- 26 Şubat 2019
- 4.592
- 6.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisini zora sokmuş almış, o yüzden bilinsin istiyor belli ki. Ama hoş bir hareket degil tabi ki.Bende anlamadım. Yani aldıysan ne diye fiyatını diyorsun. Onu yazacaktım ama burada ki linç tayfa kesin beni taşa tutar diye yazmak istemedim. Yani söylemesinden ki amaç ne anlamadım.
Sizin fikrinizde iyiymis ama karismayin bencede. Kadının durumu musait olmasa zaten alamazdi o kiyafetleri. Altininda kuruna göre belki yine dedigi ve istedigi kadar takamaz, maglum her gun surpriz yapiyor altin.Hamileyim ve kv de bugün bize geldi. Bebek için birşeyler almış ve biraz pahalı. Tam evden çıkacakken eşime fiyatlarını söylemeye başladı 1.300 tl bir elbiseye vermiş 1.000 küsür almış genelde. Neyse sonra eşimde anne götür bunlar iade et istemiyorum ben verilir mi o kadar para dedi kv yine bebeğe tam altın takacağından felan bahsetti eşim de gram tak yeter vs söyledi. O da yok olmaz gibi şeyler söyledi ama fiyatlarını da eşime söyledi. Kv boşanmış ve maaşı çok az. Eşimde kabul etmek istemiyorum. Bende eşime yaa annen almış iade et demen ayıp oluyor gerekirse sen de annenin başka ihtiyacını karşılarsın olur biter dedim. Ama eşim pek rahat değil. Siz olsanız karışmaz mısınız yoksa eşime annesinin başka ihtiyacını karşılaması için konuşur musunuz?
Ya işte oğluna karşı kendini iyi göstermek istemiş, klasik kv iste , gör bak neler yapıyorum yine de yaranamıyorum pozları Genelde bu yüzden fiyat belirtirler, ama torununa bir çorap bile layık görmeyen kv ler var yine de kıymetini bilinBende anlamadım. Yani aldıysan ne diye fiyatını diyorsun. Onu yazacaktım ama burada ki linç tayfa kesin beni taşa tutar diye yazmak istemedim. Yani söylemesinden ki amaç ne anlamadım.
Yani bana pahalı gelmedi, çoğu normal şey bu fiyat bandında, pahalı olması için daha yüksek olması gerekiyor bana göre. Alınan hediyenin fiyatı söylenmez ayrıca. Lafını ediyor diye istememiştir. Anne oğul arasına girmeye gerek yok. Yapacak insan ne yapacağını ilan etmez, direk yaparHamileyim ve kv de bugün bize geldi. Bebek için birşeyler almış ve biraz pahalı. Tam evden çıkacakken eşime fiyatlarını söylemeye başladı 1.300 tl bir elbiseye vermiş 1.000 küsür almış genelde. Neyse sonra eşimde anne götür bunlar iade et istemiyorum ben verilir mi o kadar para dedi kv yine bebeğe tam altın takacağından felan bahsetti eşim de gram tak yeter vs söyledi. O da yok olmaz gibi şeyler söyledi ama fiyatlarını da eşime söyledi. Kv boşanmış ve maaşı çok az. Eşimde kabul etmek istemiyorum. Bende eşime yaa annen almış iade et demen ayıp oluyor gerekirse sen de annenin başka ihtiyacını karşılarsın olur biter dedim. Ama eşim pek rahat değil. Siz olsanız karışmaz mısınız yoksa eşime annesinin başka ihtiyacını karşılaması için konuşur musunuz?