Sabrımın sonuna geldim

Canım gerçekten çok sabırlıymışsın,benim 7 yasinda kizim var okurken kendimi annenin yerine koydum ve onun icin gercekten cok uzuldum.o ailesini nasil ezdirmiyorsa senin ailen de saygiyi o kadar hakediyo.keske duzelse diyecegim ama en guzel gunlerini bu sekilde burnundan getiren bi adam duzelir mi bilemedim acikcasi.hakkinda hayirlisi olsun

Kesinlikle gerçekten düşünüyo olsaydı en başından yapmazdı

maalesef lavantakokulu sandık:KK43: adam olup yuvasına sahip çıksaydı annesine laf söyletmezdi.. Şuan şu durumda olmazdık. Hep alttan alarak, taviz vererek benimde katkılarım olmuş tabi. İyice burunları kaf dağına çıkmış. Sende boşanmıştın sanırım dimi?
Evet ben de bosandim, yaklasik 2.5 sene önce.. Ama bazi konulari gorunce inan diyorum ki, boşuna boşanmışım ben.. Psikolojik baskı hic bi seye benzemiyor, cok kotu.. Kinci, art niyetli, nankor insanlarla cok zor.. Hele bencillik.. Resmen seni, seni sen yapan her seyi, aileni hiçe saymak, küstahça ezip geçme hakkini kendinde gormek.. Nerden tutsan yanlis..

Çekilecek adam değil ya ne Nalet biri. Ne demek ilk defa yaşadığım bişey onu da berbat ettin teşekkürler falan ulan senin mi kınan eşinin mi kınası sanane yani ? Kaldı ki çoğu erkek de kına yakilmasindan bile hoşlanmaz gerim gerim gerilir bundaki merak ne böyle anlamadım. Herşeye bahanesi var maşallah. Ay çok sinir oldum ya yok selam vermeden giricek de yok hiçbişey demeden evden gidicekte. Eve gelen misafir selamlanir bi işin varsa annenin yanına gitmek istiyorsan da haber verir öyle inersin Ö..Z! Annesi de ne huysuz. Yazının başında ailelerin uzak kalıp ikinizin başbasa vakit geçirmeniz gerektiğini düşündüm ama bu adam ömür törpüsü boşayın gitsin ya değmez yani

Amiin hepimizin inşallah.. Böyle insanlarla gitmiyor değil mi? Bi noktada tükeniyo insan..
Valla ben götüremedim
4 sene uğrastım
Bir erkeğin senin annen senin baban muhabbetine gitmesi, annesinin sözü ile size ve ailenize tavır alması hiç hoş değil.
Hem de siz ve aileniz bu kadar yapıcı iken
Evet cok yorulur ve yıpranırsıniz malesef

Kina gecesi olayına takılması cok garip
Annesi birsey dese bile annesını susturmalı
Kaldi ki hangi kinada kız tarafı gider de hadi kına yakılacak erkek tarafı gelsin der
Hiç böle bişi duymadım ben
Biz dr gelin aldık ama bu muhabbetler hiç olmadı
İnsan istedikten snr takacak sey bulur, istemese de ne kadar noksanlık görse üzerini örter
Sizinkiler resmen acık aramıs

5cnm bunlar nasil insanlar bu nasil bi kindir Allahim iyi dayanmissin esin hic yola gelecek gibi degil hepsi ailesi yuzunden esinde cocuk gibi esin gelip ozur dileyip ailenle uzlasmadan barisma derim

sabrınız takdire şayan..allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Amin înşallah
Canım buna benzer bir olay malesefki düğün gecemde bende yaşadım. Babam beni neredeyse düğünden alıp götürecekti. Bizde de dava eşimin babaannesiydi.. Aynı şeyleri yaşadık. Aileler küstü bizde hergün kavga gürültü savaş vardı. İlk etapta bizede bitirmek kolay geldi gecenin bir yarısı ailemin evime geldiğizamanları bilirim. Fakat biz eşimle yılmadık. Arkamızdaki 8 yılı çöpe atmak istemedik. Oturduk konuştuk ve uzlaştık. Daha sonra oda ailesiyle konuştu ve bize bir daha bu konuda zorluk çıkarmamalarını kibarca anlattı. Benim ailem zaten kindar değildir ki benim mutluluğum için yapamayacakları şey yoktur.. Lakin senin eşini benbiraz aileci gördüm. Tabiiki herkes ailecidir fakat senin eşin biraz gaza geliyor kaba tabirle. Eşini karşına al ve herşeyi kibarca konuş. Yaşanan herşeyin yapılan tüm masrafların ve sevginizin bir kına yüzünden heba olacağını,bir kına gecesi yüzünden sürekli tartıştığınızı ve bu mevzular yokken ne kadar iyianlaştığınızı hatırlat ona. Ve artık ikinizin sile olduğunu ve kulaklarını 3. Kişilere kapatması gerektiğinide. Ailelerin ne yaptığı umrumuzda olmasın biz birbirimizin ailesine saygılı ve sevgili davranalım onlar isterse hiç konuşmasın biz evliliğimize bakalım tarzı konuşun. Atlatılamayacak bir durum değilçnkü eşinde dolduruşa geliyor belli. Bir anlık öfkeyle kalkıp zararla oturmanızı istemem. Bizim 2. Yılımız dolacak 1 ay sonra. Dilerim herşeyi tatlıya bağlarsınız. Lütfen al kariına ve son kez konuş.. Zaten uzlaşmazsa daha fazla savaşma. Vicdan rahstlığı sana bir ömür yeter..
söylediklerinin hepsini yaptım canım.. Konuştum eşimle, tek tek anlattım herşeyi güzelce ama yine kendi bildiğini okudu.. Rabbim vicdan, merhamet nasip etsin ona.. Merhamet olmadı mı olmuyor maalesef..
Eşiniz karıdan betermiş ya bu ne çok saygısız
Asla değişmez ilerde kim bilir ne laflar çıkaracak
Ailenizin yanında kalın bu adamı da boşayın ne hali varsa ana babasıyla görsün.madem onlara çok düşkün çok meraklı ,bırakın orda kalsın
Dönüp bakmayın geriye de
canım çok afedersin karıya adama bakmıyo bu iş.. Karakter meselesi.. İnsanın karakteri oturduysa, yeterli olgunluğa ulaştıysa böyle küçük şeyleri sorun etmez, büyütmez..
Vallahi bende bu anlattıklarında resmen kendimi gördüm ve İnan bana bunun sonu gelmiyor,sıkıntı hiç bitmiyor.Ben sabredeyim dedim,başıma gelmeyen kalmadı. Tabi burda karar senin,boşan diyemem ama çocuk yoksa bu senin icin avantaj su anda,kararını ona göre ver. Allah yardımcın olsun..
amin cnm tşk ederim
Annene cok üzüldüm ya yeminle o kadin nasil kizinin evine gelipte bu tepkiyle karsilasiyor cok üzüldüm eften puften seylerle cicim ayinizi mahvediyor esiniz. Ayrica koskoca baban özür dilemis daha neyin tavri yazik ya icim ciz etti ailen ve senin icin cok üzüldüm ALLAH yardimcin olsun canim.
inşallah canım tşk ederim

Valla arkadasim peygamber sabri varmis sende.
Tam Allah dusmanimin basina vermesin türünden bi çocuk. Çocuk diyorum çünkü evlenmekle cok büyük bi hata yapmis. Anasinin dizinin dibinde otursun.
Ben kendimi gectim aileme yapilan ilk saygisizlikta -ki bi de bunun devami gelmis-
Ortalığı yikardim.
Geri adım atmayın. Böylesinden anasi haric kimseye hayir gelmez.
Turunun bu ornekleri kesinlikle karantinaya yani anasinin yanina alınmalı ,evlenmemeli cogalmamali

Anlattiklarin, yazis tarzin falan
Bana senin gayet mantikli biri oldugunu, dogru hareket ettigini hissettirdi
Esin ise cok cocukca davranan birisi
Bunlari ne ailen ne sen haketmiyorsun
Baya alttan da almissiniz
Onlari kirildigi seye karsin senin ve ailenin kirilacagi misli sey yapmislar
Bence ayrilmaniz dhaa iyi gibi gorunuyor
Tşk ederim canım.. Biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık.. Hiç birinin değeri bilinmedi.. Belki böyle alttan almasaydık onlar gibi siz şunı yaptınız, bunu yaptınız diye bıdı bıdı edipdursaydık kıymetli olurduk..
Cok bile sabretmişsin. Bence onlar senı cok ıstese ve saygısı olsaydı annenı de bas tacı yaparlardı.
şimdi şimdi farkına varıyorum.. Lafta sevmişler onlar.. Lafta kızı gibi görmüş kayınvalidem, lafta sevmiş eşim.. Gerçekten seven insan bukdr kırmaz, kırmamalı..

Maalesef, anneme yaptığı son damla oldu artık

Allah eşine akıl fikir versin. Şu durumun zordur eminim yuvan yıkılıp ailenin yanına dönmek istemezsin ama okurken sonuna senin adına sevindim. Off daral geldi. Kendi karısını bir erkek kendi başına idare eder. Anne baba sözü dinleyen erkekle yarın birgün çocuğun olsa yine boşanırsın. Bunlar sana çocuğunu da vermez. Terbiyesizler. Böyle tipler istiyor ki gelin geldiğinde anneni babanı unut. Agaç kovuğundan mı çıktın sen. Onu anası 9ay taşıdı da sen 1 ayda mı doğdun. Bak yine sinirlendim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hakkında bence en hayırlısını şuanda nasip etmiş sana rabbim. Bundan sonra da böyle olur inşallah. Ömrünce mutlu olursun. Sakın o evee geri dönme. 8 ayda bu sebeplerden boşanma kararı alıyorsa bil ki anası babası yüzünden.

Canım gerçekten çok sabırlıymışsın,benim 7 yasinda kizim var okurken kendimi annenin yerine koydum ve onun icin gercekten cok uzuldum.o ailesini nasil ezdirmiyorsa senin ailen de saygiyi o kadar hakediyo.keske duzelse diyecegim ama en guzel gunlerini bu sekilde burnundan getiren bi adam duzelir mi bilemedim acikcasi.hakkinda hayirlisi olsun
Amin canım, hayırlısı
Valla arkadasim peygamber sabri varmis sende.
Tam Allah dusmanimin basina vermesin türünden bi çocuk. Çocuk diyorum çünkü evlenmekle cok büyük bi hata yapmis. Anasinin dizinin dibinde otursun.
Ben kendimi gectim aileme yapilan ilk saygisizlikta -ki bi de bunun devami gelmis-
Ortalığı yikardim.
Geri adım atmayın. Böylesinden anasi haric kimseye hayir gelmez.
Turunun bu ornekleri kesinlikle karantinaya yani anasinin yanina alınmalı ,evlenmemeli cogalmamali
:) :) anasına göre dünyanın en iyi insanı, bi tane bi bi bi..

Allah kimsenin başına vermesin, kimseyi böyle vicdansız insanlarla muhattap etmesin inşallah..

Annene cok buyuk terbiyesizlik yapmis.
Hadi evine gitmiyon da.evine gelmis kadina niye terbiyesizlik yapiyosun.
Annesidemi hic ayip yaptigin oglun dememis o senden buyuk anne ustelik.
Senin karin bana boyle yapsa ayip olmazmi diye.
Kina mevsizunu hic anlamadim kaldirmayi felan.boyle gunlerde anlayisli olmak lazim.gucenmemek gerek sonucta kalabalik vsvs herseye yetisemiyebilir insan.
Senin esin ya tuhaf erkek milletti pek boyle seylere takilmaz.yada annesi birguzel gaz vermis

Allah eşine akıl fikir versin. Şu durumun zordur eminim yuvan yıkılıp ailenin yanına dönmek istemezsin ama okurken sonuna senin adına sevindim. Off daral geldi. Kendi karısını bir erkek kendi başına idare eder. Anne baba sözü dinleyen erkekle yarın birgün çocuğun olsa yine boşanırsın. Bunlar sana çocuğunu da vermez. Terbiyesizler. Böyle tipler istiyor ki gelin geldiğinde anneni babanı unut. Agaç kovuğundan mı çıktın sen. Onu anası 9ay taşıdı da sen 1 ayda mı doğdun. Bak yine sinirlendim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hakkında bence en hayırlısını şuanda nasip etmiş sana rabbim. Bundan sonra da böyle olur inşallah. Ömrünce mutlu olursun. Sakın o evee geri dönme. 8 ayda bu sebeplerden boşanma kararı alıyorsa bil ki anası babası yüzünden.
Amin canım amin.. Onlar gelin değil köle aramışlar.. Bu kölelik iş yaptırma anlamında değil, manevi olarak yalnızca onları aile bileyim başka herkesi sileyim anlamında.. ( allaha havale ediyorum hepsini)

Aslında ben acsaydin eşin ne diyecekti merak ettim.
Anlattığın türde bir insan kalan eşyalarıni ne zaman alacaksın da diye aramış bile olabilir.
Dünya etraflarında dönüyor zannediyor bunlar...

Okurken sinirim tavan yaptı sakın ola geri dönme bencil yaratık sen ailesine yapsan bu sekilde seni cekermi acaba

Kıyamam ya nasıl insanların içine düşmüşsünüz ruh hastaları. Çok şükür çocuk yok.. Okurken fena oldum. Aileniz destekse ekonomik özgürlüğünüz varsa bakmayın arkanıza dünyaya bir kere geliyoruz. Bu ruh hastalarıyla baş edemezsiniz siz belli çok naif bir hanımsınız. Allah yolunuzu açık etsin..

Şimdi 1 kg kına alıp gönderin kv yaksın bi yerlerine oğlunu kışkırtıp yuvasını yıktı die tövbe tövbe hiç üzülmeyin böyleleriyle ömür geçmez Ya umarım hakkınızda hayırlısı olur

Tşk ederim canım.. Biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık.. Hiç birinin değeri bilinmedi.. Belki böyle alttan almasaydık onlar gibi siz şunı yaptınız, bunu yaptınız diye bıdı bıdı edipdursaydık kıymetli olurduk..

şimdi şimdi farkına varıyorum.. Lafta sevmişler onlar.. Lafta kızı gibi görmüş kayınvalidem, lafta sevmiş eşim.. Gerçekten seven insan bukdr kırmaz, kırmamalı..
Cok olgun bı bayansın bellı kı rabbım karsına degerını bılenlerı cıkarsın..
Esın de bosanmayı falan netten arastırmıs bellı kı çoktandır boyle bı planı var. Ne denir ki Allah o adama az mantik az da vicdan versin. Kimle evlenirse evlensin anasinin agzina bakarak yasayarak mutlu olamayacak!

X