Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ben bayadır bıraktım başlamak istiyorum ama bir gaza gelemedim spora
Leslie yapmak istiyorum sonra da ona ip eklemeyi
Sen başlayacak msııın
Evet ben bikac gundur 300 400 atliyorum ama artirarak devam etmek istiyorum. Leslie 5 mile yapiyodum bu ara onu birakip ipe yöneldim. Ama beraber yaparsak daha guzel olur baya etkiliymis cunku cok sıkılastiriyomus

Evet ben bikac gundur 300 400 atliyorum ama artirarak devam etmek istiyorum. Leslie 5 mile yapiyodum bu ara onu birakip ipe yöneldim. Ama beraber yaparsak daha guzel olur baya etkiliymis cunku cok sıkılastiriyomus
Evet ben de zayıfladığımda Leslie 3 mil + ip yapıyordum bence çok etkili olmuştu ikisi birlikte özellikle
Süpersin canım:)

3 mil daha kısa hem o zaman bende oyle yapim bakim yarin basliyim. 5 milde sıkılıyorum bazen
5 mil daha etkilidir ben 1 mil aralıklarla 200 falan zıplamaya çalışıyorum en son esnemeleri mutlaka yap
İpe yeni başladıysan yavaş yavaş arttır canım bacakların çok ağrır birkaç gün yürümektedir bile zorlanırsın

Evet ozellikle alt bacaklarimin etleri sızlıyo bi haftadir

Bu arada kac kilo verdin nasil verdin
Ben cuma zayıflama gruplarına katıldım
Orda yanlış şeyler yiyince ceza veriyorlardı ceza sistemi ile zayıfladım diyebilirim
65,5 görmüştüm dedim ki bu gidiş nereye.. böyle böyle dikkat ederek spor da yaparak( günde 2000 3000 ip atladığım a oldu sonlarda) Leslie ile de baya güzel inceldim.
Adet ağrılarım da azaldı düzenli sporla kesinlikle devam et yanı

Mecbur az yemek + spor + çikolata tatlı makarna vs gibi yiyince ceza alıyordum beni o çok motive etti

54,9 a kadar düştüm sonra her ay 1 kg şeklinde aldım çinkü hiç dikkat etmedim

Bende o takmlardan birindeyim su an neyse dogru yoldayim demekki dikkat etmek lazim tamam baslayalim o zaman hergün 3mil+ip atlamayla

Tamam çok sevindim bir ip arkadaşı bulduğum için
Ben bugün 2600 tane atladım ip ile
Bende günde 1200 e kadar cikmistim da canm bu aralar azalttim cunku leslie de yapiyorum arada jillian da yapiyorum ücü beraber zor oluyo. Digerlerini yapinca ipi 300 400 civari atliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…