• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani değişir sandım :D bir de bana demez mi 2. Düşünelim hdhhd olur canım düşünelim :D ama dur sen zahmet edip o güzel aklını yorma onu da ben düşünürüm. Hatta bi kaba bırak kendini , onu da ben hallederiö jdjdjjdtövbeeee
Ay benim eşim de 2.çocuk diyor.He he diyorum he😂😂😂😂görürsek birbirimizi olur😂

Beklentim nefes almak. Bebeğimi çok seviyorum ana gece gündüz bir bebekle olmak çok zor. Sizde annesiniz bilirsiniz , azı dişleri geliyor ve beni yedi bitirdi. Anneme gidip kalıyorum ama orada da durmuyor. Bana yapıştı resmen. Çok ilginç ki babasına aşırı düşkün. Gördüğü an gülücükler , öpücükler hava da uçuşuyor.
Beklentim sabah 1 saat erken kalksın ve çocukla ilgilensin. Şu sıra o kadar çok çalışıyor ki bazen sadece birbirlerini görüyorlar.
Eskiden yardım ediyordu ama şu son 1 aydır beni deli ediyor.

Eğer çocuğa bakıcı olayına razı etsem anında çalışırım. Asla o konuda destek değil. Daha evvelde çalıştım ayrıca. İnsan elbette yoruluyor ama onun ki şu an çok farklı boyutta.
Kendi işi evet. Evet çok çalışıyor ve çok fazla sorumluluğu var. Ama bir de evi ve yuvası var. Madem bunlara ayıracak zamanı yoktu evlenmeyecekti.
Sevgili bubendegilim bubendegilim buradaki dusunce tarzinizdan ve konularinizdan cikardigim kadariyla aslinda gayet etkili ve baskin bir karakteriniz var.
Kocaniz bosanmak yerine eminim bakici tutmayi ve calisip nefes almanizi kabul eder aslinda ama bence sizin sorununuz daha farkli.
Bence siz de cok fazla calismak istemiyorsunuz. Calisinc eve gelip yine cocukla ve evle ilgileneceksiniz ve bence bu kadar sorumluluk ve stres sizi daha da mutsuzluga iter. Sizden aldigim enerji bu, sizin kadar bilemem ama bence sizin istediginiz, aradiginiz, ihtiyac duydugunuz sey aslinda sakin ve bireysel kalmak.

Bazi insanlar , bazi karakterler evlilige, bazi karakterler cocuk yapmaya meyilli degil. Mesela ben evliyim, evliligimde mutluyum ama kesinlikle cocuk dusunmuyorum, esim de benimle olduktan sonra ve dusuncelerimden sonra kendisinin de aslinda cocuk istemedigini farketti ve ikimiz de bu konuda netiz. Cocuk kimi insanlar icin nese, mutlulukken ben olaya bu kadar romantik bakmiyorum. Benim icin bitmeyecek bir sorumluluk, sinir bozucu bir stres, hep bir kaygı hali ve kendinden vazgecmek. O yuzden hayatta geri donusu olmayan kararlar vermek icin bir degil bin kez dusunmek ve hicbir toplumsal baski altinda kalmadan sadece kendi istediklerini uygulamak gerekiyor.

Neyse kendimden bahsetmeye basladim ben :KK70:
Size gelince eger haftasonu ve bos zmanlarinda da hic cocukla ilgilenmiyorsa es kisisi o zaman haklisiniz ama adamin gercekten zamani yoksa ki cok yogun diyorsunuz, o zaman bence fevri davraniyorsunuz.
Elbet yorgun elbet stresli ve zaman zaman bezginsinizdir ama yorgunlugunuzun asil kaynagi esiniz mi gercekten buna emin misiniz?
Bence terapiyi kendiniz icin de ayrica almalisiniz.cocugunuzu eminim cok seviyorsunuz ama artik hep iki kisilik dusunme, iki kisilik yasama ve bireyselliginizin bitmesi dusuncesi bence size agir gelen ve bunu degistiremeyeceginiz icin degistirebileceginiz durumlara çatarak stres atmaya calistiginizi dusunuyorum. Bence olagan durumu ve anneligin getirdiklerini kabul edebilmek icin bir terapi alabilirsiniz. Sizin probleminiz bu gibi.
Bunu yaparken tabiki eşten de , calismasaniz dahi bir bakicidan da destek alabilirsiniz, hem size de iyi gelir ama sorununuzun asil kaynagina inin derim ben. Sorununuzun asil kaynaginin es degil sizde ve duygularinizda oldugunu dusunuyorum. Sadece bu konu icin degil, cocuk ve annelikle ilgili yaptiginiz genel yorumlar icin soyluyorum bunu ve stressiz cok mutlu gunler diliyorum. 🌸

Neyse işte biraz izle bakalım zaman ne gösterir bilinmez terapi iyi gelir derdi neymiş öğrenirsin gün geçtikçe sıkma canını :) çantadan başka şeylere geç bi süre ne biliyim güneş gözlüğü al kürk al sıvıyağ al falan :KK70: bihter ziyagilsin sen kendine gel aptal olma :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Allah belanı. Hdhdjdj :D evet öyle bi Bihteriö ki Bim Aktüel takip ediyorumjdjdjdjdj sabahh tencere için 8 de gidiyorum hxhshhd teyzelerle kapışıyoruzzz :D

Sence normal miyim hdjjdd Forumda 2 gün varım 15 gün yokum hdhshd
Şu an yardımcı abla evde mesela kızımı aldı uyutuyor. Bende kahve keyfi yapıyorum. Her gün gelemiyor , bende kimseye emanet edemiyorum bebeği. Bakalım onunda bi çaresini bulucaz.
Valla öyle insanlar var ki gece 1 de canları cafe de paris soslu bonfile çeken :KK70:
Ben inanıyorum bu terapi seni bile normalleştirecek :D

Ay benim eşim de 2.çocuk diyor.He he diyorum he😂😂😂😂görürsek birbirimizi olur😂
Hoş geldin kıaazzz :D konuya seni etiket yapacaktım , ama kendin bulmuşsun yolu :D benim eşimin tek üşenmediği şey şekşş :D bazen kandırıyorum gel yiğidim özledim diye hemen gelio saf hdhdh kızı eline verip yatıyorum :D

Hoş geldin kıaazzz :D konuya seni etiket yapacaktım , ama kendin bulmuşsun yolu :D benim eşimin tek üşenmediği şey şekşş :D bazen kandırıyorum gel yiğidim özledim diye hemen gelio saf hdhdh kızı eline verip yatıyorum :D
Hahaha aynen ya adam ne kadar yorgun olursa olsun😂aramızdaki tek fark benim oğlum var😅

Merabaynnn.
Uzun zamandır ( banlı olmadığım günler) konu açmıyordum.
Bu konuyu açma sebebim aslında çoğumuzun aynı dertten muzdarip olması. 3. Yılına girecek olan bir evliliğimiz var.
3 yıl bana sanki 30 yıl gibi geldi. O derece sevmedim evlilik kurumunu. Bir bebeğimiz oldu ( evliliğimin en güzel tarafı). Fakat ben bunun bile mutluluğunu yaşayamadan ilk hiç alışkın olmadığım maddi problemler , ikinci olarakta eşimin aşırı derecede rahatlığıyla sınanıyorum. Hadi maddiyat bir şekilde aşılıyor ama ikinicisini aşmak çok zor. Biz birlikteyken gayet olgun bir adam gibi görünen kocamın içinden salıncakta sallanan bir bebek çıktı :KK70: Hani olur ya mız mız bebeler aynı onun gibi.
Aileme sorunlarımı biraz açınca , sen istedim bu adamı biz asla istemedik dediler. Yani kısacası sana kötü bir davranışı yok, evlilik böyle bir şey falan dediler. Aslında onlarda biliyordu evlilik böyle bir şey değil. Şimdi bana inanmayacaksınız biliyorum ama gerçekten basiretim bağlandı. Hiççç alakam olmayacak bir adamla evlendim.
Her neyse heh asıl meseleye geleceğim. Ben bir süre evvel kimseyi umursamadan boşanmaya kalktım. Ona da söyledim eve gelme almayacağım. Avukata veriyorum seni bitti artık dedim. Sadece para veriyorsun , geri kalan tüm sorumluluk bende. Ha tamam anlıyorum gecelere kadar çalışıyorsun ama gündüz evdeyken de sürekli uyku modundasın dedim. Tabi o bunu şımarıklık olarak gördü. Yetişmeye çalışıyorum falan dedi. Yalan yani yetişmeye falan çalışmıyor. Geliri çok çok iyi. Neyse bu başlarda inanmadı eve geldi ama ben kapıları 2 taraftan kapatıp , ona mini bi bavul yaptım. Anladı kim iş ciddi bana bir sürü yalvardı.
Yok saçmalama , yok çocuk ne olacak , yok çok seviyorum seni bilmem ne.
Bende kendimi kötü hissetmemek ve ilerde acaba dememek için bir şartla kabul ediyorum o da çift terapisi alacağız dedim. İlk başta ne terapisi iş çıkartma bana dedi. Ya yaparsın ya da ben artık yokum dedim. Kendime layık gördüğüm hayat bu değil, ben kimsenin kahrını çekmek için evlenmedim dedim. Neyse kabul etmek zorunda kaldı. Galiba bu 3. Seansımız. Ve ben seansta söz sırası ona gelince neden sadece para vererek babalık yaptığını an itibari ile öğrendim. Bir nebzede olsun içime su serpildi ve cidden kalbim kırıldı. Kendisi de anlatırken çok zorlandı. Meğer babası 1 mont alırmış. 5 kardeşler… biri sabahçı diğeri öğlenci olurmuş. Dönüşümlü tek mont giyerlermiş. Babası durumu olmadığı için değil, almak istemediği ve önemsemediği için almazmış. Bana bunlardan asla bahsetmediğini söylediğimde ise sen bunları anlayamazsın dedi. Terapist burada devreye girip empati yapmak için yaşamak gerekmez tarzı bir şey söyledi. Yani her kavga olduğu gibi bu kavganın da tek sebebi ANLATMAMAK VE DİNLEMEMEK. Bakın suç tek taraflı değil. Oradan çıkınca hiç konuşmadan eve geldik ve o şu an işe gitti.
Gördüğü babalığı , muameleyi ne derseniz deyin onu yapmamak için para ile her şey çözülür diye düşünüyor. Kızım eksik kalmayacak diyor. Ama kızın manevi olarak çok eksik diyorum. Saçmalama çok seviyorum diyor. E çocuk senle hiç bir şey paylaşmıyor ki. Bir daha ki seansa eşimi tek çağırdı.
Gerçekten çok yoruldum ama en azından bir nebzede olsa ilerledik. Çocuk olmasa inanın salise durmam. Kimsenin terapi merkezi değilim derim. Ama bu adamı ben başımdan atsam da evladımla olacak. Boşansakta babasının sağlıklı olmasını istiyorum. Bakalım günler neler gösterecek. Eğer siz de böyle bir çıkmazdaysanız kesinlikle bir çift terapisi alın. Almak istemeyen ve çabalamayan adam için de kendinizi heba etmeyin.

Okuyan herkese selam olsun.
Bazı babalar baba olmayı çok çalışıp, para kazanmak sanıyor. Sonra o herşeyi olan ama sevgisi eksik bırakılmış kız çocukları ki erkek çocukları da öyle, saçma sapan sevgiler peşinde, sevgi dilenerek heba oluyor. Eşiniz, sizin kadar bilinçli olsaymis keşke.

Sevgili bubendegilim bubendegilim buradaki dusunce tarzinizdan ve konularinizdan cikardigim kadariyla aslinda gayet etkili ve baskin bir karakteriniz var.
Kocaniz bosanmak yerine eminim bakici tutmayi ve calisip nefes almanizi kabul eder aslinda ama bence sizin sorununuz daha farkli.
Bence siz de cok fazla calismak istemiyorsunuz. Calisinc eve gelip yine cocukla ve evle ilgileneceksiniz ve bence bu kadar sorumluluk ve stres sizi daha da mutsuzluga iter. Sizden aldigim enerji bu, sizin kadar bilemem ama bence sizin istediginiz, aradiginiz, ihtiyac duydugunuz sey aslinda sakin ve bireysel kalmak.

Bazi insanlar , bazi karakterler evlilige, bazi karakterler cocuk yapmaya meyilli degil. Mesela ben evliyim, evliligimde mutluyum ama kesinlikle cocuk dusunmuyorum, esim de benimle olduktan sonra ve dusuncelerimden sonra kendisinin de aslinda cocuk istemedigini farketti ve ikimiz de bu konuda netiz. Cocuk kimi insanlar icin nese, mutlulukken ben olaya bu kadar romantik bakmiyorum. Benim icin bitmeyecek bir sorumluluk, sinir bozucu bir stres, hep bir kaygı hali ve kendinden vazgecmek. O yuzden hayatta geri donusu olmayan kararlar vermek icin bir degil bin kez dusunmek ve hicbir toplumsal baski altinda kalmadan sadece kendi istediklerini uygulamak gerekiyor.

Neyse kendimden bahsetmeye basladim ben :KK70:
Size gelince eger haftasonu ve bos zmanlarinda da hic cocukla ilgilenmiyorsa es kisisi o zaman haklisiniz ama adamin gercekten zamani yoksa ki cok yogun diyorsunuz, o zaman bence fevri davraniyorsunuz.
Elbet yorgun elbet stresli ve zaman zaman bezginsinizdir ama yorgunlugunuzun asil kaynagi esiniz mi gercekten buna emin misiniz?
Bence terapiyi kendiniz icin de ayrica almalisiniz.cocugunuzu eminim cok seviyorsunuz ama artik hep iki kisilik dusunme, iki kisilik yasama ve bireyselliginizin bitmesi dusuncesi bence size agir gelen ve bunu degistiremeyeceginiz icin degistirebileceginiz durumlara çatarak stres atmaya calistiginizi dusunuyorum. Bence olagan durumu ve anneligin getirdiklerini kabul edebilmek icin bir terapi alabilirsiniz. Sizin probleminiz bu gibi.
Bunu yaparken tabiki eşten de , calismasaniz dahi bir bakicidan da destek alabilirsiniz, hem size de iyi gelir ama sorununuzun asil kaynagina inin derim ben. Sorununuzun asil kaynaginin es degil sizde ve duygularinizda oldugunu dusunuyorum. Sadece bu konu icin degil, cocuk ve annelikle ilgili yaptiginiz genel yorumlar icin soyluyorum bunu ve stressiz cok mutlu gunler diliyorum. 🌸
Ah varıyorr çok teşekkürler :D yani yalan mı söylesem yoksa gerçeği mi ? Evet çok çalışıp eve gelip bir de bebeğe bakamam jxjsjdjjshshshshs
Ulan herkes çözmüş beni :D kocama blöf yapıyorum :D çalışıcam diye . O da gerçek sanıyor kızıyor hdhshdhhdhs ama içimden ulan müge anlıyı kim izleyecek !! Aptal olma diyorum :D
Eskiden baskındım şimdi kızıma istediğim kukuli şarkısını bile dinletemiyorum:D bu bu diye bağırıyor. Evet zaten kendim içinde terapi şarttı. İnşallah kadının psikolojisini bozmam :D

Bazı babalar baba olmayı çok çalışıp, para kazanmak sanıyor. Sonra o herşeyi olan ama sevgisi eksik bırakılmış kız çocukları ki erkek çocukları da öyle, saçma sapan sevgiler peşinde, sevgi dilenerek heba oluyor. Eşiniz, sizin kadar bilinçli olsaymis keşke.
Benim babam çok ilgiliydi hdhd bu tezi çürüten tek kişiyim galiba :D
Bilinçlendiricez. Bebekliğine inip gerekirse bez falan alıcam :D tövbe est.

Araya yatırıyorun kızımı :D at yatağa diyor ;D güvenli bağlanamaz diyorum hdhhdjd valla öyle davranışa böyle kadın :D
Yaaaa kalbimi bıraktım sana😂😂bizim oğlan da aramızda yatıyor.Diyor koy beşiğine olmaz durmuyor ki diyorum ki gerçekten benim oğlan azıcık sapık😂

Benim terapist delirmediyse seninkine hiçbişey olmaz :dondurma: Umarım hallolur herşey biraz zamana bırak :KK200:
Komik bişi anlatam dur . Keyfim yerine geldi. İlk gittik , kadın şeye benzio cidden kırmızı odada ki kadına :D oda da kırmızı, tabi durur mu bu karşinn? Hemen bastım espiriyi sadiii de bu koltukta mı oturdu diye ;D eşim şok geçirdi. Kadın ilk anlamadı sonra ha evet hahha dedi :D anlıyorum demezsiniz umarım sadece dedim :D Galiba beni birazcık sevdi :D

Yazdıklarınızı okudum .benim şimdiye kadar eşimi boşamam gerekirdi herhalde..ev işlerine, alışverişe asla karışmaz.ben dersem kırk yilda bir alır.ayrica vardiyalı çalışır.. bu yüzden bazen yüzünü bile kızım zor görüyor..dışarıda yemek yeme alışkanlığımız pandemiden beri yok..bütün parası bende.ne istersem alirim😀 bilemiyorum.sizin bu yaşadıklarınızı cogu kisi yasıyordur..bir akrabamizin kizi bosanmisti.nedeni de eşi gezmeye götürmüyormuş..🤔 eşim kargoda çalışırken gece 10 dan aşağı eve gelmezdi..bunlar bence çok dert edilecek şeyler değil ama herkesin istekleri farklı tabi

Yaaaa kalbimi bıraktım sana😂😂bizim oğlan da aramızda yatıyor.Diyor koy beşiğine olmaz durmuyor ki diyorum ki gerçekten benim oğlan azıcık sapık😂
Hahaha kocalarımız aynı ağaçta yetişmiş :D valla şeks yapmam için zevklenmem lazım :D

Yazdıklarınızı okudum .benim şimdiye kadar eşimi boşamam gerekirdi herhalde..ev işlerine, alışverişe asla karışmaz.ben dersem kırk yilda bir alır.ayrica vardiyalı çalışır.. bu yüzden bazen yüzünü bile kızım zor görüyor..dışarıda yemek yeme alışkanlığımız pandemiden beri yok..bütün parası bende.ne istersem alirim😀 bilemiyorum.sizin bu yaşadıklarınızı cogu kisi yasıyordur..bir akrabamizin kizi bosanmisti.nedeni de eşi gezmeye götürmüyormuş..🤔 eşim kargoda çalışırken gece 10 dan aşağı eve gelmezdi..bunlar bence çok dert edilecek şeyler değil ama herkesin istekleri farklı tabi
İşte herkesin kaldıracağı şey çok başka. Yani size bu batmaz ama bana battı. Gezdirmiyor diye de boşanması bana tuhaf gelmedi mesela. Herkesin beklentisi , isteği farklıdır:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back