Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada günaydınHayırlı Sabahlar :)
Günaydınnn hoşgeldinGünaydın herkeze![]()
Erkenci olmanın nedeni nedir acaba.
Hoşbuldum canım.teşekkürler.![]()
Hoşgeldin muhtar nihayet çıktın mapıstan geçmiş olsunŞimdi de ahjumma olmuşsun ya :))) nihayet tanıdım ❤
Demleyinde içelimŞimdi güzel bir çay demleme vakti...
(Bu arada caps çok komikmiş)
Tam çıktım geri aldılar 5 gün daha yattımHoşgeldin muhtar nihayet çıktın mapıstan geçmiş olsun![]()
Hamd olsun kardeşim gelmiş geçmiş olsun ikinci niye demedinmi yönetime?Tam çıktım geri aldılar 5 gün daha yattımhoşbuldum nasılsın cancağızım ? ❤
Profilimde polemik yapmışım ama eski galiba bulmadim çünküHamd olsun kardeşim gelmiş geçmiş olsun ikinci niye demedinmi yönetime?
Sen nasılsın neler yaptın mapısta![]()
Bak herşerde hayır vardırProfilimde polemik yapmışım ama eski galiba bulmadim çünküanlaşılan biri kibleyecek yer aramış
Mapustayken çalışmaya başladım :) sabahtan beri yoruldum baya hazır müşteri yokken bı gireyim dedim siteye![]()
Öyle oldu galiba :) tesettür mağazasında satış elemanı bayanlara mahsusBak herşerde hayır vardır
Ne iş yapıyosun kuzum sen? :79:
Maşallah canım Allah hayırlı müşteri nasip etsin :))Öyle oldu galiba :) tesettür mağazasında satış elemanı bayanlara mahsus![]()
Aminnn Allah razı olsunMaşallah canım Allah hayırlı müşteri nasip etsin :))