Sabrımın sonuna geldim

Degil anlamak, suc bastiracaklar.. Keske yaniliyor olsam ama degisim cok nadir gorulen bi sey bu durumlarda.. Daha şu cicim zamani olmasi gereken aylarda boyle yapiyolarsa, ilerisini dusunemiyorum bile..
Diyelim ki pacalari tutuştu, gelip ozur dilediler ve herkes etegindeki taşları döktü; anlayacak olan insan bence 8aydir anlardi.. Bunlar cok iyi biliyolar aslinda ortada bu kadar zulum edecek bisey olmadigini, güçleri yettiği icin bu sekilde bile isteye abartarak davraniyorlar.. Cehalet mi kompleks mi fenalik mi, yoksa hepsi birden mi, bilemedim.. Sizin evde konusulan seylerden bile cimbizla secip secip önüne surecekler gibi geliyor bana doner donmez..

Canım seninde dediğin gibi esin hakliyi haksizi ayiracak kadar olgun degil burdan bu cikiyo ve soyle bisey var eger ailesi yapici olsa bu konuda belki hersey daha guzel olabilir.aile uzatiyo ki esinde kin guduyo.annesine kahvaltiya gidiyormus gonderse ya oglum git evinde yap kahvaltini o da senin annen dese yaa malesef kaynana unsuru diyorlar ya var oyle bisey kabullenemiyorlar.bir evlat olarak gelinlerini.Allah akil fikir ihsan etsin böylelerine. Ailenin yanina donmen iyi olmuş aslında. Orada durdan tukenirdin yani diken üzerinde gibi.ayni apartmanda oturmakta sknti :/ keske en başından ayri bi yere ciksaymissiniz.yazik etmisler size

Eşiniz kinci. Çok pis bir huy. Uzatilmayacak kadar bayagi bir konuyu uzatıyor. Annen ve sen de hata buldum höt dememissiniz o koca olacak kişiye. O kinci kocanın kinci anasına da haddini bildirmeliydiniz şimdiye. Siz alttan aldıkça onlar sizi ezmeye devam etmiş. Karaktersiz insanlar.
Neyse kocan pire için yorgan yakmaya çalışıyor. İletişimi tamamen kesmişsin zaten aynen devam. Sana çok ulaşmak isteyen anne babana ulaşsın derdini onlara anlatsınlar. Bir zahmet de gelip özür döleyip onlardan gönüllerini almaya çalışsınlar.

Not. Esin ve ailesi senin ailenden gelip özür dilemezse ve arayı saygı boyutuna çekmezse hiç bu adam ile devam etme. Ayrı eve çıkın ayrıca.

Okudukça her satırda inanın çok üzüldüm..sizi nasıl uzmus eşiniz olacak kişi... huylu huyundan vazgeçmez eşiniz ailesine saçma sapan bir şekilde bağımlı. Bir kına olayı bu kadar uzatılir mı anlayabilmis değilim..hem o niye karışır kadın eğlencesine..çok uzatmis herseyden önce anneize çok ayıp etmiş yazık kadincagiz ne kadar uzulmustur.. en doğru şeyi yapmışsiniz.. balık baştan kokar..

Gecmis olsun. Birincisi bir yil dolmadan anlasmali bosanilmiyor.
Ikincisi adamin gecinmeye hic gonlu olmamis. 8 ay boyunca alttan alan hep sen olmussun. Adam kinci. Bir kinada olanlari isitip isitip onune surmus. Cok basit hosgoruyle karsilanacak seyi hep bahane olarak gostermis.
Annene yaptigi saygisizlik da cabasi. Sen agac kovugundan cikmadin. Kizi aldik onlarla isimiz bitti der gibi. o nasil annesinden vazgecemezse kimse de anne ve babasindan vazgecemez. Herkesin yeri ayri.
Ben ozur dileyeceklerini sanmiyorum. Cunku esin burnundan kil aldirmayan bir tip gibi. Anneni bile hice sayip utanmadan asagi katta kahvaltiya inebilecek biriyse ozur de dilemez.
Diyelim ki tekrar yeniden baslasaniz da yine ayni seyleri isitip isitip bahane gosterecekse eninde sonunda kopar bu iliski bir yerden. Umarim ben yanilirim ama bu kadar kolay bosanalim diyen birisinin ben duzelecegini sanmiyorum. Seni kaybetmekten korkmuyor cunku. Cok kolay uzebiliyor. Hic insanlara saygisi yok. varsa yoksa kendisi. Boyle biri sadece ve sadece kendi ihtiyaclari icin seni yaninda tutar bence sevdigi icin degil. Allah yardimcin olsun. Umarim ben yanilirim.

Bu nasıl bir ego ya, kendilerine mi tapıyolar nedir! Bu kadar uzatacak ne vardı kına gecesinde bize şunu yaptınız bilmem ne... ne merhameti kalmış ne saygısı. Eşinize verdiğiniz cevaplar çok yerinde ve anlamak isteyen çoktan anlardı... sen hiççç üzülme en azından daha fazla yıpranmazsın ne ailen ne sen bu tavrı haketmiyorsunuz. Büyüyememiş olgunlaşamamış saygısız iskele kocası...pehh!

Öyle maalesef zulümdü resmen yaptıkları. Ben bugünlerinde telafisi yok, en güzel günlerimizi zehir etmeyelim dedikçe anlatamadım.
kayınvalideler çok çok çok istisnaları saymasamda oğullarını paylaşamadıkları için midir, saltanatın sarsıldığını düşünmesinden midir sorun yaratıyolar. Yüzüne bişey demese bile arkadan halledîyolar maalesef.

Benim kayinvalidemden yana sıkıntım yok oglu uzerinden ama onun yerine başkası var anane unsuru.her evde var malesef maleseeff güzelim evlilikleri bitirebiliyor hırsları, genclerin icini yiyip omurlerini tuketiyorlar.Allah islah etsin böylelerini

Evet şuan farkına varıyorum bende. Ne kadar taviz vermişiz. Fakat fıtrat meselesi midir, ne ben nede ailem car car kavga edicek insanlar değiliz. Etmediğimiz içinde kıymetimiz bilinmedi, iyi niyetimizi suistimal ettiler.

Amin cnm inşallah. Rabbim huzurunuzu daim etsin, anneannesine fırsat vermesin hiç bi zaman.

Evet hep ben oldum alttan alan. Huzurumuz kaçmasın diye aileme hiç yansıtmadım tartışmalarımızı, annemin babamın tlflarını açmadığında duymamış anne yada araba kullanıyo baba diye idare etmeye çalıştım. Ama o haketmemiş aslında. Gerçekten seven insan ufakta olsa adım atmaz mıydı! Adımı da geçtim evine gelen misafire insanlık namına saygı gösterîlmez mi!

Bi gün biz tartıştıktan sonra kayınvalideme gittiğimde "ağız bakma kızım, geçinmek istiyosan yuvana bak kızım" demişti.. Ben hiç bir tartışmamızı aileme anlatmamışken nasıl ağız bakabilirim? Demekki kişi kendinden bilirmiş işi.. Kendi oğlunu dolduruyomuşki benim annemlerinde bunu yaptığını düşünüyomuş.

Onca sene boşu boşuna flört edıyorsunuz gercekten. Alttan ala ala senelerinizi harcamışsınız böyle patlamış. Burada çok yorum okuyorum "5 ayda evlenılır mı? 8ayda evlenılır mı?" İnsan bu kafada olursa 1 ayda evlenesede aynı olur, 10 senede evlensede aynı olur. Benım kuzenımde böyle bir evlilik evlilik yapacaktı az daha. Beyaz eşyalar fılan bıle alınmıştı birturlu olmayacagına ikna edemıyorduk. Şükür ki kendisi bitirdi ilişkiyi, kendini kurtardı. Çünkü ilişki hep O nun alttan almalarıyla yuruyordu.
Bir ilişkiyi yürütmenın yolu hep alttan alan taraf, ılımlı olan taraf olmak değil. Bu şekilde ne saygı görürsünüz ne sevgi. Barışacaksanız bile bu tutumlarınızı gözden geçirin.

gercek fikrimi yazmak da istiyorum.
karı koca ve diger herkes sacmalamış. bunda ayrılacak bişey yok. nedenler ortada bunları adam gibi telafi edebilirsiniz. bana sordun mu - peki sen bana sordun mu ? eşin cocuk- sen cocuk- konular sacma. olunca siz ayrılırsanız daha iyi edersiniz.

Umarım ama artık bişeyler için mücadele etmiycem.. Belkide bitmesi daha hayırlıdır. Akışına bırakıyorum, zaman ilaç olur inşallah.
Amin canim

Yuvana bak agiz bakma.seni sindirebilceklerini falan dusunduler sanirim aileni.haksiz bulacaksin onlardan taraf olacaksin falan.yuvana bak cümlesi ima iceriyor bence

Öyle tabii sürekli alttan almak bi süre snra ödün vermeye dönüşüyo. Karşılıklı olması lazım herşeyin. Ben bi adım atıyosam onunda atması lazımdı.. Öyle olmayınca sonuç böyle oluyo maalesef.
evet bana görede konular çok saçma sapan. Konuları bunca zaman uzatmakta ayrı bir saçmalık. İnsan yoruluyo, yıpranıyo.. bi süre snra karşılıklı inatlaşmaya dönüşüyo. Hasta olunca daha hassas olup ilgi beklemem normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…