Sabrımın sonuna geldim

uzuntunuzu paylastim o kadar icten yazmissiniz ki...Hakkinizda hayirlisi olur umarim.Ama bu adamla zor.Herseyi burnunuza getirmis yok yere .Vicdanin da mi yok be adam dedim.Hayatiniz bundan daha iyi olur umarim.Dua edecegim size .Allah yardimciniz olsun.

Bir de benim eşim eğer anneme öyle tavır yapsın benim ailem her şeyi bu kadar alttan alsın özür dilesin ama karşılığı saygısızlık olsun zaten ben boşarım onun söylemesine gerek jalmaz o da ayrı mesele.. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna Yalllllllaaaaahh der noktayı koyarım net

güldürebildiysem ne mutlu :) inanın zor olur ama geçer daha güzel günleriniz sizi bekler inşallah

Ve sunu da eklemeden gecmiycen kiz babasi biraz sert dedigim dedik ezdirmez olunca o erkek aileleri cok guzel basio geri yakinimdan biliyorum.Her

İnsallah cunku gecmis sayfalarda bir yaziniz var ogle arasi gezdik dolastik sarmas dolas ise donduk bana siz kinada soyle yaptiniz diye mesaj atti diye
İste o normal bir birey olmadiginin kaniti belliki sikintili sorunlu biri o yuzden duzelmez yoksa bekara kari bosamak kolay elbet burada herkes yazar yuva kolay kurulmuyor kolayda yikilsin ama siz maalesef normal bir bireyle birlikte degilmissiniz isin kotusu gorusme evresindede anlamamissiniz yada anlamazdan gelmissiniz

Sizi doğuran büyüten anaya yaptıkları çok ayıp. Fazla bile sabretmişsiniz. Anne baba ağzıyla konuşan erkek kadar itici bişey var mıdır bilmiyorum. Demesi kolay ama, çocuk da yokken, madem boşanma lafını ağzına aldı hem suçlu hem güçlü haliyle, geri adım atmayın ameliyatlı halinizle çekip gitmeler sarsarak uyandırmalar. Bi ömür geçmez böyle adamlarla.

Ben okuyunca içim daraldı sen bu adama nasıl katlandın gerçekten çok sabırlıymışsın. Aile benim en hassas konum her şeyi alltan alabilirim ama anneme yapılan saygısızlığı asla. Kına olayını da hala anlamadım niye özür diliyorsunuz ki ne alaka çağırmak bizim tarafta kınayı erkek tarafı getirir zamanı gelince erkek tarafı gider kınayı hazırlar sizden davet mi bekliyorlardı. O gece kına gecende o mesajı attığında bitirecektin.

bu bir girdap kuzum bu bi kabus ve bu kabustan uyanmaya bak
ben de on aylıkken ayrıldım aynı sebep bahaneler sen zannediyo musun kına olayından dolayı size cephe alındı adım gibi eminim onlar sizin kalitenizi kıskandı
öyle koca da olmaz olsun pis sümsük çocuk yoktur umarım kurtulmaya bak yalnız bi yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyo

canim benim bir bebegin olmadan ayril zaten seni aramalarinida iyiki acmamissin o hissi cok iyi biliyorum. o es ve o aile seni basindan beridir hak etmemis. ve bundan sonrada evlenirsen eger once ailesine bak seni nasil karsiliyor sonra evlenecegin adaya bak sana gercekten deger veriyormu. zaten deger veren adam en mutlu.gunlerinizde seni uzmezdi

İnşallah cnm
Siz onun annesinin yüzünü hergün görüyorsunuz o iki gün dayanamamış mı?
Kesinlikle..
o günleri düşündümde ruhum daraldı.. Hep diken üstünde hep idare etmeye çalış.. Gönül rahatlığıyla eve misafir alamadıktan snra hele hele ailemi alamadıktan snra gönül rahatlığıyla ailemin yanına gidemedikten snra o evlilikten o eşten ne hayır gelirki..

Çok tşk ederim, allah razı olsun
güldürebildiysem ne mutlu :) inanın zor olur ama geçer daha güzel günleriniz sizi bekler inşallah
İnşallah canım

Nişanlılık döneminde görmeye başlamıştım biraz ama bu raddeye vardıracaklarını, eşimin annesinin ağzına bu denli bakacağını düşünememişim.. Benim aptallığım ama en azından seneler geçmeden, kendimi daha fazla yıpratmadan belli oldu bişeyler..

Maşallah cnm rabbim muhabetinizi arttırsın eşinle.. Eşin ne güzel arkanda durmuş senin, benim arkamda durmadı dahada beni ve ailemi yerdi durdu.. Olması gerekn sizinkisi..

Çok şaşkınım şuan ama emin ol anlayacak hatasını. Ha devam eder misin bilmiyorum ama edersen ilk iş o evden taşınmak olmalı. Umarım herşey gönlünce olur. Hayırlısıyla

Aynen öyle canım bahane ettiler hep.. Kına mına bahaneydi.. Çocuk yok çok şükür, sırf şu problemlerden dolayı istemedim çocuk.. Evlilik otursun bi önce diye düşündüm ama evlilik oturmadan kökten bitti..

Rabbim seninde yardımcın olsun, ne kadar oldu ayrılalı?
kesinlikle öyle cnm, gerçekten seven insan bunların hiç birini yaşatmazdı..

Henüz yeni birini konuşmak için çok çok çok erken ama hayata küsmüycem tabiki..

bosaninca biraz kafani dinle ama bir bardak.kirildi.diye bir daha su icemeyecegin anlamina gelmez

Çok ama çok üzülerek okudum Hüzünlü yazınızı... Yüce Allah'ın en sevmediği Helal idir boşanmak lakin... Böyle bir insanla bir ömür gecmez kardeşim! Allahım yardımcın olsun. Annene babana saygısı olmayan bir insanla offff.... Anlattıklarını hazmedemedım inan. Güçlü ve dik dur asla ve asla karakterinden ödün verme! Anne bulamazsın... Eşin olmadan yaşayabilirsin, Yuce Allah yar ve yardımcın olsun.

canım benim işte o agıza bakmak değil sağlıklı düşünce yapısı yok, yoksa hangi kv çok akli selim (istisnalar hariç)herkesin evliliğe alışma aılelerın geline alışma oğluşlarının evden gidişini kabullenme bu evrede gerilme vs olan seyler ama erkekler bir şekilde idare ediyorlar öyle olmasa ıkı tarafta yuklenmese sıkıntıları kımse evli kalamazki sizinki tuhaf , değişik çok kinci yahu bir erkek için bir kına gecesi bu kadar olay olmamalı,bunu bu kadar uzatmamalı yada bunun için kendi karısını evden kalk git diye bir hastalık atlatmışken kovmamalı mesela saygıyı geçtim vicdan olgusuda yok tehlikeli insan türüdür
dilerim çok mutlu olursun Allah bazen anne baba duası sokar devreye bazı insanlardan esirger bizi israrcı olmamamk taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…