meehaba canım nasıl ip atlıyorsunuz günde kaç adet yada dk? Ben bugün ilkkez denedim 6dkda 170 anca yaptım o da dinlenerek. Sen gaza getirdin mesajınla beni? Bunun bi yöntemi var mı bi arkadaş gnde 5000 adet yazmış ben şok oldum
Ben buraya günlük yaptığım sporları yazayım sizede fikir olsunBen de yapıyorum squat
GöğüsKilom 57.8 cıktı kaçamak dolu 5 6 gun gecirip sadece 2 gun cok az dikkat ederek -100le gelmek beni cok mutlu etti
Ölçülerimide yaziyorum
Bel 64cm
Göbek 80cm
Kalça 85cm
Basen 78cm
TabikiGöğüs
üst bacak
üst kol yok canım..
İp atlamanın faydaları işte dimii
Tabiki beslenme de önemliÇok tesekkurederim
1 bucuk senedir spor yapiyorum 4 ay spor salonuna gittim ramazanda ara verdim evde ipe başladım haftaya tekrar salona yazilacagim ama ipi bırakmak yok tabiki ip cok çok faydalı tüm vücudu çalıştırıyor müthiş inceltme sağlıyor ve kas kütlesini arttırıyor doğru beslenmeyle birlikte