Sabrımın sonuna geldim

Kendine hayatı zehir etme öyle bir adamdan hayır gelmez yarın bir gün olur çok pişman ayağı yapar. Kanma inanma. Affettin diyelim tekrardan ayni seyleri yaşayacaksınız bu çok belli. Gerçekten öyle düşünen insan bunları en bastan yapmazdı. İyi düşünmeli sin derim ben.

Kesinlikle annesinin etkisi altında kalıyor.
Ayrıca kına gecesinde benim bildiğim erkek tarafı gelir ilgilenir kınayı beraber yakarlar davet felan beklenmez Yani.
Biraz sebep aramış birşey bulamamış bunu bulmuş gibi geldi. Kesinlikle tavrını koy. Kapılarını tamamen kapatma daha çok yenisiniz öyle kurtarılamayarak bir durum yok ortada. Ama ailenle ilgili asla taviz verme. Senin ailene nasıl davranıyorsa sende onun ailesine öyle davran. Şimdiye kadar iyi sabretmişsin. Güçlü Ve kararlı ol. Ayrıca kaynanandan uzak bir yerde eve taşınma şartıyla geri dön. Yoksa eşin sürekli dolduruşa gelir mutlu olamazsınız. Hakkında hayırlısı olsun

İş kocada biter, o adam gibi dursa kimse bisey diyemez Allah in izniyle..

Kesinlikle gerçekten düşünüyo olsaydı en başından yapmazdı
İş kocada biter, o adam gibi dursa kimse bisey diyemez Allah in izniyle..
maalesef lavantakokulu sandık adam olup yuvasına sahip çıksaydı annesine laf söyletmezdi.. Şuan şu durumda olmazdık. Hep alttan alarak, taviz vererek benimde katkılarım olmuş tabi. İyice burunları kaf dağına çıkmış. Sende boşanmıştın sanırım dimi?

Zaten ne zaman bensiz annesinin yanına gidip gelse tavırları değişti eşimin. Bir gün çarşıda bi işimiz olmuştu, beraber gittik hallettik, öpüşerek keşke işe dönmeseydik şuanda diyerek ayrıldık. Ben işime döndüm, o eve uğrayacaktı. İşe döndükten yarım saat snra bi msj "ben insanların laflarından bıktım"la başlayıp kına gecesinde şunu yapmıştınızla bitiyo.

Kalakaldım öylece. Yarım saat önce sarıldığım, öpüştüğüm adam gitti yerine buzz gibi bi herif geldi. Yine kavgalar tabi.

Kimmiş o insanlar demiştim erkek adamla dedikodu yapıolar? Bana yönlendir, neden muhatap oluyosun? Cvp yoktu tabi. Çnkü annesi diyodu aslında hepsini..

Allah sana büyük sabır versin. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. Eşin evlenecek olgunlukta bir insan değilmiş. Takılıp kalmışlar kınaya, bunu sürekli gündeme getirecektir. En önemlisi ne kadar kırgın olsada evine annen gelmiş, ona yüzünü dönmesi, evden uzaklaşması çok çok ayıp. Ailenide saymıyor. Benim de evliliğimde çok büyük problemlerim var. Ama bu durum ailelerimize hiç yansımaz. Ben yerinde olsam, hazır çocuğun yokken ayrılırım.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Duygularınızı çok iyi anlıyorum.

Kesinlikle böyle. Benim eşimde ilk evlendiğimizde çok iyiydi aileme getirir götürür hiç sorun etmezdi ne zaman kv kp geldi o an değişti gün saymaya başladı 1 ay olmadan gidemezsinler. Ama kabul etmedim. Sende etmeyeceksin. Ailen herşeyi yapmış özür bile dilemiş zaten bu yüzden bir tarafları kalkmış eşin ve ailesinin . Artık ailende senin gibi tavır koysun lütfen. Kendilerini bir halt sanmasınlar. Şayet boşanırsan da hiç üzülme böyle insanlar hastalık sahibi yapıyor. İnan ben bekarken kafam rahattı 4 sene de her türlü hastalık başımda. Zona oldum düşünebiliyor musun(!) Canının kıymetini bil kendini asla ezdirme.

Alsın o kinayi bir taraflarına yaksin kaynanayla kocan el birliğiyle bir yuvayi dağıtmışlar
Hele kocan kari gibi 8 aydır aynı seyin dedikosundan kavgasından bunalmamis mi
Kimi yörelerde kina gecesi sadece kız tarafıyla yapılıyor o zaman öyle yapanlar bir ay içinde bosansin

Tam bir mahlukatmis esin
Sen anlayışlı davrandikca ezdikce ezmisler
Bir yeter diye cinnet gecirseydin keske
Boşa gitsin devlet memurusun gencsin elini allasan elllisi

Bende ailelere yansıtmak istemezdim ve şimdiye kadar yansıtmadımda zaten. Ailem farkındaydı problem oldğunun ama hiç bi zaman benden eşim şunu dedi kayınvalidem bunu yaptı gibi şeyler duymadı. Kayınvalidemle gidip konuştum canıma tak ettiği zamanlarda ama onda da sırf uzatmasın eşim diye konuşmaya anlatmaya çalıştım.

Yukarida arkadasin dedigi gibi barisacaksan bile ayri bi yerde oturma sartiyla dön ve esinle konusurkende ekle.benim gozlemledigim kadariyla konusulanlar seni cok etkiliyor de durumdanda belli de sana birisi bisey dediginde konuyu anlatmadan kapattirmasini iste ondan. O da bu sekilde etkilenme olayından sıyrılmış olur.yalnızken bir problemimiz yok ama ucuncu kisiler devreye girdiginde goruyorsun halimizi,beni seviyormusun evet bende seni seviyorum yarin obur gun onlar olmayacaklar ama ben.bir omur hayatini paylastigim insan olucam.once yuvamizi dusun de.

merhaba canım. inanır mısın buraya sırf sana boşan diyebilmekiçin üye oldum. benim çocuğum olduğu halde ne taliplerim çıktı ve ikinci evliliğimi yaptım. şu an düşünüyorum da keşke nikahtan direkt ayrılsaymışım.

kısacası boşanma davası aç. mis gibi kız olarak yeniden başla hayatına. o da anasınım rahmine geri dönsün oradan da fetüs olup yok olsun gitsin inşallah gerizekalı.

Ahh bi rahat bıraksalardı ve erkek çocuklarını adam gibi yetiştirebilselerdi şu aileler.. Her kadın, kadın oluyo ama her erkek, adam olamıyo maalesef..

Tatlim kotu niyetli olduguni düşündüğün bi insana derdini acmissin bu onun inan isine gelir ve bunu evirie çevirir sana karsi kullanir.kullanmista basarili da olmus.

Konunuzu okudum da biraz..yani evet KV
Kişisi bayağı bi takıntılı anlaşılan. Sanki bir açık aramış da, ışığa benzttiği bi yerden tutunmuş bırakmadan gibi geldi.. İstemiyor mu idi en baştan oğluyla evlenmeni. Ne bekliyorlar anlamıyorum. Az önce de karsı Komşum geldi. Ikıla sıkıla bi tabakta bir kaç poğaça.kaynanası kızıyormuş kimseye bir şey verme biz kimseden bir şey görmüyoruz diye..ya dedim diyo, illa karşılık mı beklicez, kimseye iyiliğimiz dokunmasına mı demiş..gecen bizde yemek yemişti, onu anlatmış ben de onlarda yemek yedim diye.sonra kadın çıkarken Komşum eline tutuşturmuş 10 tane kadar poğacayı poşetin içinde.almam dememiş tabi.. Komşuma bir daha getirme o zaman böyle şeyler dedim.zor durumda kalma dedim. İnadıma getirdim diyor .. Sonra girdim senin konumu okudum..pek bir fark yok yani..hep bi kalp kötülüğü, hep bir istememexlik..hep olumsuz düşünce...sonra da gelinler şöyle böyle

okurken eşinize gıcık oldum. yapıcı olması gerekirken neden her seferinde tip tip hareketler yapmış. bu ne tavır? sizin aileniz ne iyi aileymiski hep gelmişler hastaneye vs. lütfen üzülmeyin ve böyle bir adamdan kurtuldugunuza şükür edin çünkü çekilmez bence. çok üzüldüm yaşadıklarınıza. en masumu sizsiniz ve arada kalmışsınız hep. artık hayırlısı olsun inşallah

Tşk ederim canım. Benimde cinnetim bu oldu. Valizi toplayıp eve gelmek.
canım benim çok tşk ederim öncelikle.) rabbim mutluluğunı daim etsin inşallah yeni hayatında. Banada ve benim durumumdaki tüm kadınlarada huzur nasip etsin.

Bilmiyorum karşıma yeni birileri çıkar mı ama inanki işten eve gelmek, hayat arkadaşım diyeceğim insanla yemek yemek, değer görmek, zorluklara beraber göğüs germek istiyorum. Bebeğim olsun, babamızın işten gelmesini bekleyelim istiyorum. (Bunların hepsi hayal) ailem evime gönül rahatlığıyla gelebilsin, eşimin ailesini ağırlıyayım istiyorum.

Benim istediğim evlilik buydu ama gel gelelim hiç bi zaman tadamadım bunları. Ailem gelemedi hiç bi zaman, eşimin ailesini ağırlayamadım (hep evin kirlenmesin buraya gelin dediler. Belki iyi niyetliydi söyledikleri ama ben yeni gelin olarak evimde istedim onları, bunu dile getirdim ama ne farkeder ha sizin ev ha bizim ev dediler)

boşan ve bize mutlu haberlerini yaz lütfen. o embriyo kocanın nasıl eridiğini anlat.

kusura bakma eşinle ilgili ağır konuştuysam ama okurken içim şişti. ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…