Sabrımın sonuna geldim

Eşin nefret edilesi bi insanmış
Senin adına sevindim hiç muhattap olma onunlada ailesiylede muhattap olursan eğer içinde ne varsa söyle ve davayı sen aç açılmadıysa hala
Çok daha iyi biri çıkar karşına umarım

ama karşılıklı olacak.
peki...

Yaw bi kina insanlar boyle zamanlarda telasli olur basireti baglanir kimin kinasi dugunu olaysiz 4x4 oluyorki kavga kusluk bu toplantilarin sanindandir.Kimi zaman yorgunluktan, kimi zaman kalabalik,sasirmadan olur ne var bunu uzatacak
Ozurde dilenmis hadi uzattin boyle saygisizlik, boyle tavir ,isi kalk git evimden diye kovma bosanma boyutuna getirme olmaz.Okurken sistim bosanmaya yer ariyor mus zaten dedim.Kusura bakma karisini evden gonderende ADAM degildir adam olan kendi gider kadini yollamaz.
Donme hayatini bilerek karartma diyecem ama sende o tiniyi almadim madem donuceksin biraz ses getir biraz olay olsun simdi senin anan babanda tuttursun cocugumuzu rezil etmeye almislar bosanmaya bosatmaya yer ariyorlarmis ne hastalik bildiler ne saglik nasil tavirlara maruz kaldik diye onlar gibi uzatin baban benim geri gobdericek evden kovulacak kadar degersiz kizim yok desin anan baban tavir alsin bazi insanlar yapilan kendilerine yapilmadan aymazlar

Ailece Olay cikartin samimi soyluyorum cikartinki bir daha yapamasinlar fazla susmussunuz ha siz esinizin sevgisine guveniyorsaniz (bende bir ama olustu o ayri) ayni yer olmaz ayri yer tut orada hayatimizi kuralim aileler senin tavrin yara aldik kolay duzelmez boyle ailelerle ic ice falan hic duzelmez yok diosan uzatmayalim annenlerle oturuncada bu isin sonu bosanmaya varacak uzatmadan simdiden ayrilalim de cekil sonra seyret senligi

Ben de kendi kına geceme geç kalmıştım o an telastan her şey olabiliyor 8 ay bu mevzuyu uzatmak nedir?
Bunlar ne saygısız ne terbiyesiz ne kinci insanlar.
Bu adamdan çocuğun falan olmadan kurtulduguna sukret ve kendine yeni bir hayat kur .
Böyle bi aileden 8 ay da yakani siyirdigin için de sadaka vermelisin bence.
Evet yılların emeği var seviyorsun da sanırım eşini an inan sevgi her şeyi çöZmeye yetmiyor.

Sevgi herşeyi çözmediği için bu noktaya geldik zaten.. Herşey olabilir insanlık hali.. Bunu uzatmanın alemi yoktu.. Ve ben bu süreçte anladımki sevgiden daha önemli şeyler var saygı gibi, hoşgörü gibi, anlayış gibi.. Bunlar olduktan snra sevgide gelir bence..

Canim baştan sona kadar okudum konuyu gerçekten iyi dayanmışsin ortada bu kadar uzatilacak bişey yok kocan senin mutluluğunu huzurunu hiç düsünmemis evden gitmekle çok iyi yapmışsın senin degerini anlayacaktir ama eğer barisacaksanda o evden taşın uzak bi yere yoksa barismam de ailenede saygı duysun burnu sürter pişman olur inşallah

Geri dönmek gibi bi niyetim yok.. Burada yazdıkça dışarıdan görme fırsatı buldum ve herşey ortada.. Şayet gelip CİDDİ manada pişman olsalar, özür dileseler benden ve ailemden, yalvarsalar yakarsalar.. bi daha bu yaşadıklarımı yaşatmamaları koşuluyla düşünürüm derdim ama burunlarından kıl aldırmayan hep kendilerini haklı gören insanlar.

Arkadaşlarında dediği gibi huylu huyundan vazgeçmez ve bu hayat mutsuz olmak için çok kısa..

Kesinlikle ortada değil 8 ay 8 gün bile büyütülecek bi mevzu yok yani.
Ayrıca ile altli üstlu oturma meselesi de büyük sıkıntı.
Diyelim ki bu sorunu hallettiniz barışma kararı aldınız ilerde bu yakinliktan dolayı gene mutlaka sorun çıkacaktır.
Ailenin karakteri ortada çünkü sorun çıkarmaya odaklanmışlar.

Pişman olacağından şüphem yok.. Kendimi övmek anlamında söylemiyorum bunu ama eminim pişman olacaklarından.. Çnkü haksızlıklar yaptılar bana, gözyaşlarıma sebep oldular.. Rabbim kimsenin hakkını kimsenin yanına koymazmış Allaha havale ediyorum hepsini.. Benim sevgimin, saygımın kıymetini bilmediler..

tebrik ediyorum sizi...
en güzelini yapmışsınız ailenizin yanına dönerekten balık baştan kokar. inanın şimdi yalvarsa yakarsa yapmıyacagına dair inanın bi süre sonra sil baştan aynı şeyler olacak. kına konusu olmasa bile başka konu olacak. annenize çok üzüldüm böyle bi saygısızlıga maruz kaldıgı için. çocugunuzda yokmuş. hiç üzülmeyin valla aşk meşk bi yere kadar.
eşiniz daha kına günü başlamış size mesaj ataraktan .düşenceli bi insan olsaydı o mutlu gününüzü zehir etmeye kalkmazdı.
allah yüzünüze gülmüş erkenden olan olmuş 8 aylıkken böyleyse ooooo yarın sevgisi aşkı bitince nasıl olur allah bilir

Bence kocanın barışmak gibi bir niyeti yok. Bu kadar pislik gibi davranması zaten boşanmak içinmiş. Yoksa kimse mesajlasirken boşanma yazısı göndermez 8 aylık karısına. O önce kararını vermiş sonra da seni yıldırmak için böyle tavırlar sergilemiş. Adam gibi hiçbir adam, hiçbir sevmeye sevilmeye değecek erkek bir anda karısına eşyalarını topla git demez.

Ayrıca boşanmak istediğini soyleyip sabah geldiğinde seni uyurken görünce sinirlenmesi de çok komik olmus. Sabaha kadar ağlayıp ortalığı ayağa kaldirmani falan bekliyordu heralde. Olmayınca bozulmuş

Kesinlikle iyi yapmışsınız bu yaptığı saygısızlığa gerçekten iyi tahammül etmişsiniz. Eğer barışmak isterse ailesinden uzakta oturmayı şart koşun. Çünkü gerçekten hep söylerim her iki aileyle de yakın olunmayacak. O zaman daha iyi olur. Şükretmelisiniz ki aileniz size sahip çıkmış ve o adamdan çocuğunuz yok. İnşallah her şey daha güzel olur sizin için.

Icim daraldı okurken. Esiniz çok kinci biri böyle biriyle omur geçmez. Insan bir yerde o kadar alttan almayla unutur gider yaşananları ki birseyde olmamış yani. Kadını kırması gerekir oda zor bence.

Siz onun annesinin yüzünü hergün görüyorsunuz o iki gün dayanamamış mı?

O annen sana belli etmemeye çalışmıştır belkide kaç gece aglamistir. Çocuk yokken bukadar anasinin lafına bakan seni ailenden koparmaya çalışan kocadan kurtul şekerim. Hayatın hep anneni ve kendini üzmekle geçer. Daha bunun misafiri var çocuğu, doğumu çocuğun okulu doğumgünü bilmem nesi... varda var.. hepsi çile sana valla.. son sözün annenle sana mutluluklar de bırak gitsin. Allah o kaynanaya seni mumla aratir merak etme.

Alıyorlar gül gibi kızları, hayatlarıyla oynayıp bırakıyorlar! Nefret ediyorum artık erkeklerden! Nerede o eski erkekler, nerede şimdiki sürekli trip atıp kadın parası yemeyi çok seven erkekler?!

"Adam gibi adam" diye tabir ettiğimiz erkekler artık parmakla sayılacak kadar az.

Ya bak çekme. Nolursun çekme bu adamı..! Eğer elin kolun bağlı değilse ki belli ki ailen arkanda, dönme bence. Ya da burnunu çoook güzel sürttür! Ailesinin de kendisinin de havaları sönsün!

Bak arkadaşım ben de benzer problem yaşadım en başta yaşadığınla ilgili. Kayınvalidem düğünde beni anne babaların olduğu masaya oturtmadılar, oturacak yerim bile yoktu, herkesin yeri vardı bir benim yoktu ayakta kaldım diye tutturdu. Annem ben onu dört kere çağırdım gelmedi dedi. Eşim annesi bu konuyu her açtığında annesiyle kavga etti. En son da asla bir daha bir şey demeyeceksin dedi. Çok abartmıştı çünkü. Kendisi düğünü ağlayarak geçirdi. Fotoğrafa bile annem bin ısrarla çağırdı. Ama benim eşim ona sen benim annemsin, senin oturacağın yer zaten belliydi. Kimsenin çağırmasını beklemeyecektin, benim düğünümde misafir gibi davranmayacaktın dedi. Haklı olan buydu. Senin eşinin ne sorunu var anlamıyorum. Ailesinden mi çok etkileniyor yoksa daha evlenmeden pişman mı oldu... Ama kesinlikle normal bir adam değil. Boşan gitsin boş ver. Mantık yok bir kere adamda.

Oooh süper olmuş hemen boşan sonra da git bir sadaka ver bir yere bu saçma insan güruhundan kurtulduğun için valla ailenin yanına gitmen mükemmel olmuş asla geri adım atma yalvarsa da kabul etme ve kesinlikle boşan canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…