Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahımız nurlu hayırlı olsun inşallah canım hoşgeldinGönlü sevgi dolu dostlara. Dostluğu dost gibi bilenlere. Güzelliği sevgi ile yoğuran insanlara. Gönül dolusu günaydınlar.
Hoşgeldin canooHayırlı sabahlarrrr
Naber canısı ?Sabahımız nurlu hayırlı olsun inşallah canım hoşgeldin
Hoşgeldin canoo![]()
Canım hayırlı sabahlar görmemişim ben bu bildirimiNaber canısı ?
Maallesef iş var kuuzu :/Canım hayırlı sabahlar görmemişim ben bu bildirimi![]()
Nasılsın iş varmı bugün ? Kvdeden haber varmı kefalete çevriliyormuymuş?
Boşver Allah bilsin düşününce iyilikten bişey kaybetmezsin çok iyi yapmışsınMaallesef iş var kuuzu :/
Eşim bugun döndü .
Kv . 19 ocakta çıkıyor . Allahın izniyle . Dün kp deydım . Küçük kaynım çok ağladı yenge nolur gel diye . Onu aldım bize getirdim .
Aminnnn sağol canım sen napıyosun ?Boşver Allah bilsin düşününce iyilikten bişey kaybetmezsin çok iyi yapmışsın
Alah kolaylık versin canım benim![]()
Bende yataktayım halen geziniyorum öyle :)Aminnnn sağol canım sen napıyosun ?
Bende yataktayım halen geziniyorum öyle :)
Sen benim adımi biliyinmi?![]()
Töbe bismillah kim değiştiriyi gı nick tamamda isim nasıl değişiyo zırttık pırttık
Zırt Pırt isim değiştirıyonuz ne bilim![]()
Nick işte kız nick zırtık pırtık değişenTöbe bismillah kim değiştiriyi gı nick tamamda isim nasıl değişiyo zırttık pırttık![]()
Ana ismi bildiğin ismi soruyom hani seninki Elçin ya benimki de GülçinNick işte kız nick zırtık pırtık değişen![]()