Sabrımın sonuna geldim

Sayenizde esime cok eziyet ettigimi anladim 6 yillik evliyim 6 yildir her kavgada annen sunu yapti bunu yapti altinlarimi caldi soylendim durdum.demek hataliymisim...umarim mutlu olursunuz ama huylu huyundan vazgecmiyor malesef esim ailesiyle gorusmuyor bi takim nedenlerle ona ragmen bende unutup kapatamiyorum yapilan bazi seyleri ki sizin aileniz cok anlayisli davranmis ben olsam geri donmezdim kapris bi yere kadar cekiliyor cunku

Mahalle karısı gibi adammış. Anlattıklarına göre annene yaptığı kabul edilemez. Bence iyi olmuş ayrılmanız.

boşanma falan blöf evet belki affedip barışırsınız, çocuklarınız olur ama gel gelelim yıllar sonra en ufak şeyde her şey su yüzüne çıkar
ben böyle bir ailede büyüdüm yıllar önce yapılanları büyük bir olgunlukla sineye çeken annem yaşı ilerleyince her gün bunlardan kavga etti tam artık huzuru bulduk dediğimiz dönemde sil baştan yaşadık her şeyi o yüzden iyi düşün taşın

sorun kaynanan degil bence.esin olgunlasamamis.olgun bir erkek zaten boyle davranislar sergilemez annesi kayinvalidesi ve karisi arasinda denge kurmayi bilir.gitmekle en dogrusunu yapmissin.birsure daha tavrini devam ettirmelisin.bir cirpida bosanmamalisiniz ama hemen bir arayada gelmemelisiniz araya zaman girsin . o senin kiymetini anlayip.dondugu zaman hersey duzelecektir ailene saygili olmayida kabul etmis sayilir gelip senden ozur dilediginde. sabirli olmalisin ve beklemelisin.gelmessede zaten bu sekilde evlilik yurutulmez .bir karara varirsiniz

Kayinvalide hatalı ama esinde daha çok suç var.Sekiz ay boyunca bikmamislar mi kına muhabbetinden.
Şimdi analı ogullu oturup kinalansinlar...Vereceğin kadar taviz vermişsin kendini ezdirme

Kayınvalideniz densizin biri afedersiniz eşinizde pek farklı değil. Boşanmayı göze alabiliyorsanız ve aileniz arkanızdaysa bu hayatı yaşamak zorunda değilsiniz çünkü o hiç değişmeyecek

6 senelik adamın bu tipte olduğunu hiç mi farkedemidiniz? anlamadım yani. evi terketmeniz iyi olmuş, böyle ömür geçmez.

Kına gecesine saatlerce geç kaldılar, bi de akşamki rezalet için teşekkürler mi dedi

Salonda mı oldu bilmiyorum ama normalde 19-23 arası kiralanıyor salonlar. 7de gelen millet saat 10a kadar onları mı bekledi. Ben olsam erkek tarafını beklemez, eğlenceyi başlatırdım. Onlar gelince de kınayı yakıp, eğlencemiz bitmiştir anonsu yaptırırdım

Bizde de davet etmek yoktur aslında.. Prosedür bellidir, gelin koşa koşa ortadan kayboluyosa kına vakti gelmiş, bindallısını giyecek demektir. Ben zaten o heyecanla kınada kim var kim yok farkında değildim, velevki farkına vardım kınanın ortasında durdurup hani erkek tarafı mı diycektim? Ben sadece eşime odaklanmışım testi kırılma oyununu oynuyorum..
bi yanım çok kırgın ne hayallerle yola çıkmıştık diye bi yanımsa buz gibi.. Yapılanlar aklımdan çıkmıyo. Tabiiki üzülüyorum. Yaşadığım hayal kırıklığı, başarısızlık hissi kötü hissettiriyo fakat düzelmiyceğini düşünüyorum eşimin..

merhametli insanlar a denk gel inşaallah bundan sonra benzer şeyler i yakınIm yaşadı maalesef aile oğlunu etkiliyor anlaşmalI boşanma demiş kabul etme tazminat evi var sa al hakkını yapılan yanlarIna kalmasın

Niyetim seni gazlamak değil ama hiç adet olmayan bir şeyi yapmadınız diye 8 aydır ailene aldıkları tavıra bak. Şimdi sen düşün, evine annen gelmiş madem o kadar saygı, adet düşkünü insanlar, böyle mi davranılır gelen misafire? Eşinin annesine verdiği değere bak,sonra sen kendi annene yapılanlara rağmen tavır almamana bak. Burada özür dileyecek biri varsa artık eşindir. Sen aileni saydırmazsan, onun sayması mümkün değil. Bırak hatasını kabul etmiyorsa inceldiği yerden kopsun çünkü aksi halde mutlu olman olası değil

Onlar kıymet bilmek bir yana sürdürüp durdular.. Biz 1 adım attıkça onlar 10 adım geri kaçtılar..

Daha evvelki tartışmamızdada boşanma muhabeti açmıştı eşim, kayınvalidemin yanına inip x boşanmaktan bahsediyo diye hem ağladım hem anlattım. Ama yok bunu görüp yinede bi adım atmadı, neden öyle yaptı annenler, sen nasıl farkına varmazsın deyip beni bile suçladı..

Haklısınız, biz hiç bir tartışmamızda netleştirmedik bişeyleri. En başından tavrımı koymalıydım ben alttan almak yerine.
merhametli insanlar a denk gel inşaallah bundan sonra benzer şeyler i yakınIm yaşadı maalesef aile oğlunu etkiliyor anlaşmalI boşanma demiş kabul etme tazminat evi var sa al hakkını yapılan yanlarIna kalmasın
amin canım inşaAllah. Aileden ne kdr uzak okdr iyiymiş. Ve en en en önemlisi merhamet.. Merhametsiz insanlarla olmuyo her daim üzülen, yıpranan sen oluyosun.

Başlatılıcaktı ama eşim ailesi gelmeden başlatmak istemedi.

Kına gelin için önemli bir gündür, damat için bu kadar önemli olduğunu ilk defa duyuyorum. Eşiniz zaten ailenize mesafe koyacakmış bu durum bahanesi olmuş. Mantıklı bir erkeğe bu durumu annesi söylese, niye davet bekledin sen kalksaydın diyip annesini susturdu.

Ailenize terbiyesizlik yapan, sizi evden gönderen eşiniz haklı hiçbir tarafı yok bu durumun. Evliliğiniz için İnşallah doğru bir karar verebilirsiniz.

Ya esinize okadar kizdimki..İlerde sizi kaybedince çok ama cok pisman olucak şöyle cazgır hürmet bilmez alttan almaz fena bı geline rastlasalardi susup otururlardı..Öyle sinir oldumki anlatamam.canim tek gelinmisin? Eltiniz varmi? İlk defamı çocuklarını evlendiriyor bu aile

Bir sabah uyansak ve şu sacma sapan adetlerin hepsi yok olup gitse ne mutlu olurum...
Ahhhh keşke
Bu kadr küçük bişeyi bu kadar uzattılar.. Yaa insanlar düğünlerde kanlı bıçaklı kavgalar ediyolar, küfürleşmeye varan kavgalar ediyolarda yinede üstünü örtüp devam ediyolar yollarına. Bizim öyle kavga çıksaydı düşünemiyorum neler yaparlardı.

Canım benim esimde senin gibiydi aynı bende dayanamayıp ilk senemde annemin evine gittim aileler konuştu ve baristik.Esim öyle bir değişti ki inanamadim ya kaybetme korkusu olacak bir adamda bunu unutma ve kaçan kovalanir valla ne yalan söyleyim çok iyi yapmışsın ailenin yanına giderek

Evet cnm bahane aramış küsmek için çokta güzel bulmuşlar.
Evet ilk defa evlenlerdiler. eltim yok cnm tek gelindim. Eşimin abisi var ama nişanlı yada evli değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…