- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bayadır bıraktım başlamak istiyorum ama bir gaza gelemedim sporaDevam ediyosaniz bende katilcam
Evet ben bikac gundur 300 400 atliyorum ama artirarak devam etmek istiyorum. Leslie 5 mile yapiyodum bu ara onu birakip ipe yöneldim. Ama beraber yaparsak daha guzel olur baya etkiliymis cunku cok sıkılastiriyomusBen bayadır bıraktım başlamak istiyorum ama bir gaza gelemedim spora
Leslie yapmak istiyorum sonra da ona ip eklemeyi
Sen başlayacak msııın
Evet ben de zayıfladığımda Leslie 3 mil + ip yapıyordum bence çok etkili olmuştu ikisi birlikte özellikleEvet ben bikac gundur 300 400 atliyorum ama artirarak devam etmek istiyorum. Leslie 5 mile yapiyodum bu ara onu birakip ipe yöneldim. Ama beraber yaparsak daha guzel olur baya etkiliymis cunku cok sıkılastiriyomus
3 mil daha kısa hem o zaman bende oyle yapim bakim yarin basliyim. 5 milde sıkılıyorum bazenEvet ben de zayıfladığımda Leslie 3 mil + ip yapıyordum bence çok etkili olmuştu ikisi birlikte özellikle
Süpersin canım:)
Bu arada kac kilo verdin nasil verdinEvet ben de zayıfladığımda Leslie 3 mil + ip yapıyordum bence çok etkili olmuştu ikisi birlikte özellikle
Süpersin canım:)
5 mil daha etkilidir ben 1 mil aralıklarla 200 falan zıplamaya çalışıyorum en son esnemeleri mutlaka yap3 mil daha kısa hem o zaman bende oyle yapim bakim yarin basliyim. 5 milde sıkılıyorum bazen
Evet ozellikle alt bacaklarimin etleri sızlıyo bi haftadir5 mil daha etkilidir ben 1 mil aralıklarla 200 falan zıplamaya çalışıyorum en son esnemeleri mutlaka yap
İpe yeni başladıysan yavaş yavaş arttır canım bacakların çok ağrır birkaç gün yürümektedir bile zorlanırsın
Ben cuma zayıflama gruplarına katıldımBu arada kac kilo verdin nasil verdin
Bende o takmlardan birindeyim su an neyse dogru yoldayim demekki dikkat etmek lazim tamam baslayalim o zaman hergün 3mil+ip atlamaylaBen cuma zayıflama gruplarına katıldım
Orda yanlış şeyler yiyince ceza veriyorlardı ceza sistemi ile zayıfladım diyebilirim
65,5 görmüştüm dedim ki bu gidiş nereye.. böyle böyle dikkat ederek spor da yaparak( günde 2000 3000 ip atladığım a oldu sonlarda) Leslie ile de baya güzel inceldim.
Adet ağrılarım da azaldı düzenli sporla kesinlikle devam et yanı
Mecbur az yemek + spor + çikolata tatlı makarna vs gibi yiyince ceza alıyordum beni o çok motive etti
54,9 a kadar düştüm sonra her ay 1 kg şeklinde aldım çinkü hiç dikkat etmedim
Bende o takmlardan birindeyim su an neyse dogru yoldayim demekki dikkat etmek lazim tamam baslayalim o zaman hergün 3mil+ip atlamayla
Aynen canım :) sen kaçtan düştünBende o takmlardan birindeyim su an neyse dogru yoldayim demekki dikkat etmek lazim tamam baslayalim o zaman hergün 3mil+ip atlamayla
Ben daha yeni basladim 2 kilo verdimAynen canım :) sen kaçtan düştün
İnşallah hedefine çabucak ulaşırsın canımBen daha yeni basladim 2 kilo verdim
Canım benim çok sağolsonngulen ilk sayfayi oku canim
Rica ederim canimCanım benim çok sağol
Ben atliyorum hala beraber yapabiliriz ciddi anlamda sıkılastimAtlamaya devam ediyormusunuz bende katılmak istiyorum
Tamam çok sevindim bir ip arkadaşı bulduğum içinBen atliyorum hala beraber yapabiliriz ciddi anlamda sıkılastim
Bende günde 1200 e kadar cikmistim da canm bu aralar azalttim cunku leslie de yapiyorum arada jillian da yapiyorum ücü beraber zor oluyo. Digerlerini yapinca ipi 300 400 civari atliyorumTamam çok sevindim bir ip arkadaşı bulduğum için
Ben bugün 2600 tane atladım ip ile