Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Bende günde 1200 e kadar cikmistim da canm bu aralar azalttim cunku leslie de yapiyorum arada jillian da yapiyorum ücü beraber zor oluyo. Digerlerini yapinca ipi 300 400 civari atliyorum
Tebrik ederim
Bende şu şekilde bir program uyguluyorum
2500 ip
120 squat
Leslie 2mill
300 bacak egzersizi
70 mekik
Bazen de yürüyüş ekleniyor buna bu şekilde günlük rutinim oldu bu program

Tebrik ederim
Bende şu şekilde bir program uyguluyorum
2500 ip
120 squat
Leslie 2mill
300 bacak egzersizi
70 mekik
Bazen de yürüyüş ekleniyor buna bu şekilde günlük rutinim oldu bu program
Vaavvvv baya baya agirmis seninki :) biraz daha kilo vereyim sonra leslieyi birakip komple ipe agirlik vercm o zaman yaris da yapabiliriz istersen

Vaavvvv baya baya agirmis seninki :) biraz daha kilo vereyim sonra leslieyi birakip komple ipe agirlik vercm o zaman yaris da yapabiliriz istersen
Evet ben spor salonuna gidiyorum normalde ramazandan ötürü ara vermiştim 1 gün dayanabildim oturmaya evde spora başladım bu şekilde bayram bitene kadar sonra tekrar salona yazılacağım
Salona yazılana kadar bu program sonrasında sadece ip ve squat olacak ama ip bukadar fazla atlamam herhalde 2 saat salonda kalıp birde bukadar ip atlamak zarar verir
Ama yarışabiliriz tabiki istediğin bir zaman güzel olur tabiki tek seferde atlayacağız ipi gün içine bölmeden ona gore hedef belirleriz ben 2600 ip in 2100 unu sabah 500 unu iftar sonrası atlıyorum yediklerim cabuk sindirilsin diye

One minute one minute bölmeden mi atlicaz dedin nasil yani atiyorum 1000 tane ipi hic ara vermeden mi atliyosun sen? Ben 150 tane de bi 20 saniye ara verip öyle devam ediyorum

One minute one minute bölmeden mi atlicaz dedin nasil yani atiyorum 1000 tane ipi hic ara vermeden mi atliyosun sen? Ben 150 tane de bi 20 saniye ara verip öyle devam ediyorum
Evet bölmeden yani 2000 diyorsak hızlı orta ve yavaş tempo şeklinde dinlenmeden yorulunca sadece yavaşlayıp sonra tekrar hızlanacağız
2100 ip i ben sabah 36 dakikada atladım

Ben seninle yarisamam bacım sen ileri düzeysin ben daha yeni 1300lere ulasiyorum
Olsun yeni başlamış ve 1300 atliyorsan zaten mükemmel kondisyonun iyi demektir zamanla çok daha iyi olursun
Ben 2 senedir sporla haşir neşirim salona 3 ay gittim sadece ama evde yine ip ve leslie 2 lisi yapıyordum
Salon sporuna alışınca hafif geldi ev sporu bende böyle zorlu bir program olusturdum kendime iyi gidiyor bakalım

Masallah insallah hedefimze ulasiriz kilomuz da hedefimiz de benziyo zaten :) yarin tarti günum oldugu icin bugün cok atlamam lesli 5 mil yaparim 40 dk. Senden ögrencek cok seyim var orasi belli :) aslinda ara vermeden atlamak asıl.yag yaktiriyo sen dogrusunu yapiyosun da zamanla gelistircem kendimi insallah

Insallah canim evet oyuzden birlikte ilerleyelim ip te hem motivasyon kaynagi oluruz birbirimize
Leslie çok güzel bazen biraz sıkılsamda hergun yapıyorum düzenli
Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var diyelim
Evet ara vermeden atlamak çok daha iyidir ama alışana kadar çok zorlamadan ufak ufak dinlenmelerlede gayet başarılı bence boş oturmaktan iyidir en ufak haraket
AMIN

Yarın günde 1000 ip yarışmamız başlıyor kızlar.. Katılmak isteyenler gelsin ölçüleri ile

Yarın günde 1000 ip yarışmamız başlıyor kızlar.. Katılmak isteyenler gelsin ölçüleri ile
Bende katılabilirmiyim sabah ölçülerimi alırım
Günde 5000 6000 arası atlıyorum ip

Hay maşallahne zaman başladın canım kaç kiloydun kaç oldun? Ben de çitayı yüksek tutmuyorum güyaa
Ben 1 seneden fazladır spor yapıyorum normalde spor salonuna gidiyordum ramazanda ara verince evde ipe başladım tekrar yazılana kadar 5000 6000 atlayacağım salona başlarsam 2000 3000 atlarım günde ancak yeter heralde
61.9 dum bayram öncesi 57 ye düştüm şuan bilmiyorum yarın tartilicam sabah bayramda biraz kaçırdım ipin ucunu sonuca bakacağım yarın
Toparlarım inşallah
Tabiki canım. Yarın tartılıp ölçü alıp başlıyorum. Bir de rus diyetine başlicam bakalım yani şu anki cesaretim sürsün inşallah
Bende ölçü ve tartı paylaşırım ozaman yarın sabah
Diyet kafama gore yapıyorum ben birseye uymak zor geliyor o gün ne istiyorsam onu yemek daha güzel geliyor

7600 ip atladım bugün toplam
3000 sabah
4600 akşam şeklinde
(9 haziran pazar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…