• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayati gamsizlar yasiyor yemin ederim
Belki bizde de sorun vardir bilmiyorum ama belli basli en buyuk sorun gene kocalarda 🤣zaten tum yuku anne tasiyip doguruyor bir zahmet ustune dus bebenin
Kocam o konuda bi dünya markası. Adamın dünya umurunda değil ;d bir yere gideriz ulan ayran bozukkk gelir, bozuk derim. Susss sakın söyleme der :D yanmış yemek yediğim var adam yüzünden. Neden çünkü şikayet edersem , rahatı kaçacak :D Üşenmeden doğmuş , ona şaşırıyorum hehhd

Kocam o konuda bi dünya markası. Adamın dünya umurunda değil ;d bir yere gideriz ulan ayran bozukkk gelir, bozuk derim. Susss sakın söyleme der :KK70: yanmış yemek yediğim var adam yüzünden. Neden çünkü şikayet edersem , rahatı kaçacak :KK70: Üşenmeden doğmuş , ona şaşırıyorum hehhd
Eh tabi yaninda da en cok sinir olan sen oluyorsun hic sevmiyorum boyle ruhu cekilmisleri 🥲

Kıazzz ölüyorummmmmmmm kocam bez fotosu atmışşş .😂😂😂😂😂😂 buny alıcaz dimi diyee 😂😂😂😂😂

Belli ki çok çalışıyor ve yoruluyor
Muhtemelen geliri çok çok iyi ise kendi işini yapıyordur.
Kendi işini yapan insanlar zaten ayrı bir dünya yaşıyor.
Nefes almaya zamanları yok
Diğer zamanlarda çok yorulması normal ve uyku hali normal yani

Benim önerim ;
Sizde bir işe girin ve hem ekonomik hem ev sorumluluğunu paylaşın
Bakalım haliniz kalacak mı ?
katılıyorum buna.çocuğun tüm sorumluluğu ben de çalışmadığım için.eşim yoğun çalışıyor bazen akşam da iş veriyor genel müdürü.yemek yapar sağolsun boş olduğu zamanlar ev işi yapmaz.e şimdi boğazına mı basayım çocuğun ödevlerini sen yaptır hasta olunca başında sen dur yemeğiyle sen ilgilen alışverişini sen yap diye.hayat müşterektir.bunları da ona yüklesem haksızlık olmaz mı?sabahın altısında kalkıyorlar büyük şehide 8 deki işe yetişmek için.hatta bazıları daha da erken gün ağarmadan yola çıkıyorlar.ben se çocuğu okula bırakıp eve dönüp uyuyorum tekrar.ev kadınlığı da zor iş hayatı da.şikayet etmeyi gereksiz görüyorum eşler arasında.

Mune evet desteği ailem verdi. Zaten bundan çok rahatsız olduğunu da dile getirdi ama başka çaremiz yoktu.
Bencilce gelecek ama anne olamayı çok istedim. Hatta evlememin en büyük nedeni buydu. Yalana gerek yok yani. Kendimi de suçlu görmesem çift terapisini ortaya atmam ki.
Sevgi elbette var ama ondan da önemlisi bilmiyorum. Çocuk fikri de ağır bastı , adamın benim peşimde dolanmasıda. Ailemin onaylamamsı da üzerine tuz biber olmuş olabilir.
Bu arada aynı anacığım gibi konuştun ;d

Sizlerin bir kısmını diğerlerine göre daha iyi tanıyorum, tabii karakterinizi yaşamınızı net olarak bilmem mümkün değil, sitede ne yazarsanız onun üzerinden fikir yürütüyorum sadece, bu hatun çok espirili seviyorum da mübareği deyip pohpohlayamam da huyum kurusun :) kendimce gördüğüm neyse onu yazarım, bu acı da olabilir hoşa da gitmeyebilir.

Evet kusura bakma bencilce davranmışsın, sadece çocuk konusunda değil evlilik konusunda da tavrın bencilce, bu ilişkiyi onaracaksanız seninde kendini törpülemen lazım, terapi eşin için iyi bir adım zira anlattıklarına bakılırsa eşinin çocukluk yarası yalnızca mont almayan baba değil, anne babasının ayrı yaşaması hayatta yalnız kalmışlık hissi, güven sorunu, kendini maddi tatmine yönlendirmesine neden olmuş yani bence çocukluk yaraları derin fakat sen de onu babanla kendi aile hayatınla kıyaslayıp maddi manevi ezmişsin, direkt dememiş olabilirsin ama hal ve hareketlerin, belki bir kavga anında ağzından çıkan bir söz adamın kendini yetersiz hissetmesini daha da körüklemiş, derinlerde çocukluk yaraları da olunca iyi baba olmak para demek demiş bana kalırsa.

Seni ailenin maddi desteğinden kurtarıp istediği gibi yaşatabilmesi de var işin içinde, bence terapi tek başına kafi değil bubendegilim, birbirinize içinizdekileri anlatabilme, duygularınızı aktarabilme boyutuna da gelmeniz lazım bu da sizin çabalarınızla mümkün, kadının veya erkeğin eşiyle her şeyi, her duyguyu paylaşamaması büyük eksiklik bence, bunu aşabilmeniz lazım.

Son düzenleme:
katılıyorum buna.çocuğun tüm sorumluluğu ben de çalışmadığım için.eşim yoğun çalışıyor bazen akşam da iş veriyor genel müdürü.yemek yapar sağolsun boş olduğu zamanlar ev işi yapmaz.e şimdi boğazına mı basayım çocuğun ödevlerini sen yaptır hasta olunca başında sen dur yemeğiyle sen ilgilen alışverişini sen yap diye.hayat müşterektir.bunları da ona yüklesem haksızlık olmaz mı?sabahın altısında kalkıyorlar büyük şehide 8 deki işe yetişmek için.hatta bazıları daha da erken gün ağarmadan yola çıkıyorlar.ben se çocuğu okula bırakıp eve dönüp uyuyorum tekrar.ev kadınlığı da zor iş hayatı da.şikayet etmeyi gereksiz görüyorum eşler arasında.
İyi de ben ev işinden falan dert yanmadın ki. Ayrıca evet gerekirse onu da yapacak. Bak kendi ağzınla yazmışsın bazen akşam gelmiyor diye. BA ZEN, bu demektir ki ara da sırada. HER GÜN, bu demektir ki sürekli. Yani illa bir yerden haksızlığım vardır ama buradan yok. Haftada 1 gün bile ayırmaması sana normal gelebilir ama bana gelmiyor. Ayrıca zibilyon kez yazacağım herkesin kaldıracağı şeyler farklıdır.

İyi de ben ev işinden falan dert yanmadın ki. Ayrıca evet gerekirse onu da yapacak. Bak kendi ağzınla yazmışsın bazen akşam gelmiyor diye. BA ZEN, bu demektir ki ara da sırada. HER GÜN, bu demektir ki sürekli. Yani illa bir yerden haksızlığım vardır ama buradan yok. Haftada 1 gün bile ayırmaması sana normal gelebilir ama bana gelmiyor. Ayrıca zibilyon kez yazacağım herkesin kaldıracağı şeyler farklıdır.
sana özel yazmadım ki ben.genel olarak yazdım.hayat kolay değil .herkes elini taşın altına koyacak.karşı komşumun eşi yıllardır yurtdışında.sene de 2 3 anca gelir.kadın hem çalışıyor hem de 2 çocuğuna bakıyor.oluyor yaniii.

Sizlerin bir kısmını diğerlerine göre daha iyi tanıyorum, tabii karakterinizi yaşamınızı net olarak bilmem mümkün değil, sitede ne yazarsanız onun üzerinden fikir yürütüyorum sadece, bu hatun çok espirili seviyorum da mübareği deyip pohpohlayamam da huyum kurusun :) kendimce gördüğüm neyse onu yazarım, bu acı da olabilir hoşa da gelmeyebilir.

Evet kusura bakma bencilce davranmışsın, sadece çocuk konusunda değil evlilik konusunda da tavrın bencilce, bu ilişkiyi onaracaksanız seninde kendini törpülemem lazım, terapi eşin için iyi bir adım zira anlattıklarına bakılırsa eşinin çocukluk yarası yalnızca mont almayan baba değil, anne babasının ayrı yaşaması hayatta yalnız kalmışlık hissi, güven sorunu, kendini maddi tatmine yönlendirmesine neden olmuş yani bence çocukluk yaraları derin fakat sen de onu babanla kendi aile hayatınla kıyaslayıp maddi manevi ezmişsin, direkt dememiş olabilirsin ama hal ve hareketlerin, belki bir kavga anında ağzından çıkan bir söz adamın kendini yetersiz hissetmesini daha da körüklemiş, derinlerde çocukluk yaraları da olunca iyi baba olmak para demek demiş bana kalırsa.

Seni ailenin maddi desteğinden kurtarıp istediği gibi yaşatabilmesi de var işin içinde, bence terapi tek başına kafi değil bubendegilim, birbirinize içinizdekileri anlatabilme, duygularınızı aktarabilme boyutuna da gelmeniz lazım bu da sizin çabalarınızla mümkün, kadının veya erkeğin eşiyle her şeyi, her duyguyu paylaşamaması büyük eksiklik bence, bunu aşabilmeniz lazım.
Mune reis bende seni severim. Seni sevmem site de aşırılık yapmamam ve ban yememe engel değil :D onu şükür ayırabiliyorum.
Ben ağzımla bunu söylemedim , ama şunu söyledim. Babam her yere yetişiyordu çünkü istiyordu sen istemiyorsun dedim.
Zaten terapist ilk birlikte sonra ben tek girdim , şimdi de eşim tek gidecek. Ben zaten hatasızım asla demedim. Ama mune beni az çok tanıdın, ben yalancı yulancı bir tip değilim. Hep neysem o oldum. Beni bilerek böyle evlendi. Ama kendisi hiç bu kadar vurdum duymaz olmamıştı.
Ben cidden böyle olduğunu bilsem evlenmezdim. Çünkü ben çok tez canlı ve dakik biriyim.

Mune Mune işini biliyor :KK70: sitede en tedavi edilmesi gereken vaka benim hdhdh ben tedavi olursam çoğunun da psikolojisini bozmam.
Tam bi ELİNDE TERLİKLİ ANNESİN MUNE REİS :KK70:
E ne yapayım her konuda geyik yapan bazı ismi lazım değil baş harfi bubendegilim gibi hatunlar olunca psikolojiye oynuyorum, bir bubendegilim değişir dünya değişir diyorum 🤣

sana özel yazmadım ki ben.genel olarak yazdım.hayat kolay değil .herkes elini taşın altına koyacak.karşı komşumun eşi yıllardır yurtdışında.sene de 2 3 anca gelir.kadın hem çalışıyor hem de 2 çocuğuna bakıyor.oluyor yaniii.
Ama bak bu onu bilerek evlenmiş ya da kabul etmiştir. Yurt dışına çıkmış gibi zaten buda :D

Gece çalışacak güvendiği biri yok mu ya? Ben de iş koligimdir emanet etmek istemem kesin bi micip batiran olur çünkü de 3e kadar da çalışmak kendi bünyesi için de sıkıntı. Gündüz 12de gitse aksam 8de evde olsa olmuyor mu. Kalan 7 saat için bi müdür tutulsa?

Kesinlikle katılıyorum
Kaldı ki ; eşte zaten dışarda çocuğu ve evi için çabalıyor.

E ne yapayım her konuda geyik yapan bazı ismi lazım değil baş harfi bubendegilim gibi hatunlar olunca psikolojiye oynuyorum, bir bubendegilim değişir dünya değişir diyorum 🤣
Mune yalnız 3 gündür bansızım :D ayrıca her konusa yapmadın, mesela bugün hortlatılan konuyu sana söyleyerek kapattırdım hdhdhhd
Bence bana bi ödül vermelisin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back