Sabrımın sonuna geldim

Aksine çok isteyerek evlendirmişlerdi.. İşim, ağırbaşlılık, sabır, saygı herşey var.. Ama yetmedi yetmedi yetmedi, hep daha fazlasını istediler. Onların niyeti ailemden tamamen koparmaktı.. Her ne kadar eşim ne zaman istedinde gitmedin ailene desede suçunu bastırmak için söylediği bişi.

Allah komşunuzada sabır versin inşallah.

Seni boşanmayla korkutucağinı zanneden bir anakuzusu mevcut. Saygısız hatsiz terbiyesiz. Genelde böyle olayları kadınlar büyütür oda kadın gibi büyütmuş. Annesinin eteğini giysin erkeğim diye gezinmesin.
Bende bir anneyim oğlum evdeki misafire böyle davransa ve bana misafir varken gelip kahvalti yapmak istese koyarım kapiya.
Böyle çok üzülerek söylüyorum kötü kalpli sonunu dahi ne olucak bilmeyen anneler varken ve doğrumu yanlismi davranışı ayırt edemeyen oğulları varken çok kızın başı yanar... Senin adına seviniyorum çünkü henüz bir yavrun yok.. ailene yapılan terbiyesizliğe ben bile burdan ayar oldum. Çok yüz vermissiniz.
Boşanmayı blof yapıyor is ciddiye binince geri vites yapar. Affetsen dahi o binada oturmaman ise en doğrusu.
Evden sen çıkmak yerine esinı kapıya koyup aileni yanına çağırmak en iyisi olurdu. O ev ikinizin vé evden gitmesi gereken hep neden kadınlar anlamıyorum. Bozmayin duzeninizi böyleleri yüzünden. Bozucak vé kararliysanjz tüm eşyalarını zi nakliye ile götürün hiç birşey bırakmayın . Böylelerinin getirin burnundan

Canim ben sana kisacasi söyleyim senin ailen olsun onun ailesi olsun konularini kesinlikle fazla acmayin bizdede oldu hep senin anne böyle yapti senin baban şöyle yapti surekli tartisma artik ben ne ailemin a sinj bile yuvama koydum nde onun koymasina izin verdim ama yeni evlisiniz böyle tartışmalar olur allah yardimciniz olsun

Yani okurken ailenden ve yetiştirilme tarzından dolayı ne kadar saygılı birisi olduğunu düşündüm.. Ailende bana kalırsa kaliteli saygılı insanlar ve onları üzme derim.. Yazık değil mi kadıncağıza damat diye evine gidiyor bir selamı esirgiyor böyle şey mi olur.. bence şuan en doğru kararı vermişsin tabi ki karar yine senin ama böyle bir adamla ömür geçer mi bilemedim doğrusu.. Alsın anası onu koynuna ana oğul yaşasınlar bırak kur hayatını düzenini tekrar çok sancılı oluyor ilk zamanlar bende boşandım ama sonra kuş gibi hafifliyorsun ve diyorsun ki Allahım ben bunları neden çekmişim ?
Hayırlısı olsun hakkında inşallah..
sevgilerle..

Al bir kilo kına
Kaynanana kargola
Bir taraflarına yaksın

Hiç konuşmaya çalışmadılar mı?
Bak annen ne emeklerle büyütmüştür seni
Annenden eşşşşekler gibi özür dilemeden affetme
Geldiğim ilk 2 gün hem annemi hem beni çok aradılar ama açmadık. Yüzyüze konuşulması lazım, tlf konuşulacak kadar basit değil bişeyler. En son dün aradı eşim açmadım.
amin cnm inşallah. Hep arada kaldım, evliliğimden bişey anlayamadım. Evet ailemin yanına gitmeme müsade etti ama eşim yanımda olmadıktan snra nasıl gönül rahatlığıyla vakit geçirebilirdim gittiğimde yada ailem yokken onun yanında nasıl huzurlu olabilirdim.

Canım bunuda söyledim eşime, biz artık aile olduk, ailelerimiz bile bi yere kadar, gece kapıyı kapattığımızda şu yatağa yalnızca ikimiz giricez, şu hayatta en önemlisi ikimiziz, huzurumuzu kaçırmayalım kimse için dedim.. Ama yine bildiğini okudu..
canım çok tşk ederim güzel düşüncelerin için. Annem o gün okdr kötü olduki, akşamına baş ağrısından hastalandı ne hakkı var bir anneyi böylesine üzmeye? Kul hakkıdır bu yaa..

tabi ki öyle çünkü karşısındaki bir anne.. Çok üzüldüm yaşadıklarına canım ama adımlarına dikkat etmelisin ki ilerde daha da canın yanmasın bence. Anneciğini düşün yazık kadın hasta olur tabi evladını öyle gördü kendisine saygı gösterilmedi , eli öpülesi anneler böyle üzülmemeli benim içim parçalanıyor böyle olduğunda eğer durum düzelmeyecek gibi çıkmazdaysa kendini toparlamazsa bu adam ki öyle gözüküyor aileni ezdirme onlarla beraber hayatına devam et bence ama pişman olursa da eğer gerçekten değişirse de bence kesinlikle ailesinden uzak bir yerde oturmalısınız..

Haklısın ailende haklı yapılabilecek herşeyi yapmışlar
Annemin kocam tarafından aşağılanmasını hor görülmesini de asla istemem
Kayınvalide veya kayınpeder aradığında konuşabilirseniz belki bazı şeyler düzelir
Allah hakkınızda hayırlısını versin üzücü gerçekten yaşadıklarınız

Amin cnm. Allah her zaman karşımıza merhametli ve vicdanlı insanlar çıkarsın ben konuşmak istemiyorum artık çnkü 8 aydır hep arada kaldım, hiç bi şekilde anlatamadım onlara.. Güzellikle konuştum olmadı, kızdım olmadı, küstüm olmadı.. Gün geçtikçe daha kötüsüne maruz kaldım. Annemin yüzüne bakmaması son damla oldu.
hayırlısı bakalım cnm, benimde içim paramparça

boşan ve bize mutlu haberlerini yaz lütfen. o embriyo kocanın nasıl eridiğini anlat.

kusura bakma eşinle ilgili ağır konuştuysam ama okurken içim şişti. ondan..
Estağfirullah canım.. Bende kötü kpnuşmamaya çalışıyorum ama dayanamayıp bazen saydırıyorum. Daha fazlasını bile hakediyo..

ilgi beklersinde işte beklersin...ufak bir opreasyon olmuş. ufak adı ustunde.
ben sizin aslında konuza degil böyle sacma sapan şeyler yüzünden darılanlara ve genc yaşlı sevgili fark etmez. hepsine kızıyorum. madem cocuk gibi küsecektiniz neden evlendiniz. evlendiniz neden inatlaşıyorsunuz. evliligi yürütmek için yeterli olgunluga gelmemiş iseniz neden evleniyorsunuz. hormonlarına neden dur diyemiyorsunuz.
kv ve kp ve sizin taraf ayrı ilginçler. insan dünürünü nasıl unutur ya.. hadi unuttu veya kasten cagırmadı yada başka birşey
kv de hoopp durun bakalım damatda benim oglum bende varım diye neden ortaya cıkmıyor..
cıkmadı- davet de edilmedi diyelim kızacagı sen degilsin ki annen. sen cocuksun neyi bilicen... ama tüm ailesi ve kvler seni yetişkin olarak görüyorlar neden evleniyorsunuz.artık 2 yetişkinsiniz ve sorumluluk alacakjsınız.
eşine bakalaım. cocuk - bilgisiz- tecrubesiz- eşyalarını bile babası almış. kazancı kendine kadar. hormonları aşık etmiş. ama istedkleri, dogru bildigi herşey bir başkası karşısında yanlışmış.
annesine babasına baglı, onların yanında kendine güvenen ve guvende hisseden ergen gibiymiş ama ne kendini nede siz bunu görememişsiniz.

Son düzenleme:
Bu
Erkekler kizin annesine babasina herseyi diyor her seyi yapiyor kendi annelerine en ufacik bisey dedinmi ooo olaylar patliyor.sen seviyorsun esini bellide esin pek orali degil herhalde.uzmek istemem ama huylu huyundan hicbir zaman vazgecmiyor.dedigin gibi bu ufacik konuda bunu yapanlar ilerde daha neler yaparlar allah bilir.

Nedense böylelerini temiz bir dövmek istiyorum şöyle,ağızlarına ağızlarına vurmak,tövbe tövbe,bile isteye yuvayı bozuyor ana -oğul.......

Bakın ben çocuk gibi küsmedim. 8 aylık mücadelenin sonunda doldum, yıprandım, düşünmeye karar verdim ve ailemin yanına geldim. Boşanmanın eşiğindeyim.

Kınaya çağırılma konusunda hem fikiriz sizinle. Bu sadece benim kınam değildi, kayınvalideminde oğlunun kınası.. Oturmak, 40 kat el gibi davet beklemek yerîne misafirlerini kaldırabilirdi. Nihayetinde yapılan bir hata var ve bu hatanın üstüne ailem eşimle ve ailesiyle konuştu farklı zamanlarda, kasıtlı bir durumun olmadığını söyledi kırdıysak özür dileriz dedi. Sonrasında ameliyat oldğnda geçmiş olsuna geldi. Sırf uzamasın diye.

Ben hatamı kabul ediyorum haddinden fazla tolerans göstermişim, taviz vermişim.. Ama çocuksunuz, neden evlendiniz gibi cümleleri kabul etmiyorum.. Ben ve ailem yuvanın dağılmaması için olgunluk gösterdik, sabır gösterdik. Evet karşımızdaki insanlar ve eşim bunu gösteremediler, uzatıp durdular çocuk gibi..

Bu ne bicim erkek. Allahtan daha cocuk yok. Gec olmadan bosan.. Annene yaptiklari coookk buyuk bi saygisizlik. Gercekten dedikleri gibi olsa bile yapilmaz. Ayip be.

Ve o kadar sene sevgiliyken bunlari fark etmemek gercekten uzucu. Siz en iyisini yaparak devam etmişsiniz. Eğer özür dileyip normale dönmeyecekse barismayin bi de esyalarini topla demiş ne kadsr ağır kim bilir ne kadar uzuldunuz o anasinin evinde otururken..

ayy okurken kriz geçirdim yaşarken sizi düşünemiyorum. Hiç alttan almayın ve ayrılın daha güzel günler sizi bekler inşallah sizi yıllarca büyüten ailenize bunu yapamaz kimse sizi sevse yapmaz zaten. ömür boyu çekmeyin bu adamın nazını bide bebeğiniz olsa düşünemiyorum. Anneside kınayı kendine yaksın şimdi boşanın ve mesaj atın kına yakın şimdi diye sonrada engelleyin heryerden

Elbette sevdim ama saygının olmadığı yerde sevgininde anlamı kalmıyor.
Bu ne bicim erkek. Allahtan daha cocuk yok. Gec olmadan bosan.. Annene yaptiklari coookk buyuk bi saygisizlik. Gercekten dedikleri gibi olsa bile yapilmaz. Ayip be.
Kesinlikle.. Dedikleri gibi olsa dahi eve gelen misafire saygısızlık hangi örfte hangi adette var?
Tebessüm ettim yorumunuzu okurken:) gerçekten yapıcam bunu biliyomusunuz?

Nasıl zoruma gitti hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…