Boşanma süreci

İnanın kı annesı anısı kardeşi ne derse yapardı yanı boşa dese boşardı öyle bırisi görüncem bır gun bize geldi surat beş karış annem gördü ve wsıme kardeşin neden öyle yüzü beş karış demıs bunu bıle boşanma sebebi sayıyor adam
Sal ipini gitsin. Kendini yorma bu herif için. Değmez inan bana. Enerjini değecek kişiler için harca.

Benim babam da 18inde evlenmiş. Ama o da o evlilik içinde bizle büyüdü. Adam 50'sinden sonra olgunlaşıp "aile" olmak ne demek anladı. Geçmişler olsun. 25 yaş gerçekten çok çok genç. Evlilik ağır gelmiş. E ne diye kızın günahına giriyorsun desen aval aval bakar..
Haıatımı mahvetti çok severek ısteyerek aldı Benı üstüme tıtrerdı bır anda ne oldu anlamadım bır hafta da bıttı evlılıgım

Eşiniz 25 yaşında çok genç, bir yıldırda evliymiş. Maalesef bu yaştaki erkekler olgunluktan bağımsız bir şeyler yaşama derdinde. bunu yapmadıkları da kendileri eksik hissetmek gibi komplekslere giriyorlar. Sizin eşiniz de aynı şeyleri yaşıyor, pişman olmuş boşanmak istiyor.

Haıatımı mahvetti çok severek ısteyerek aldı Benı üstüme tıtrerdı bır anda ne oldu anlamadım bır hafta da bıttı evlılıgım

Sevgi değil de hevesmiş onunki.
Dimdik dur, asla yalvarma, dön deme.
Bırak def olsun gitsin.
Çok gençsin, hayat kurarsın kendine merak etme.

Abısı ıle ev yüzünden kavga ettik basta beni tuttu sonra ertesi gün bir baktım abısının çocukları paylaşmış aıle hersey dıye

Eşinizin olgun olmadığını söyledik fakat sizde pek olgun değilsiniz baksanıza olaylara çok yanlış taraftan bakıyorsunuz.
Öncelikle boşanmanın abisiyle bir alakası yok, evliliğiniz de önce de sorunlarınız varmış, adam eve gelmiyormuş siz boşanmayı abiye bağlamışsinız.

Kendi babamı ayrı tutuyorum ama çoğu o zamanlardaki 20 yaşındaki babalarda da o olgunluk yokmuşta evlendirmek için evlendirmişler işte. Sonra bakıyoruz hep analarımıza ne koca olabilmisler ne bize baba olabilmişler. Annelerimiz her işe yetismekten yıpranmış babalar dipdiri.

Eskiden okul okumuyorlardi, bir hedefleri yoktu, insanlar bu kadar sosyal değildi bu yüzden ailelerde mecburen evlendiriyordu. Zaten aile evlendirmese kendileri de durmuyordu. Mesela benim babam 24'ünde evlenmiş hep arkadaşlarına göre geç evlendiğini söylüyormuş.

Eskiden okul okumuyorlardi, bir hedefleri yoktu, insanlar bu kadar sosyal değildi bu yüzden ailelerde mecburen evlendiriyordu. Zaten aile evlendirmese kendileri de durmuyordu. Mesela benim babam 24'ünde evlenmiş hep arkadaşlarına göre geç evlendiğini söylüyormuş.
Dediklerin doğru. Okul okuyup , hedefi olanı da başı bağlansın diye evlendirenler varmış. Ya da erkek kalkan yol alır çocuğu olsun hemen(!) diye evlendiren varmış. Benim babam 30lu yaşlarda evlenmiş. Kız gösterdiklerinde istememiş o kadar ki bir amcamın eşi babamin erkekliğinde bir sorun(!) olduğunu ve bu yüzden evlenmekten kaçtığını düşünmüş sonra bize söylemişti bunu.😬🤦

Kendısı pesımden çok koştu evlenmek ıcın acaıp ıyıydık üstüme tıtrerdı ne olduysa aılesıne eve gelmedıgını söyledim adam boşanmak istedi
Benim anlamadığım eve gelmemesi sizce zaten bir boşanma sebebi değil midir? Eve gelmediğinde nerde kiminle kalıyor? Bence aileye anlatma meselesinden çok önce evliliğiniz riskli bir yola girmiş gibi görünüyor.

Benim anlamadığım eve gelmemesi sizce zaten bir boşanma sebebi değil midir? Eve gelmediğinde nerde kiminle kalıyor? Bence aileye anlatma meselesinden çok önce evliliğiniz riskli bir yola girmiş gibi görünüyor.
Geliyor ama geç yatmaya sadece sürekli evden kaçış vardı devamlı başka yerlerden çıkardı bır anda pat doye ortalıklardan kayboluyordu uyuyakaldım dıyıp başka yerlerden çıkıyordu vs va

Geçmiş dönemde bile benim babam 25 yaşındaymış evlendiğinde. 24 yaşındaki bir çocuğun ( çocuk diyorum çünkü siz 28 yaşındayken 24 yaşında bir erkek asla sizinle aynı olgunlukta değildir) evlenmek istemesi bile bana garip geliyor. Çünkü en az 27-28 yaşına kadar bu dönemin erkekleri gezmek tozmak farklı sevgililer edinmek istiyor. Eşinizi evlenmek için ikna etmeniz mi gerekti yoksa kendisi mi istedi ?

Ne yazık ki şaşırmadım başka bir kadının çıkmasına :KK43: Eşiniz daha gezme tozma çağındayken evlenmiş. 1 yıllık evlilikte eve gelmemenin de başka açıklaması olamazdı zaten :KK43:

Merhaba öncelikle 29 yaşındayım eşim 25 son zamanlarda eşimle aiddetlı kavgalar ederdik 1 yıllık evlıyım ,eve gelmeme sorunları vardı bende dayananamadım aılesıne söyledim adamda ters teptı aıleme sıkayet ettın dedı boşanmak ıatedıgını söyledi aılesı kızdı oturttu sonra 15 gün boyunca gıttıgı yere kadar dedı evlılık . ,neyse son gün gece 1 se bır arama yakaladım kadın aıleme anlattım kadını aradım açmadı aıleme anlattım sonra annemi arayıp ben boşanmak istiyorum demiş kendi gerekcelerı şu ben her olayı aıleme anlatıyormuşum ayrıca ona guvenmemısım va dava açtım bır ay oldu bir kere bıle aramadı evımı boşaltmışlar ben dava açınca aılesıde bana düşman kesıldı çok sevıyorum ama boşanmak istiyorum dedı defalarca yapacak bıseyım yok ..
Boşan, bu evliliğin tadı kaçmış, daha da bir halt olmaz ...

Geçmiş dönemde bile benim babam 25 yaşındaymış evlendiğinde. 24 yaşındaki bir çocuğun ( çocuk diyorum çünkü siz 28 yaşındayken 24 yaşında bir erkek asla sizinle aynı olgunlukta değildir) evlenmek istemesi bile bana garip geliyor. Çünkü en az 27-28 yaşına kadar bu dönemin erkekleri gezmek tozmak farklı sevgililer edinmek istiyor. Eşinizi evlenmek için ikna etmeniz mi gerekti yoksa kendisi mi istedi ?

Ne yazık ki şaşırmadım başka bir kadının çıkmasına :KK43: Eşiniz daha gezme tozma çağındayken evlenmiş. 1 yıllık evlilikte eve gelmemenin de başka açıklaması olamazdı zaten :KK43:
Ay zaten erkekler geç olgunlaşıyor, eşim dediği daha çocuk ( yani olgun değil eğlence peşinde)

Kendisi delı gıbı ıstedı kılımı kıpırdatmadım

Bence bunun yaşla değil de karakterle ilgisi var dünyadaki bütün erkekleri çocuk onlar diye aynı kefeye koyamayız. Erken evlendiği halde evliliği yürüten erkekler varken genelleme yapmak bana doğru gelmiyor. Eşiniz bekar hayatını özlemiş ve sizin bunda hiçbir hatanız yok adam evlilik adamı değil. Evliliği yürütmeye gönlü olsa şikayet ettiniz diye boşanma konusunu açmazdı kızardı sinirlenirdi ama iş boşanmaya gelmezdi. Öte yandan aldatıldığınızı da düşünmekteyim. Aileleri evliliğinizde yaşadığınız sorunlara dahil etmenizi önermem zira bu sefer evliliğinize karışıp durma haklarını kendilerinde görüyorlar.

adamların üzerine yapışmayın yahu bırakın boşanmak istiyorsa boşanın. böyle evlilik nereye kadar gidebilir?

X