Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Süpersin canım ya maşallah sana
Ben aldım ölçüleri ve tartıldımda.. Eve geçince yazarım artık ama sana baayıldımmm

Ben de ip atlıyordum ama ara verdim yılbaşından bu yana diyebilirim.. Ramazan ayında hafiften başladım spora..23 gündür yapıyorum.. İpin yeri ayrı ama

Süpersin canım ya maşallah sana
Ben aldım ölçüleri ve tartıldımda.. Eve geçince yazarım artık ama sana baayıldımmm
Teşekkür ederim
Bekliyorum bende yeni kalktım 1 saat sonra ölçü ve tartı paylaşırım

Ben de ip atlıyordum ama ara verdim yılbaşından bu yana diyebilirim.. Ramazan ayında hafiften başladım spora..23 gündür yapıyorum.. İpin yeri ayrı ama
Sanada maşallah
Ben ipi pazar günleri atlıyordum sadece salona gittiğim için ama artik duzenli atliyorum salonada yazilinca atlamaya devam edecegim tabiki insallah

Sanada maşallah
Ben ipi pazar günleri atlıyordum sadece salona gittiğim için ama artik duzenli atliyorum salonada yazilinca atlamaya devam edecegim tabiki insallah
Faydasını gördün dimi? İnceltiyor çünkü ip.
Benim nisan ölçülerime göre karnım ve kolum incelmiş, basen ve göğüs artmış. İpi bırakmıştım..23 gündür yaptığım egzersiz karnımı ve kolumu inceltmiş.. Vereceğim ölçülerden görürsünüz zaten.
İp acaip basen göbüş ve göğüs sırt bölgesini küçültüyor..

İpi nasıl atlıyrsunuz ? Set halinde birden mi gün içine yayarak mı? Kaç tane? Bunun hakkında bilgi verir misiniz

Bşr de ilk sayfada gördüm, kalça vr basen ayrı ayrı almışsınız. Kalça poponun en geniş yerinden peki basen ölçüsünü nereden alıyorsunuz

Merhaba,evde yapabilecegim en basit sey gibi geldi suan. Gunde ne kadar atliyosunuz nelere dikkat etmeli. Bende anksiyeteden kaynakli düşme korkusu varda biraz

İpi nasıl atlıyrsunuz ? Set halinde birden mi gün içine yayarak mı? Kaç tane? Bunun hakkında bilgi verir misiniz
Ben 1000 i 100 er set halinde atlıyorum 15,20 dk yı buluyor.. Güne de yayabilirsin. Mesela 1000 sabah 1000 akşam gibi.. Bir seferde 100 atlıyorum ben.

Ben 1000 i 100 er set halinde atlıyorum 15,20 dk yı buluyor.. Güne de yayabilirsin. Mesela 1000 sabah 1000 akşam gibi.. Bir seferde 100 atlıyorum ben.
Çok teşekkür ederim ben de katılayım aranıza .ölçüleri yazalım siz kaydedin isterseniz, bir de 10 temmuzda her ay farka bakarız

Merhaba,evde yapabilecegim en basit sey gibi geldi suan. Gunde ne kadar atliyosunuz nelere dikkat etmeli. Bende anksiyeteden kaynakli düşme korkusu varda biraz
Ben 1000 ile açılış yapıcam.. 100 er set halinde..
Bu başlangıç düşme korkunu da yok eder belkide kimbilir

Çok teşekkür ederim ben de katılayım aranıza .ölçüleri yazalım siz kaydedin isterseniz, bir de 10 temmuzda her ay farka bakarız
8 Temmuz da bakıcaz canım.. Ajandana yaz ölçülerini 8 Temmuzda burda karşılaştırma yaparız..
Ölçülerini al, tartıl ve her gün burda paylaşalım atladığımız ipi birbirimize destek oluruz.

8 Temmuz da bakıcaz canım.. Ajandana yaz ölçülerini 8 Temmuzda burda karşılaştırma yaparız..
Ölçülerini al, tartıl ve her gün burda paylaşalım atladığımız ipi birbirimize destek oluruz.
İp siradan atlama ipi mi spor icin ayri var mi hic bilmiyorumda cahilligimin kusuruna bakmayin bide set aralari kac dk dinleniyosunuz

İp siradan atlama ipi mi spor icin ayri var mi hic bilmiyorumda cahilligimin kusuruna bakmayin bide set aralari kac dk dinleniyosunuz
Estağfurullah balım
Normal atlayabileceğin bi ip olur.. İpsiz de olur.. Ben ip kullanmıyorum çoğu zaman.. Mesafe dar olunca, ip atlar gibi zıplıyorum, göğüsleri tutarak malum benden çok zıplamak istiyorlar.. Dar bişi giyerseniz çözülüyor ama onu da ben sevmiyorum

Gordum tabiki çok faydali
Ben popo için squat yapıyorum ama büyüyebilir kalçalarım düzenli ölçü almaya başlayacağım artık anlarız zaten ozaman

Meehaba canım nasıl ip atlıyorsunuz günde kaç adet yada dk? Ben bugün ilkkez denedim 6dkda 170 anca yaptım o da dinlenerek. Sen gaza getirdin mesajınla beni? Bunun bi yöntemi var mı bi arkadaş gnde 5000 adet yazmış ben şok oldum

Kilom 57.8 cıktı kaçamak dolu 5 6 gun gecirip sadece 2 gun cok az dikkat ederek -100le gelmek beni cok mutlu etti
Ölçülerimide yaziyorum
Bel 64cm
Göbek 80cm
Kalça 85cm
Basen 78cm

Mutlaka bir anda olmaz zamanla attırırsın bende bugün 200 ile falan başlayıp zamanla arttırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…