Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biraz benim evliliğimi andırıyor, zira eşim de şahane babalık yaptığını düşünse de aslında sanki komşu çocuğuyla oynar gibi 10 15 dk çocukla oynuyor hepsi o. tüm yük benim üstümde. ama ona göre çocuk artık kreşe gittiği için ve gitmediği günlerde kayınvalidem h.içi gelip baktığı için bende yük mük yok. halbuki çalışıyorum, onun kazandığı kadar olmasa da para kazanıyorum. işi yoğun, mesai kavramı yok. bazı günler ofise gidiyor bazen evden çalışıyor, abidik gubidik saatlerde toplantıları oluyor. çalışmadığı saatlerde de kanepede uzanmak en büyük hobisi. evden çıkmadan ekmeğini ver suyunu ver yıllarca yaşayabilir. ev işlerine yardımcı olmadığını söylememe gerek yok herhalde. bir paylaşmımız kalmadı, bugün beni okuldan aldı mesela kayınvalidem evde çocuğa bakıyor. gel dedim balıkçıya gidelim akşam yemeği yiyelm ne zamandır balık yemedik başbaşa da bir yere gitmedik. istemedi. üşendi, eve gidip dinlenecekmiş vs vs... adam artık ruhumu sıkıyor. seninkinden farklı olarak ben bu adamı hayatta evlilik terapisine götürmeye filan ikna edemem çünkü böyle şeylere inanmıyor komik buluyor. dahası bir problem görmüyormuş. ben mızırdanıyorum sadece ona göre. her evlilik aşağı yukarı böyleymiş ne bekliyormuşum vs vs....ayh yazarken baygınlık geldi. normalde de ruhuma baygınlık getiriyor zaten.
Benimki kabul etmese boşayacaktım. Hani şaka falan değil ya da blöf çekmedim. Hem iş hem evle ilgilenmek bence çok zor. Çocuk büyükmüş, sakın yemeğinden falan geri kalma. Tabi sorun yemek yemek değil onu çok iyi biliyorum. Ne anladım öyle evlenmekten…

Keyfi bilir unutmasın ben çok uyardım 😅 şimdi ben de öderim de benim karttan ödeme parası alıyorlar bir de benim kartı çok kullanmıyoruz. Tüm ödemeler tek hesaptan oluyor. Her şey otomatik ödemede bir bunu ayarlamiyor yapsın 😒
Ay benimki o konudan dolayı otomatiğe almış :KK70: onu öldürüyordum az daha inan.

bubendegilim bubendegilim sizi su an o kadar iyi anliyorumki ve bende 3 tane en küçüğü dış cikartiyo sabahtan beri kucagimda ismirmayi ve saç yolmayi gozlugume saldırmayı çok seviyo ve bakalım bilin ne eksik hayatımda 😀 demem o ki en iyisi psikoloğa gitmek kendiniz için yapın bunu dünya yansa aman modundayim su ara 😀
Şu an mesela ağlıyor. Sebepsiz. Uyumamaya da direniyor. Nabam anam babam saldım ortalığa 😂😂😂 o eksik olan şeyler yaparkende eksik olsaydı keşke :KK70:

Ben cok calısıyor olayını bahane olarak görüyorm erkeklerde.
Benim esim vardiyalı calısıyor.
Etrafımda bikac aile daha var vardiyalı calısan.
4-12 de adamlar dünyayla baglantılarını kesip uyuyorlar.Evden cıkamayan arkadaslarım var esi 4-12 deyken.Uyuyormus adamlar.Hayır aksm kacta yatıyorsn normalde 23-24.00 e 1 de isten geldi,8 saat uyusun kalksın yani.
Benim esim de 1 yıl 4-12 de cocuk baktı😅
Ben yarım gün calısıyorm 14.30 da evdeyim 1 yıl sabah 9 öglen 14.30 cocuk baktı krese baslayana kadar.
Hala da krese gidemediği zamsnlarda hasta flan oldugında 4-12 deyse o bakar.
Yani özetle bu bahane bence cok calısıyorm.
Calısmadıgı zamanlarda yardımcı olabilir.
Kendi isiymis mesela aksm erken cıkıp cocugu devralabilir.
Bana hep sey dediler,aa babaya nasıl bırakıyorsn altını flaan degistiremez.
Niye degistiremesin gayette degistirdi,banyosunu bile yaptırdı yeri geldi.
Ama aralarında bir bag var,sırf o bag icin bile iyiki bırakmısım diyorum.

Ben cok calısıyor olayını bahane olarak görüyorm erkeklerde.
Benim esim vardiyalı calısıyor.
Etrafımda bikac aile daha var vardiyalı calısan.
4-12 de adamlar dünyayla baglantılarını kesip uyuyorlar.Evden cıkamayan arkadaslarım var esi 4-12 deyken.Uyuyormus adamlar.Hayır aksm kacta yatıyorsn normalde 23-24.00 e 1 de isten geldi,8 saat uyusun kalksın yani.
Benim esim de 1 yıl 4-12 de cocuk baktı😅
Ben yarım gün calısıyorm 14.30 da evdeyim 1 yıl sabah 9 öglen 14.30 cocuk baktı krese baslayana kadar.
Hala da krese gidemediği zamsnlarda hasta flan oldugında 4-12 deyse o bakar.
Yani özetle bu bahane bence cok calısıyorm.
Calısmadıgı zamanlarda yardımcı olabilir.
Kendi isiymis mesela aksm erken cıkıp cocugu devralabilir.
Bana hep sey dediler,aa babaya nasıl bırakıyorsn altını flaan degistiremez.
Niye degistiremesin gayette degistirdi,banyosunu bile yaptırdı yeri geldi.
Ama aralarında bir bag var,sırf o bag icin bile iyiki bırakmısım diyorum.
Bezi üstün başarı ile ters takmışlığı var hdhshs

Bezi üstün başarı ile ters takmışlığı var hdhshs
Bunu yememeni öneririm. :)
Benim eşime iş kilitleme taktiğim bunlar. Bilerek yap-a-mam, "Beceremiyorum, ay olmadı, sen yapabiliyorsun. Ay ben korkuyorum tutamadım" diye diye çocuğun bebeklikten beri banyo işi babasında. :)
Bebekken de bezi ben 5 değiştirdiysem eşim 10 değiştirdi. Yapan biri varken yapmazlar, nasıl olsa sen yaparsın diye. Yapama biraz. :)

Bunu yememeni öneririm. :)
Benim eşime iş kilitleme taktiğim bunlar. Bilerek yap-a-mam, beceremiyorum, ay olmadı, sen yapabiliyorsun. Ay ben korkuyorum tutamadım diye diye çocuğun bebeklikten beri banyo işi babasında. :)
Bebekken de bezi ben 5 değiştirdiysem eşim 10 değiştirdi. Yapan biri varken yapmazlar, nasıl olsa sen yaparsın diye. Yapama biraz. :)
Yapar. Her şeyi beklerim ondan. Adam nasıl olmuşta doğmaya üşenmemiş yeminle anlamıyorum :KK70:

Yapar. Her şeyi beklerim ondan. Adam nasıl olmuşta doğmaya üşenmemiş yeminle anlamıyorum :KK70:
kız şu sitedeki avukatlar özelden yazmadı mı hiç?valla ben olsam yazardım her hafta boşuyorsun adamı sonra da geri alıyorsunnn.şener şenle levent kırca ve perran kutmanın bir filmi vardı.durmadan boşanmaya karar verip sonra canım kocam canım karım diyorlardı.valla senin durum aynen böyle.dursun adam ayolll :KK45: :KK53:

Son düzenleme:
kız şu sitedeki avukatlar özelden yazmadı mı hiç?valla ben olsam yazardım her hafta boşuyorsun adamı sonra da geri alıyorsunnn.şener şenle levent kırca ve perran kutmanın bir filmi vardı.durmadan boşanmaya karar verip sonra canım kocam canım karım diyorlardı.valla senin durum aynen böyle.dursun adam ayolll :KK45: :KK53:
Ayy inanılmaz güldümmmm :KK70:
Napıyım kıazz özünde iyi adam jxjsjdjd
Bu son çıkış ceyloo :KK70: boşanırsam siteye hayrına lokma dağıtıcam :KK70: AVUKATLAR BULUN BENİ :KK70:

Mümkün olsaydı hamilelik ve doğumu da beyime kilitlerdim de işte mecburen bebemi ben taşıdım artık.
Ben kocama o görevi devretsem her hal çocuk evlenmeye yakın çıkarırdı :KK70: kim uğraşacak değil mi ? Hastaye git nts falan çektir ;d kocanı alalım foruma belli ki o daha dertli 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X