bubendegilim sırf size cevap yazayım diye işimi bıraktım vallahi
Sizi de çok iyi anlıyorum, eşinizi de. Çünkü iki tarafı da biliyorum , nasıl derseniz, evliyken çok yoğun çalışan bir insandı eşim. Ben de 12 yıldır çok yoğun çalışan bir insanım, işim gereği eşiniz gibi işyeri sahipleriyle muhatabım, eğer direkt saha içindeyse, dükkanın içinde çalışıyorsa işi çok zor. Sadece çok büyük firma sahipleri işi oğullarına falan bırakırsa biraz rahatlıyorlar, gerisi felaket yoğun, zor iş.
Ben eve gidince annemle tek kelime konuşamadığım günler oluyor, o derece yorgun, bitap ve mutsuz oluyorum. Bu şekilde bir hayat sürdürmek istemediğim için ve ilerde evlenirsem de sizin eşiniz gibi eve , kendime ve aileme yabancı kalmak istemediğim için işimi değiştirmeye çalışıyorum.
Eşinizden beklentinizi anlıyorum ama ülkemizde o tarz erkeklerden ben pek görmüyorum, genelde her şeyle kadın ilgileniyor. Ben de bana destek olan, beraber paylaşım yapabileceğimiz bir eş istiyorum, isteklerinizde haklısınız ama öyle birini bulabilir misiniz çok emin değilim açıkçası. Benim kardeşim mesela sizin istediğiniz gibi bir erkek, ama o da kadınlar hep para peşinde diyor (euro üstünden maaş aldığı için ), zor bu işler valla :)
Yani ne desem bilemedim, boşanın desem, istediğiniz gibi birini bulabilir misiniz düşük ihtimal, boşanmayın desem siz böyle kabullenecek gibi değilsiniz sanki.