- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.243
-
- Konu Sahibi denizlililili
Büyük ihtimalle gittim diye sitem edicekti, seni hiç böyle tanımamıştım falan diycekti.. Özür dileyecek olgunlukta değillerki.. O olgunlukta olmuş olsalardı en başta yaptıklarının hiç birini yapmazlardı zaten..Aslında ben acsaydin eşin ne diyecekti merak ettim.
Anlattığın türde bir insan kalan eşyalarıni ne zaman alacaksın da diye aramış bile olabilir.
Dünya etraflarında dönüyor zannediyor bunlar...
Çekmezdi tabiiki.. Onun ailesi bi tane.. (Tabiiki aile kıymetlidir, hepimizin ailesi kıymetli ama dengeyi sağlayabilmek lazım)Okurken sinirim tavan yaptı sakın ola geri dönme bencil yaratık sen ailesine yapsan bu sekilde seni cekermi acaba
amin canım çok tşk ederim.. Hamdolsun ekonomik özgürlüğümde var ailemde destek.. Buraya gelince yaşadığım şanssızlıklara rağmen ne kadar şanslı olduğumu anladım:)Kıyamam ya nasıl insanların içine düşmüşsünüz ruh hastaları. Çok şükür çocuk yok.. Okurken fena oldum. Aileniz destekse ekonomik özgürlüğünüz varsa bakmayın arkanıza dünyaya bir kere geliyoruz. Bu ruh hastalarıyla baş edemezsiniz siz belli çok naif bir hanımsınız. Allah yolunuzu açık etsin..
amin canım sağolAllah yardimci olsun canım ya. Yerinde olsam arkama dönüp bakmam. Çünkü bu kişiyle ömür boyu mutsuz olacaksın gibi geliyor bana.
inşallah cnm tşk ederim.. Rabbim onlara vicdan, merhamet nasip etsin inş.Cok olgun bı bayansın bellı kı rabbım karsına degerını bılenlerı cıkarsın..
Esın de bosanmayı falan netten arastırmıs bellı kı çoktandır boyle bı planı var. Ne denir ki Allah o adama az mantik az da vicdan versin. Kimle evlenirse evlensin anasinin agzina bakarak yasayarak mutlu olamayacak!
hayır aramadı, en son evvelsi gün aramıştı.. Bir gelişme olursa yazarım buraya..aradı mı bugün kocan?
Bu saatten sonra asla!!! Elbette bağır çağır kavga etmem o mizaca sahip değilim ama ne ailemi ne kendimi ezdirmem..Aileniz ve siz net bir duruş ortaya koymadikca bu böyle devam eder gider. Kesinlikle başka bir yere taşınmalisiniz. Alttan almayın. Ailenize laf söylemeyin! Bu sizi zayıf gösterir. Bu tarz insanlar, ancak guçlü olduğunuzu gorunce bu pis huylarından vazgeçer! Kavga edin de demiyorum! Çalışan bir kadinsiniz, ailenize yaninizda daha ne...
Annenize yapilanlar çok kötü... izin vermeyin bunlara ya!..
Herkes illaki yaşar o dönemde sıkıntılar.. Çnkü karşılıklı gerginiz, stresliyiz, heyecanlıyız.. Ben düğün öncesi yaşadığımız sıkıntıları hep stresliyiz, geçicek bugünler diye düşünerek karşıladım.. Benim geçti ama onların geçmedi.. Büyüttülerde büyüttüler, uzattılarda uzattılar.. Sonuç ortada işte..Bu nasıl bir kinmiş ?düğün .kına zamanı böyle şeyler olur ne kadar gereksiz uzatmışlar
Maalesef yeni yeni dank ediyo bişiler bende.. Gerçekten seven insan biraz olsun kırmaktan, üzmekten korkardı.. Onun sevgisi lafta sevgiymiş..kusura bakmayın da eşiniz ne öyle KADIN gibi
habire annen onu bunu yaptı diye vırvırlanmalar
üzgünüm.. eşiniz sizi sevmemiş yeteri kadar
hakkınızda hayırlısı
bu 6 senenin 5 senesinde biz farklı bi şehirde yaşıyoduk iş dolayısıyla.. Kayınvalidemlerle aynı şehirde değildik.. Nişandan snra memlekete tayin istedim hem benim aileme daha yakın oluruz hemde onun ailesine diye, öyle geldik.. Buraya gelince başladı sıkıntılar zaten..kusura bakma ama eşin tam bir hödükmüş peki sen anlamadınmı eşini bugüne kadar 6 sene uzun bir zaman hakkında hayırlısı buymuş demek her şerde bir hayır vardır Allah kalbinize göre versin
Geri dönmeyi düşünmüyorum çnkü onlar ne beni ne ailemi haketmiyolar.. Raporum bitinceye kadar bekliycem rapor sonunda ablamın yanına gidicem.. Büyük ihtimalle gelip özür dilemeyeceklerdir.. Özür dileselerde bu insanlar değişir mi? Hiç zannetmiyorum..Eşiniz barışmak isterse kv uzak ev tutun ve kv ile görüşmeyin yoksa sizin evliliğin sonu boşanma olur. Kv tam bir şeytan kocanız daha anası ile göbek bağını kesmemiş yaa uzaklaştır kocanı yada hiç geri dönme.
akisa birak ne demek ya tabiki bi yuvanin yikilmasi cok kotu birsey ama insan mutsuz oldugu yerde saygisizlik gordugu yerde niye dursun ki1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma zaten mümkün değil.o kaynana üstte oldukça da adamla anlaşma mümkün değil.biraz akışa bırak.
Evet insanların düğünlerinde kanlı bıçaklı kavgalar çıkıyo, bağır çağır birbirlerine giriyolarda bi şekilde sünger çekebiliyolar.. Neler neler yaşanıyo.. Fakat bunlar sanki biz dünyanın en kötü insanlarıymışız gibi sevemediler bizi.. Neden? çnkü kınada kaldırılmadı onlar..Aman eşin ne değişik adammış içim bayıldı ya neler yaşanıyo ewlilik hali bu kadar uzatılmaz bi konu kv de çok uyuz aklı selim bi insan yapma etme der o oğlunu ağırlıyo karısının yanına yollamıyoda sinir oldum ailenizin ewine gitmenize çok sevindim barışsanız bile şartlar değişir die düşünüyorum
Benm kp beni ewinden küfürle kovdu eiime neler dedi sonuç torun oldu sünger çektim çekmek zorındayım onlar eşimin annesi babası dedim yani daha düğünde şu oldu bu oldu ki senin ailenin hiç suçu yok bencede kv kadorılmaz o düğün sahibidirEvet insanların düğünlerinde kanlı bıçaklı kavgalar çıkıyo, bağır çağır birbirlerine giriyolarda bi şekilde sünger çekebiliyolar.. Neler neler yaşanıyo.. Fakat bunlar sanki biz dünyanın en kötü insanlarıymışız gibi sevemediler bizi.. Neden? çnkü kınada kaldırılmadı onlar..
Benim eşim, eşimin annesidir babasıdır demedi işte aileme.. O saygıyı, o olgunluğu göstermedi..Benm kp beni ewinden küfürle kovdu eiime neler dedi sonuç torun oldu sünger çektim çekmek zorındayım onlar eşimin annesi babası dedim yani daha düğünde şu oldu bu oldu ki senin ailenin hiç suçu yok bencede kv kadorılmaz o düğün sahibidir
Ortada bi çocuk olsa tabiiki durup düşünmek gerekir fakat çok şükürki böyle bi durum yok.. Oyüzden saygının, hoşgörünün, anlayışın olmadığı yerde durmamalı..akisa birak ne demek ya tabiki bi yuvanin yikilmasi cok kotu birsey ama insan mutsuz oldugu yerde saygisizlik gordugu yerde niye dursun ki
ne sanıyo o kv niz biliyor musunuzEvet insanların düğünlerinde kanlı bıçaklı kavgalar çıkıyo, bağır çağır birbirlerine giriyolarda bi şekilde sünger çekebiliyolar.. Neler neler yaşanıyo.. Fakat bunlar sanki biz dünyanın en kötü insanlarıymışız gibi sevemediler bizi.. Neden? çnkü kınada kaldırılmadı onlar..
Tşk ederim cnm.. Evet bencede öyle düşünüyo olabilir oyüzden belkide sadece ilk gün aradı bi dahada hiç aramadı kv.. Elbet kız bulurlar, ki rabbim öyle bi kız çıkarsınki karşılarınaaaa mumla arasınlar beni ve ailemi..ne sanıyo o kv niz biliyor musunuz
amaaaan oğluma kız mı yok diye düşünüyor
sonra sonra dank edecek eşinize çok vuracak o kafayı duvarlara
Allah herkese hakettiğini verir arkadaşım güçlü olmaya çalışın