Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de . Çalışıyorda napıyor, sırtında taş mı taşıyor. Bana diyor ki sen galiba beni Escobar sandın. Hani purosu elinde oturan bir adam. Doğru puro içmiyorsun dedim :KK70: nargile içiyor onun yerine.
tas tasisa bile isteyen adam yapar lamicimii yok, rahata alismis bu. Nasil olsa siz herseyi yapip ustesinden geliyorsunuz diye sorumluluk almak istemiyor. Ben de olsam almazdim. Yapmayin siz de. Uydurun bir bahane.

Ben evledigimden beri maddi zorluğun alasını yaşadım 2 çocuğum var ilgi konusunda yetersizlikte yaşadım.
Hangisi daha zordu derseniz maadiyat bi tık daha ağır basar
Çözümü şu şekilde olabilir.
Birincisi çocuk kreş yaşına gelene kadar dişinizi sıkın. En azından kendinisiniz için çocuk babasını görmüyor bizimkiler elin işi icin babalarini görmüyor ve aldığı asgari ücret yani
Çocuk kreşe gidince sizde esinizle beraber çalışmaya başlayın. Devamlı olmasa da haftada bir kaç gün gider yardım edersiniz beraber yemek filan yersiniz.
Ve haftada muhakkak 1 günü kendine ayıracak şekilde zemin hazırlayin şimdiden. En kötü ihtimal yarım gün filan. Şuan yeni evlisiniz sanırım. Zamanla herşey yerine oturur. Ama başta nasıl giderse sonradan öyle gider sözü doğrudur. Ufak ufak birlikte birşeyler yapmaya çalışın. Terapinin de faydası olacaktır.

Düşünmekle kalmam gibi geliyor :KK70:
Öyle gözükmüyor öyle zaten. Dün nargile içmişler arkadaşlarıyla bana söylemiyor. Yer miyim ? Asla :KK70: buldum fotilerini. Bana diyor kiiii ben içmedim hdhshshsj sadece koklamış :KK70:
Peki bakıcı olayına neden karşı? Sana hayat sahası açması lazım. Senin de sosyalleşmeye hakkın var sonuçta. İşe dönmesen bile bir oyun ablası gelse 1-2 saat sen dışarda takılsan? Maddi olarak imkanınız var sonuçta.

Merabaynnn.
Uzun zamandır ( banlı olmadığım günler) konu açmıyordum.
Bu konuyu açma sebebim aslında çoğumuzun aynı dertten muzdarip olması. 3. Yılına girecek olan bir evliliğimiz var.
3 yıl bana sanki 30 yıl gibi geldi. O derece sevmedim evlilik kurumunu. Bir bebeğimiz oldu ( evliliğimin en güzel tarafı). Fakat ben bunun bile mutluluğunu yaşayamadan ilk hiç alışkın olmadığım maddi problemler , ikinci olarakta eşimin aşırı derecede rahatlığıyla sınanıyorum. Hadi maddiyat bir şekilde aşılıyor ama ikinicisini aşmak çok zor. Biz birlikteyken gayet olgun bir adam gibi görünen kocamın içinden salıncakta sallanan bir bebek çıktı :KK70: Hani olur ya mız mız bebeler aynı onun gibi.
Aileme sorunlarımı biraz açınca , sen istedim bu adamı biz asla istemedik dediler. Yani kısacası sana kötü bir davranışı yok, evlilik böyle bir şey falan dediler. Aslında onlarda biliyordu evlilik böyle bir şey değil. Şimdi bana inanmayacaksınız biliyorum ama gerçekten basiretim bağlandı. Hiççç alakam olmayacak bir adamla evlendim.
Her neyse heh asıl meseleye geleceğim. Ben bir süre evvel kimseyi umursamadan boşanmaya kalktım. Ona da söyledim eve gelme almayacağım. Avukata veriyorum seni bitti artık dedim. Sadece para veriyorsun , geri kalan tüm sorumluluk bende. Ha tamam anlıyorum gecelere kadar çalışıyorsun ama gündüz evdeyken de sürekli uyku modundasın dedim. Tabi o bunu şımarıklık olarak gördü. Yetişmeye çalışıyorum falan dedi. Yalan yani yetişmeye falan çalışmıyor. Geliri çok çok iyi. Neyse bu başlarda inanmadı eve geldi ama ben kapıları 2 taraftan kapatıp , ona mini bi bavul yaptım. Anladı kim iş ciddi bana bir sürü yalvardı.
Yok saçmalama , yok çocuk ne olacak , yok çok seviyorum seni bilmem ne.
Bende kendimi kötü hissetmemek ve ilerde acaba dememek için bir şartla kabul ediyorum o da çift terapisi alacağız dedim. İlk başta ne terapisi iş çıkartma bana dedi. Ya yaparsın ya da ben artık yokum dedim. Kendime layık gördüğüm hayat bu değil, ben kimsenin kahrını çekmek için evlenmedim dedim. Neyse kabul etmek zorunda kaldı. Galiba bu 3. Seansımız. Ve ben seansta söz sırası ona gelince neden sadece para vererek babalık yaptığını an itibari ile öğrendim. Bir nebzede olsun içime su serpildi ve cidden kalbim kırıldı. Kendisi de anlatırken çok zorlandı. Meğer babası 1 mont alırmış. 5 kardeşler… biri sabahçı diğeri öğlenci olurmuş. Dönüşümlü tek mont giyerlermiş. Babası durumu olmadığı için değil, almak istemediği ve önemsemediği için almazmış. Bana bunlardan asla bahsetmediğini söylediğimde ise sen bunları anlayamazsın dedi. Terapist burada devreye girip empati yapmak için yaşamak gerekmez tarzı bir şey söyledi. Yani her kavga olduğu gibi bu kavganın da tek sebebi ANLATMAMAK VE DİNLEMEMEK. Bakın suç tek taraflı değil. Oradan çıkınca hiç konuşmadan eve geldik ve o şu an işe gitti.
Gördüğü babalığı , muameleyi ne derseniz deyin onu yapmamak için para ile her şey çözülür diye düşünüyor. Kızım eksik kalmayacak diyor. Ama kızın manevi olarak çok eksik diyorum. Saçmalama çok seviyorum diyor. E çocuk senle hiç bir şey paylaşmıyor ki. Bir daha ki seansa eşimi tek çağırdı.
Gerçekten çok yoruldum ama en azından bir nebzede olsa ilerledik. Çocuk olmasa inanın salise durmam. Kimsenin terapi merkezi değilim derim. Ama bu adamı ben başımdan atsam da evladımla olacak. Boşansakta babasının sağlıklı olmasını istiyorum. Bakalım günler neler gösterecek. Eğer siz de böyle bir çıkmazdaysanız kesinlikle bir çift terapisi alın. Almak istemeyen ve çabalamayan adam için de kendinizi heba etmeyin.

Okuyan herkese selam olsun.
Terapiye başlamak muhteşem bir adım, tebrik ederim. Evlilik, birlikte yaşamak, çocuk ve üzerine ülkece yaşadığımız zorlu süreç... Hepsi birden boğuyor insanı normal olarak, taleplerin çok haklı, normal şeyler ve forumda rastlaştığımız kadarıyla kendini son derece düzgün ifade edebilen bir kadınsın. Bu evliliğin boşanma ile sonlanacağını düşünmüyorum, elbet hatalarını görecektir. Senin kadar cevval bir kadınla evlenebilen adamın aptal olma ihtimali yok bence. Soluksuz çalışmak erkeğe özgü bir çaba ifadesi, ailem için uğraşıyorum çabası arada kaçırdıklarını zamanla anlayacaktır, terapide bu süreci hızlandırır. Yazdıklarını okuyunca gözümde enerji dolu, eğlenceli, sevecen ve başarılı bir kadın canlanıyor, adam senden nasıl vazgeçsiiiiinnnn😂 bugünleri çabucak aşıp, çok mutlu olursunuz inş🙏

Merabaynnn.
Uzun zamandır ( banlı olmadığım günler) konu açmıyordum.
Bu konuyu açma sebebim aslında çoğumuzun aynı dertten muzdarip olması. 3. Yılına girecek olan bir evliliğimiz var.
3 yıl bana sanki 30 yıl gibi geldi. O derece sevmedim evlilik kurumunu. Bir bebeğimiz oldu ( evliliğimin en güzel tarafı). Fakat ben bunun bile mutluluğunu yaşayamadan ilk hiç alışkın olmadığım maddi problemler , ikinci olarakta eşimin aşırı derecede rahatlığıyla sınanıyorum. Hadi maddiyat bir şekilde aşılıyor ama ikinicisini aşmak çok zor. Biz birlikteyken gayet olgun bir adam gibi görünen kocamın içinden salıncakta sallanan bir bebek çıktı :KK70: Hani olur ya mız mız bebeler aynı onun gibi.
Aileme sorunlarımı biraz açınca , sen istedim bu adamı biz asla istemedik dediler. Yani kısacası sana kötü bir davranışı yok, evlilik böyle bir şey falan dediler. Aslında onlarda biliyordu evlilik böyle bir şey değil. Şimdi bana inanmayacaksınız biliyorum ama gerçekten basiretim bağlandı. Hiççç alakam olmayacak bir adamla evlendim.
Her neyse heh asıl meseleye geleceğim. Ben bir süre evvel kimseyi umursamadan boşanmaya kalktım. Ona da söyledim eve gelme almayacağım. Avukata veriyorum seni bitti artık dedim. Sadece para veriyorsun , geri kalan tüm sorumluluk bende. Ha tamam anlıyorum gecelere kadar çalışıyorsun ama gündüz evdeyken de sürekli uyku modundasın dedim. Tabi o bunu şımarıklık olarak gördü. Yetişmeye çalışıyorum falan dedi. Yalan yani yetişmeye falan çalışmıyor. Geliri çok çok iyi. Neyse bu başlarda inanmadı eve geldi ama ben kapıları 2 taraftan kapatıp , ona mini bi bavul yaptım. Anladı kim iş ciddi bana bir sürü yalvardı.
Yok saçmalama , yok çocuk ne olacak , yok çok seviyorum seni bilmem ne.
Bende kendimi kötü hissetmemek ve ilerde acaba dememek için bir şartla kabul ediyorum o da çift terapisi alacağız dedim. İlk başta ne terapisi iş çıkartma bana dedi. Ya yaparsın ya da ben artık yokum dedim. Kendime layık gördüğüm hayat bu değil, ben kimsenin kahrını çekmek için evlenmedim dedim. Neyse kabul etmek zorunda kaldı. Galiba bu 3. Seansımız. Ve ben seansta söz sırası ona gelince neden sadece para vererek babalık yaptığını an itibari ile öğrendim. Bir nebzede olsun içime su serpildi ve cidden kalbim kırıldı. Kendisi de anlatırken çok zorlandı. Meğer babası 1 mont alırmış. 5 kardeşler… biri sabahçı diğeri öğlenci olurmuş. Dönüşümlü tek mont giyerlermiş. Babası durumu olmadığı için değil, almak istemediği ve önemsemediği için almazmış. Bana bunlardan asla bahsetmediğini söylediğimde ise sen bunları anlayamazsın dedi. Terapist burada devreye girip empati yapmak için yaşamak gerekmez tarzı bir şey söyledi. Yani her kavga olduğu gibi bu kavganın da tek sebebi ANLATMAMAK VE DİNLEMEMEK. Bakın suç tek taraflı değil. Oradan çıkınca hiç konuşmadan eve geldik ve o şu an işe gitti.
Gördüğü babalığı , muameleyi ne derseniz deyin onu yapmamak için para ile her şey çözülür diye düşünüyor. Kızım eksik kalmayacak diyor. Ama kızın manevi olarak çok eksik diyorum. Saçmalama çok seviyorum diyor. E çocuk senle hiç bir şey paylaşmıyor ki. Bir daha ki seansa eşimi tek çağırdı.
Gerçekten çok yoruldum ama en azından bir nebzede olsa ilerledik. Çocuk olmasa inanın salise durmam. Kimsenin terapi merkezi değilim derim. Ama bu adamı ben başımdan atsam da evladımla olacak. Boşansakta babasının sağlıklı olmasını istiyorum. Bakalım günler neler gösterecek. Eğer siz de böyle bir çıkmazdaysanız kesinlikle bir çift terapisi alın. Almak istemeyen ve çabalamayan adam için de kendinizi heba etmeyin.

Okuyan herkese selam olsun.
Bizde de zaman problemi var aslında çocukla ilgilenmek açısından bi hayli sıkıntı oluyor. Ama benim eşimin kendi işyeri değil, izin günü hafta içi oluyor ve o gün de ben çalışıyor oluyorum annemle birlikte ilgileniyor bebekle. Hafta içi bir akşam 7 gibi geliyorsa bir akşam 10,30 da geliyor vardiyası bu şekilde.. Geç geldiği günler oğlumuzu göremiyor zaten, 7 de geldiği günlerde de 1 saat görüşüyorlar :KK43: Ama açıkçası ev alışverişi çocuğun bezini bilmemnesini falan alır bir şekilde, evde olduğu kadar temizlik vs. de yapar, onlar da bana yıkılsa en az senin kadar sorun ederdim büyük ihtimalle ama zamansızlığına da pek bişey diyemiyorum yani napalım olduğu kadar olduruyor adam. Şimdi bir iş değişikliği durumu var onu koşturuyor (yani o da farkında bu zamansızlığın bebekle olan ilişkisini sarstığının ve çözüm arıyor) Eğer iş olursa hafta sonu en az 1 gün ve hafta içi her gün 9-6 çalışacak.. Bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun.. Siz de bence terapiye devam edin çünkü eşinin anlaması gereken şey parayla saadet olmadığı.. bebek çorba ekmekle de doyuyor ama baba ilgisi sevgisi o bağ bir daha kurulamıyor malesef.. Umarım çözebilirsin

Bu terapi size çok iyi gelecek inanıyorum ben. Eşiniz kötü biri olsa gerçekten sizin için uğraşmaz, terapiye gitmezdi.
Umut var yani ne mutlu size. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Ama bence düzelecek.
Mukayese ettim de şöyle bi, evet darda yaşamak istemem ama ilgisiz kalmayı assslaaa istemem ben tam bir ilgi aşığı biriyim o yüzden isteğiniz bana hiç absürt gelmedi.. E zaten yeteri kadar para var daha fazla abartmasa bir gün izin yapsa işi batmaz ki çok sıkıntılıysa yanına yardımcı alsın. Her şeyin çözümü var.

tas tasisa bile isteyen adam yapar lamicimii yok, rahata alismis bu. Nasil olsa siz herseyi yapip ustesinden geliyorsunuz diye sorumluluk almak istemiyor. Ben de olsam almazdim. Yapmayin siz de. Uydurun bir bahane.
Bahane yok artık. Direkt yapmıcam diyorum. İlk görevini verdim bebek bezi alacak :KK70:

maddi durumunuz cok cok iyiyse bir yardimci alsaniz aslinda siz de nefes almis olursunuz. esi yardim edemeyen ve durumu musait olan herkes yapmali bence cunku tek basina yetismek cok zor.

onun disinda bu is ne zamana kadar boyle devam edecek? bu bir surec mi yoksa oyle bir isi var ki hep cok mu calisacak?

ben de babamdan cok ayri buyudum. annemle zaten gorusmezdik. ama simdi bakinca babamla cok kaliteli vakit gecirmisiz. senede 5-6 tatil, birlikte ozel gunlerde aksam yemekleri, kucuk hediyelesmeler vs bunlar benim icin yeterli olmus yani. tabi kucukken kotu hissettigim donemler oldu ama su an gayet iyi bir iliskimiz var diye dusunuyorum. cok gorusmeyiz ama gorusunce de kaliteli vakit geciririz. onceden de boyleydi. bana saglanan imkanlar mi yoksa babanla surekli vakit gecirmek mi deseler ben imkanlari secerdim. 🙈
Hahaha işte gerçek bir bakış açısı :KK70: kızım da tabi mutlu benimle. Yani sürekli aktivite halindeyiz, birlikte yemeğe , alışverişe gidiyoruz ama bebekle ne kadar zevkli olursa o kadar oluyor. Yardımcım vardı deport edildi 😭 Bir daha da onun gibisini bulamadım. Arayışım devam ediyor. Şu an haftada 1 gelen var ama onunda her günü dolu. Bir de cidden kadınla falan mutlu olacaksam koca fazlalık hxhshs

Ben evledigimden beri maddi zorluğun alasını yaşadım 2 çocuğum var ilgi konusunda yetersizlikte yaşadım.
Hangisi daha zordu derseniz maadiyat bi tık daha ağır basar
Çözümü şu şekilde olabilir.
Birincisi çocuk kreş yaşına gelene kadar dişinizi sıkın. En azından kendinisiniz için çocuk babasını görmüyor bizimkiler elin işi icin babalarini görmüyor ve aldığı asgari ücret yani
Çocuk kreşe gidince sizde esinizle beraber çalışmaya başlayın. Devamlı olmasa da haftada bir kaç gün gider yardım edersiniz beraber yemek filan yersiniz.
Ve haftada muhakkak 1 günü kendine ayıracak şekilde zemin hazırlayin şimdiden. En kötü ihtimal yarım gün filan. Şuan yeni evlisiniz sanırım. Zamanla herşey yerine oturur. Ama başta nasıl giderse sonradan öyle gider sözü doğrudur. Ufak ufak birlikte birşeyler yapmaya çalışın. Terapinin de faydası olacaktır.
Ay çok teşekkürler. Terapi şimdiden iyi geldi. En azından artık bağırmıyoruz. Daha doğrusu bağıran taraf bile bendim. Adam oturup dinliyordu, bittiyse işe gidicem diyordu hdhdhd
Evet 3 yaşa geldiği an hayatın iplerini alıcam elime. Bana her gün gel yanıma diyor da napıcam her gün orada.

Bebeğim 1 yaşında. Ben ilk dönem zor bir psikoloji atlattım bebekle çok ilgilendi. Hatta yanıma yardımcı tuttu. Ama şu son bir kaç aydır sürekli işi bahane ediyor. Tabi ki arkadaşlarıyla yesin, içsin gezsin. Ama evde de bir kadısı ve bebeği olduğunu bilmek zorunda. Haftada 1 çıkıyorduk kahvaltıya, yemeğe vs. Artık onu da yapamıyoruz. Saat 13-00 da gidip 03:00 gibi geliyor. Kasa eşimde çünkü ve tek bir yeri de yok.

Maddi olarak , her yer kapalıyken, ben sırtlandım sorumluluğu. Biliyorum yani maddi zorluğu. O zaman da ayrı bir şey yaşadık ama en azından birlikteydik. Belki çok saçma gelecek ama geçen sene mesela kar yağarken çıktık el ele gezdik. Bime gittik yaw ve ben bununla mutluydum. Şimdi ise sürekli meşgul. Bir şey olsa arasam saatler sonra dönüyor. Neden biliyor musun ? Çünkü karısı her şeyi hallediyor.

Benim aylık aldığım para onun 3 günlük çalışma parası :KK70:
O bence şu an kendi çocukluğunu kızımız yaşamasın diye uğraşıyor. Ama anlatamıyorum adama bak manevi çok eksik bebeğimiz diye.

Yengenç çünkü ben yapısal olarak çok rahat biriyim. İşimi takip ederim , her şeyim planlıdır ama kasmam. Evlendiğimden beri sürekli bir gerginiz.
Benim babamında kendi işi ve çok çalışıyor. Ama her gün evine de gelirdi , bizimle de ilgilenirdi.
Bende bunu bekliyorum.
Kusura bakma ama sadece eşine yüklenmeyeceğim çünkü senin de hatalı olduğunu düşünüyorum, eşin kimseye güvenmiyor olabilir, sır küpü olabilir, bazı konularda seni anlamadığını, empati kuramadığını düşünebilirsin ama sende tahammülsüzlük yapıyor anlayış göstermiyorsun.
Eşin yontulmamış odun değil, anladığım kadarıyla çocuk kadının sorumluluğundadır diyen biri de değil, tek sorunu babası gibi olma korkusunu içinden atamaması, belki de sırf bu yüzden kendi işini kurup birkaç yer açtı, hep daha fazlasını kazanma isteği kamçılandı, bence insanlar çocukluk sorunlarını kolay kolay atlatamıyorlar, terapi fikrin iyi olmuş bu konuda seni destekliyorum lakin eşinin bu yaşına kadar içinde biriken şeyleri 3 seansta sonlandırmasını bekliyorsun.

Ayrıca farkında mısın bilmiyorum, ben eşini ve kendini anlattığın birkaç yorumuna denk geldim, kızdığında vb eşini maddi olarak cezalandırma eğilimi var sende, ailenin durumunun iyi olduğunu söylüyorsun, bunları eşine de hissettiriyorsan sana ve kızına yetememe fikri oluşmuştur adamda.

Sana karşı ezildiğini düşünüyorum çünkü ona kızdığında hırsını para harcamayla çıkarıyorsun, birlikte el ele gezmekten keyif aldığını söylerken ona sinirlendiğinde yaptığın şeyler hep parayla alakalı, en azından benim okuduğum mesajlarda öyle.

Eşin terapide babasının cimriliğinden mont almadığını anlatmış, sende bu olayı bilmediğini söylemişsin, anlamayacağını söylemiş, belki adama maddi konularda yanlış sinyaller gönderdiğin gerçekten anlamayacağını düşündüğü için anlatamadı, belki utandı zira karşısında maddi manevi doyuma ulaşmış babasının biricik kızı bir kadın var.

Baban farklı bir karakter eşin farklı bir karakter, onları kıyaslamanı da yanlış buluyorum, aynı çocukluğu yaşamadılar, aynı şeyleri hissetmediler.

bubendegilim bubendegilim sırf size cevap yazayım diye işimi bıraktım vallahi :KK70: Sizi de çok iyi anlıyorum, eşinizi de. Çünkü iki tarafı da biliyorum , nasıl derseniz, evliyken çok yoğun çalışan bir insandı eşim. Ben de 12 yıldır çok yoğun çalışan bir insanım, işim gereği eşiniz gibi işyeri sahipleriyle muhatabım, eğer direkt saha içindeyse, dükkanın içinde çalışıyorsa işi çok zor. Sadece çok büyük firma sahipleri işi oğullarına falan bırakırsa biraz rahatlıyorlar, gerisi felaket yoğun, zor iş.

Ben eve gidince annemle tek kelime konuşamadığım günler oluyor, o derece yorgun, bitap ve mutsuz oluyorum. Bu şekilde bir hayat sürdürmek istemediğim için ve ilerde evlenirsem de sizin eşiniz gibi eve , kendime ve aileme yabancı kalmak istemediğim için işimi değiştirmeye çalışıyorum.

Eşinizden beklentinizi anlıyorum ama ülkemizde o tarz erkeklerden ben pek görmüyorum, genelde her şeyle kadın ilgileniyor. Ben de bana destek olan, beraber paylaşım yapabileceğimiz bir eş istiyorum, isteklerinizde haklısınız ama öyle birini bulabilir misiniz çok emin değilim açıkçası. Benim kardeşim mesela sizin istediğiniz gibi bir erkek, ama o da kadınlar hep para peşinde diyor (euro üstünden maaş aldığı için ), zor bu işler valla :)

Yani ne desem bilemedim, boşanın desem, istediğiniz gibi birini bulabilir misiniz düşük ihtimal, boşanmayın desem siz böyle kabullenecek gibi değilsiniz sanki.

Terapinin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum kötü biri, umursamaz biri olsa teklifini kabul etmezdi diye düşünüyorum.
Yalnız anlaması gereken para iLe Saadet olamayacağı:) Yani şöyle evet para her şey ama aynı zaman da hiçbir şey :)
Bir çocuğun , en güzel anlarına şahitlik edemedikten sonra o cocuk baba sevgisini alamadıktan sonra hep eksik kaldıktan sonra ne önemi var ki ?? S.çayım parasına .
Benim ailemin durumu çok çok iyi aşırı yani , babamın taksi plakaları vs durumu sen anla 😂
Ama 1 kere bile küçüklüğümde babamla sinemaya gitmişliğim bir parka gitmişliğim yoktur.hep iş hep. Herşeyim vardı hiçbir şeyde gözüm kalmadı.
Hep anne hep..
suan 31 yaşındayım babam 65 yaşında şuan yapmaya çalışıyor geliyor kahve içmeye gidiyoruz vs .. ama iş işten geçti. Dolmuyor yeri dolmayacak. Bana yapamadığını yapmadığını kızıma torununa yapıyor; evlat benim ama inanır mısın kıskanıyorum? Kendi kızımı kıskanıyorum.
Belki de vicdan rahatlatıyor bilemem. Ben çocukken mal mülk yapma telaşındaydı ha kimin için benim için ? Su yaşımda 2 dairem var arabam var bankada hesabıma yatırdığı hatrı sayılır güzel bir para var; babamdan gelen ama bunlar beni mutlu ediyor mu ? Asla .
Şimdi eşime diyorum ne olursa olsun 2 elin kanda da olsa akşam cocuk yatmadan evde olacaksn her gün en az 1 saat kızınla ilgileneceksin. Her akşam onları en az 1 saat baş başa bırakıyorum gidiyorum mutfaga kahvemi sigaramı alıyorum. Beraber zaman geçirsinler diye. Kendi kendine oynatmasına, yürütece hoppalaya koymasına asa müsaade etmiyorum. Hayır beraber oynayacaksnz diyorum. Oturuyo beraber oynuyorlar konuşuyorlar etkinlik yapıyorlar. 1 saatten kimse öLmez. Pzar günleri fırına markete beraber gönderiyorum kızıyla gidiyor. Evet daha 8 aylık neredeyse ama her hafta sonu bir aktivite yapıyoruz boş geçirmiyorum. Kızımında benim gibi olmasını istemiyorum..

Son düzenleme:
Öyle olsa işim daha kolay olurdu. Atardım başımdan. Ama bu çok değişik bir tip. Doğum yapmışım adam 1 saat durdu, sonra anneme dönüp dedi ki ; anne benim işe dönmem lazım. Ben bir bağırmışım :KK70: tüm hastane duydu. Oturdu köşeye , sürekli bir eksik var mı dedi :KK70: seni paralarımmmmmm diye bağırdığımı hatırlıyorum :KK70:
Kasayi kimseye birakamaz demissiniz. o zaman keşke çocuk olmasaydı. Cocuguyla manevi olarak ilgilenmesi gerektiğinden habersiz miydi yani çok hayret

Madem maddi durumunuz iyi siz de bir yardımcı bulun evde çocukla oyun oynasin ilgilensin. Siz de dinlenirsiniz biraz.

Yani konuyu anladım. Evet baba olarak çocuguyla oynasın ilgilensin karnını değil ruhunu doyursun istiyorsunuz. amenna. Ama daha doğumda,siz canınızla uğraşırken işe gitmenin yollarını arıyor adam
Açıkçası ben böyle bir vakaya çözüm bulacağınızı zannetmiyorum.

Güvenilir kimse mi yok dünyada kasa dediği şeyi 1 gün emanet edecek. Madem kamera ile izleniyor,çalıp çırpmak çok kolay değil. Açıkçası bana eve gelmemek icin bahane üretiyor gibi geldi. Cidden çok sinirlendim.

Hak vermedim diyemem size. ben de öyle öfke ile gidip boşansam rahat ederim diye düşünürdüm.

Peki bakıcı olayına neden karşı? Sana hayat sahası açması lazım. Senin de sosyalleşmeye hakkın var sonuçta. İşe dönmesen bile bir oyun ablası gelse 1-2 saat sen dışarda takılsan? Maddi olarak imkanınız var sonuçta.
Kuzu yanına bir kadın tutalım ama çocuğa sen bak diyor. Annesinden babasından ayrı büyümüş, o yüzden onu asla kabul etmez. 2 kuruş kazanacaksın diye ben kızımı bakıcıda büyütmem diyor.

Terapiye başlamak muhteşem bir adım, tebrik ederim. Evlilik, birlikte yaşamak, çocuk ve üzerine ülkece yaşadığımız zorlu süreç... Hepsi birden boğuyor insanı normal olarak, taleplerin çok haklı, normal şeyler ve forumda rastlaştığımız kadarıyla kendini son derece düzgün ifade edebilen bir kadınsın. Bu evliliğin boşanma ile sonlanacağını düşünmüyorum, elbet hatalarını görecektir. Senin kadar cevval bir kadınla evlenebilen adamın aptal olma ihtimali yok bence. Soluksuz çalışmak erkeğe özgü bir çaba ifadesi, ailem için uğraşıyorum çabası arada kaçırdıklarını zamanla anlayacaktır, terapide bu süreci hızlandırır. Yazdıklarını okuyunca gözümde enerji dolu, eğlenceli, sevecen ve başarılı bir kadın canlanıyor, adam senden nasıl vazgeçsiiiiinnnn😂 bugünleri çabucak aşıp, çok mutlu olursunuz inş🙏
Bana diyor kiii seni nasıl kandırdım ama :KK70: sevgililer günü gibi salakça bir günde bile bana 100 gül alıp , yemekler ayarlayan adam puf oldu. Evet ven hayat doluyumdur , ama enerjimi sömürdü. Çok teşekkürler güzel görüşün için.

Hahaha işte gerçek bir bakış açısı :KK70: kızım da tabi mutlu benimle. Yani sürekli aktivite halindeyiz, birlikte yemeğe , alışverişe gidiyoruz ama bebekle ne kadar zevkli olursa o kadar oluyor. Yardımcım vardı deport edildi 😭 Bir daha da onun gibisini bulamadım. Arayışım devam ediyor. Şu an haftada 1 gelen var ama onunda her günü dolu. Bir de cidden kadınla falan mutlu olacaksam koca fazlalık hxhshs
ha yok ben evlilige devam edip etmeme acisindan degil kizinizin babasiyla olan iliskisi acisindan soyledim. yani siz bosansaniz bile onlarin iliskisi ayni seyirde devam edecek. su an daha cok kucuk ama bence ileride babasiyla yapmaktan zevk alacagi aktiviteleri anlayacagi yasta bu kadar da sorun etmeyecektir.

yani babanla her gun 1 saat oyun oynamak mi yoksa 2 ayda bir tatile gitmek mi, iste haftada bir sinemaya gitmek mi yoksa kayaga courchevele gitmek mi diye bir kiyas yapinca ben hep ikincileri secerim bence kiziniz da buyuyunce mutsuz olmaz.

bir de ben surekli esinize “benim ailemin durumu iyi” mesaji vermemenizi tavsiye ederim. esiniz belki de sizin standartlariniz dusmesin diye bu sekilde delice calisiyor. daha once yasadiniz sanirim boyle bir sey, belki de ikincisine tahammul edemeyeceginizi dusunuyor.

Bizde de zaman problemi var aslında çocukla ilgilenmek açısından bi hayli sıkıntı oluyor. Ama benim eşimin kendi işyeri değil, izin günü hafta içi oluyor ve o gün de ben çalışıyor oluyorum annemle birlikte ilgileniyor bebekle. Hafta içi bir akşam 7 gibi geliyorsa bir akşam 10,30 da geliyor vardiyası bu şekilde.. Geç geldiği günler oğlumuzu göremiyor zaten, 7 de geldiği günlerde de 1 saat görüşüyorlar :KK43: Ama açıkçası ev alışverişi çocuğun bezini bilmemnesini falan alır bir şekilde, evde olduğu kadar temizlik vs. de yapar, onlar da bana yıkılsa en az senin kadar sorun ederdim büyük ihtimalle ama zamansızlığına da pek bişey diyemiyorum yani napalım olduğu kadar olduruyor adam. Şimdi bir iş değişikliği durumu var onu koşturuyor (yani o da farkında bu zamansızlığın bebekle olan ilişkisini sarstığının ve çözüm arıyor) Eğer iş olursa hafta sonu en az 1 gün ve hafta içi her gün 9-6 çalışacak.. Bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun.. Siz de bence terapiye devam edin çünkü eşinin anlaması gereken şey parayla saadet olmadığı.. bebek çorba ekmekle de doyuyor ama baba ilgisi sevgisi o bağ bir daha kurulamıyor malesef.. Umarım çözebilirsin
Ay bende bunu diyorum kıazzz. Bebek koleje gitmese de olur diyorum. Benim derdim ev işi değil ona yardıma gelen bi abla var. Ama bize asla vakit ayırmıyor. Haftada 1 günü bile kesti. Umarım düzeltebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X