Sabrımın sonuna geldim

Maalesef, anneme yaptığı son damla oldu artık
Annenden çok sana uyurken sert bi şekilde kalk hala uyuyorsun demesi ve yüz yüze bile konuşmadan sadece mesajlaştıktan sonra sana boşanma ile ilgili dilekçeler veya bununla ilgili bi Öneri sunuyorsa Kusura bakma ama yeterli olgunluğa erişememiş.

Canım eşim adam olsaydı bunlar hiç problem olmazdıki.. Biz herşeyi kendimizde yapsak ailesi yardımda etse benim adamda iş yokmuş..

Kınayı şimdi yakabilirler. Bi de bu konulara genelde kızlar takılır yani erkekler kına nişan nefret eder. Hatta kınaya çağırmasan sevinir işin içinden çıktım diye tam tersi arkadaşların da dediği gibi yani erkek tarafı kız alan taraf daha istekli olup daha önde olmaları lazım misafiri karşılamaları Lazım. İki aileyi ilgilendirir sadece kızı değil yani

Canım allah yardımcın olsun bir yuvayı yik denmez ama gerçekten sonuna kadar haklısın ve en doğrusunu yapmışsın

Bence kararının arkasında dur iyi düşün ölç bic kovuldugun eve geri dönmek çok ağır o zaman eşin o hakki hep kendinde bulacak iyice üste çıkacak nasılsa avucumun ıçinde diyecek

Bebeğin yokken ve ailen sana destek çıkarken lütfen iyi düşün
Seni gerçekten seven biri hemen boşanalım demez seni bu kadar incitmez yarı yolda bırakmaz

Inşallah geleceğin için doğru kararı verirsin rabbim yar ve yardımcın olsun

Eğer adam olmayacak gibilerse böyle yolcuları müsait yerde indirip hayatının tadını çıkar :) bu dünyaya 1 kere geliyoruz ve kimsenin bizi üzmeye incitmeye hakkı yok..hayatına güzel bir başlangıç yap ve mutlu uyan hatta şükret..inşallah bundan sonra şans ve mutluluk seninle olur.kötü günlerin geride kalıp yüzünü güldücek günlerin biran önce gelmesi dileğiyle

Kaç gün oldu evden gideli ve eşinle hiç konusmadin mı bu süre zarfında merak ettim. Boşanma davasını açacak misin bekleyecek misin?

Okurken buhranlar geçirdim... Bu nasıl bi yasam tarzı? Bu nasıl bir aile yapısı? Böyle insanlarla ömür gecer mi? Ustune ustelik dip dibe... Esinizin ailesinde saygı kavramı yokki eşinizde de olsun..
Hem yanlışı yapsın hem de özür dilemek yerine boşanmayla ilgili araştırmalar falan yapıp yuz yüze konuşmaya tenezzül etmeden mesaj atsin.
Bu insanın zora geleceğini hiç sanmıyorum.Bu kadarcik olayla kendini göstermiş,karariniz yerinde bence.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Aynen aynen valla canim öyleleri yaraniyo alttan aldikca sakin oldukca olmuyo yaranamiyoruz erkek milletine acimayacaksin çünkü anlamazlar
Bizde onlar gibi olalım Desemde olmuyo.. Rabbim merhametli insanlar çıkarsın karşımıza, karşımızdakilerinde göğüslerine merhamet versin..
inşallaj canımm çok tşk ederim güzel temennilerin için

Kaç gün oldu evden gideli ve eşinle hiç konusmadin mı bu süre zarfında merak ettim. Boşanma davasını açacak misin bekleyecek misin?
5 gün oldu evden gideli.. Eşim aradı ama açmadım.. Raporumun bitmesini bekliyorum, ay sonuna kadar raporluyum.. Ailemin yanındayım yani..
Amin cnm. Sevgi anlayışımız çok farklı eşimle.. Ben sevdiğimin hatrı için görmezden gelirim bişileri, onu kırmamak için çabalarım ama o acımasızca kırar geçer.. Anlattığım gibi yani..

Canım buna benzer bir olay malesefki düğün gecemde bende yaşadım. Babam beni neredeyse düğünden alıp götürecekti. Bizde de dava eşimin babaannesiydi.. Aynı şeyleri yaşadık. Aileler küstü bizde hergün kavga gürültü savaş vardı. İlk etapta bizede bitirmek kolay geldi gecenin bir yarısı ailemin evime geldiğizamanları bilirim. Fakat biz eşimle yılmadık. Arkamızdaki 8 yılı çöpe atmak istemedik. Oturduk konuştuk ve uzlaştık. Daha sonra oda ailesiyle konuştu ve bize bir daha bu konuda zorluk çıkarmamalarını kibarca anlattı. Benim ailem zaten kindar değildir ki benim mutluluğum için yapamayacakları şey yoktur.. Lakin senin eşini benbiraz aileci gördüm. Tabiiki herkes ailecidir fakat senin eşin biraz gaza geliyor kaba tabirle. Eşini karşına al ve herşeyi kibarca konuş. Yaşanan herşeyin yapılan tüm masrafların ve sevginizin bir kına yüzünden heba olacağını,bir kına gecesi yüzünden sürekli tartıştığınızı ve bu mevzular yokken ne kadar iyianlaştığınızı hatırlat ona. Ve artık ikinizin sile olduğunu ve kulaklarını 3. Kişilere kapatması gerektiğinide. Ailelerin ne yaptığı umrumuzda olmasın biz birbirimizin ailesine saygılı ve sevgili davranalım onlar isterse hiç konuşmasın biz evliliğimize bakalım tarzı konuşun. Atlatılamayacak bir durum değilçnkü eşinde dolduruşa geliyor belli. Bir anlık öfkeyle kalkıp zararla oturmanızı istemem. Bizim 2. Yılımız dolacak 1 ay sonra. Dilerim herşeyi tatlıya bağlarsınız. Lütfen al kariına ve son kez konuş.. Zaten uzlaşmazsa daha fazla savaşma. Vicdan rahstlığı sana bir ömür yeter..

Eşiniz karıdan betermiş ya bu ne çok saygısız
Asla değişmez ilerde kim bilir ne laflar çıkaracak
Ailenizin yanında kalın bu adamı da boşayın ne hali varsa ana babasıyla görsün.madem onlara çok düşkün çok meraklı ,bırakın orda kalsın
Dönüp bakmayın geriye de

Vallahi bende bu anlattıklarında resmen kendimi gördüm ve İnan bana bunun sonu gelmiyor,sıkıntı hiç bitmiyor.Ben sabredeyim dedim,başıma gelmeyen kalmadı. Tabi burda karar senin,boşan diyemem ama çocuk yoksa bu senin icin avantaj su anda,kararını ona göre ver. Allah yardımcın olsun..

Annene cok üzüldüm ya yeminle o kadin nasil kizinin evine gelipte bu tepkiyle karsilasiyor cok üzüldüm eften puften seylerle cicim ayinizi mahvediyor esiniz. Ayrica koskoca baban özür dilemis daha neyin tavri yazik ya icim ciz etti ailen ve senin icin cok üzüldüm ALLAH yardimcin olsun canim.

Anlattiklarin, yazis tarzin falan
Bana senin gayet mantikli biri oldugunu, dogru hareket ettigini hissettirdi
Esin ise cok cocukca davranan birisi
Bunlari ne ailen ne sen haketmiyorsun
Baya alttan da almissiniz
Onlari kirildigi seye karsin senin ve ailenin kirilacagi misli sey yapmislar
Bence ayrilmaniz dhaa iyi gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…