• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahın Nuru Sohbeti

Ben içime sinerek barışmadım ama babaannem mahalledeki herkesin çok saydigı bir insan, gelinleri ve kaynanam devreyr girdi. Esim benim aramsmi bekliyormus. Bizde onların
Babam dgs sonuclarini bekleyelim dedi.
Ama ayri eve tasindigi icin o gun babannem ve haalm vardi. Iftira ettiler sizin kiziniz soyle boyle diye.
Sonra kadin demis kaynanama bu senin oglunu sevmiyor herhalde. Zorla geldi. Kizinda sende ustune gitmeyin erkenden evlerine gitsinler dedi.

Aglayarak gittim resmen. Sonra duzeldi hersey gebe oldugumu öğrendim bi ay sonra. Tabi bu surecte esimin çocuğunun olmadigini da ogrendik.
Mucize gibi bisey oldu bizim icn bu aralar daha az gidiyorum ama kaynanam ayagini cikarmis. Dun gittim. O hastanedeyken az basimi beklemedi koltuk tepelerinde.
Yemek yaptim. Oturdugum yerden. Pilav kavururken falan kusmaya gittim hemen halletmis herseyi sen girme mutfags dedi.
Dun dogum gunum diye kaynima pasta aldirmis.
Esime de diyor ki. Ben yaptim ama bu benim. Sen karina ne yapiyorsan yap dedi
Normal bi barışma sürecide geçirmemişsin ama hayırlısı olsun. Eskiyi düşünme kafanda kendini kurma üzülen sen olursun. Affedici olmak herzaman kazandırır bu dünyada olmazsa ahrette inşallah. Bebek senin hislerini anlıyor artık ona güzel duygular hissettir.
Kaynvaliden iyilik yapıyor sana aynı şekilde karşılık ver iyilikle, kötülüğe sessiz kal.
Bak Rabbim nimetini vermiş size inşallah kıymetini bilin eşinde sende canım.

Rabbim bağışlasın , acısını göstemesin,
Vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olsun inşallah.
24 yaşındayım 2 adet kedim var benımde :)
Aminnn isteyen herkese Muhammed ümmetiyle nasip etsin inşallah.
Benim hayvan korkum var ama beslerim asla zarar gelsin istemem. Tavuktan bile korkarım düşün artık :D

Normal bi barışma sürecide geçirmemişsin ama hayırlısı olsun. Eskiyi düşünme kafanda kendini kurma üzülen sen olursun. Affedici olmak herzaman kazandırır bu dünyada olmazsa ahrette inşallah. Bebek senin hislerini anlıyor artık ona güzel duygular hissettir.
Kaynvaliden iyilik yapıyor sana aynı şekilde karşılık ver iyilikle, kötülüğe sessiz kal.
Bak Rabbim nimetini vermiş size inşallah kıymetini bilin eşinde sende canım.

Evet galiba doğru söylüyorsun görümcm hala benimle uğraşıyor bu arada. Ben de fazla muhatap olmuyorum Dün kayınvalidem aradı bir dersten kaldim. pembe gömlek sevinsin dedi. Bebek olduğundan beri kendimi üzmemeye çalışıyorum ben de hep onu merak ediyordum biliyor musun acaba bebek benim düşüncelerimi anlayabiliyor mu Yani sessizce içimden düşündüklerimi Öyleyse çok güzel bir şey Çünkü her şeyi sesli sesli ifade edemiyorum

Aminnn isteyen herkese Muhammed ümmetiyle nasip etsin inşallah.
Benim hayvan korkum var ama beslerim asla zarar gelsin istemem. Tavuktan bile korkarım düşün artık :KK70:
Aminn Rabbim kimseye aratmasın ..

Allah razı olsun onlar rabbimin sessiz canlıları , çook korkuyorum diyen bir süre arkadaşım vardı şuan benım aslandan kırma oğlumu alıp evrip çeviriyorlar :)

Evet galiba doğru söylüyorsun görümcm hala benimle uğraşıyor bu arada. Ben de fazla muhatap olmuyorum Dün kayınvalidem aradı bir dersten kaldim. pembe gömlek sevinsin dedi. Bebek olduğundan beri kendimi üzmemeye çalışıyorum ben de hep onu merak ediyordum biliyor musun acaba bebek benim düşüncelerimi anlayabiliyor mu Yani sessizce içimden düşündüklerimi Öyleyse çok güzel bir şey Çünkü her şeyi sesli sesli ifade edemiyorum
Boiver görümceyi duyma he de geç :)
Eet senin hislerini anlıyor bebiş dünyaya sevgi dolu bi bebek getirirsin inşallah.
Allah hidayet versin eşinede seni daha çok sevsin.
Hamileyken bilhassa ibadetlerine dikkat et bulantıdan namaz kılamıyorsan zikri bırakma Ya Vedud ismi şerifini bol bol oku. Hayata olumlu bakman için önce ev içindeki huzuru sağlamalısın
Screenshot_2017-12-21-12-20-47.webp

Aminn Rabbim kimseye aratmasın ..

Allah razı olsun onlar rabbimin sessiz canlıları , çook korkuyorum diyen bir süre arkadaşım vardı şuan benım aslandan kırma oğlumu alıp evrip çeviriyorlar :)
Alışmak için önce birinden başlamak gerek galiba. Eşimde oğlumuza dokundurmaz kediye tüyü kılı bilmem nesi der. Sessiz canlılar Efendimiz a.s.v da kedisi varmış :)

Boiver görümceyi duyma he de geç :)
Eet senin hislerini anlıyor bebiş dünyaya sevgi dolu bi bebek getirirsin inşallah.
Allah hidayet versin eşinede seni daha çok sevsin.
Hamileyken bilhassa ibadetlerine dikkat et bulantıdan namaz kılamıyorsan zikri bırakma Ya Vedud ismi şerifini bol bol oku. Hayata olumlu bakman için önce ev içindeki huzuru sağlamalısın Eki Görüntüle 2086530

Gercekten namazlarim cok aksadi...
Iki gun kilsam ucuncu gun yatak dosek.
Zikir olmasa zaten uykuya dalamiyorum
Elimi bebegimin uzerine koyup Allah ya safi ya fetth ya rahman cekiyorum anca oylen uyuyorm...
Bebegimi hissetmem icin erken zamanlar mi bilmiyorum ama karnmin degisik yerlerinde sertlik oluyor...
Elimi nereye koysam oraya gidiyor
Esimde koydu elini.
Bebegimiz babasini seviyor dddim soldsyken saga gecmis

Alışmak için önce birinden başlamak gerek galiba. Eşimde oğlumuza dokundurmaz kediye tüyü kılı bilmem nesi der. Sessiz canlılar Efendimiz a.s.v da kedisi varmış :)
aa Dokundurun ama inan çok zararsızlar .. Eğer şuan sakınırsaız evladınızda sizin gibi korkar..

Ben kedilern içinde buyudum çok şükür öyle hiç hasta olmadım. İnanki sokaktaki hayvnaları öperdim o derece sapkındım :) Vücudum bağışıklık sağladı :)

Gercekten namazlarim cok aksadi...
Iki gun kilsam ucuncu gun yatak dosek.
Zikir olmasa zaten uykuya dalamiyorum
Elimi bebegimin uzerine koyup Allah ya safi ya fetth ya rahman cekiyorum anca oylen uyuyorm...
Bebegimi hissetmem icin erken zamanlar mi bilmiyorum ama karnmin degisik yerlerinde sertlik oluyor...
Elimi nereye koysam oraya gidiyor
Esimde koydu elini.
Bebegimiz babasini seviyor dddim soldsyken saga gecmis
Anne baba sevilmezmi erken değil seğirme gibi hissedersin bebeğini maşallah bırakma zikri. Görümcenmi tersledi diyelim derin nefes al bırak Ya Sabr çek içinden bak o zaman daha rahat olacaksın. :)

Anne baba sevilmezmi erken değil seğirme gibi hissedersin bebeğini maşallah bırakma zikri. Görümcenmi tersledi diyelim derin nefes al bırak Ya Sabr çek içinden bak o zaman daha rahat olacaksın. :)

Son geldiginde de surkeli laf vuruyordu gereksoz polemikler.
Esimle kayinbabamda farketti.
Neyi var bunun gitme tarihi mi yaklasti dediler

aa Dokundurun ama inan çok zararsızlar .. Eğer şuan sakınırsaız evladınızda sizin gibi korkar..

Ben kedilern içinde buyudum çok şükür öyle hiç hasta olmadım. İnanki sokaktaki hayvnaları öperdim o derece sapkındım :) Vücudum bağışıklık sağladı :)
Ne mutlu sana bende brnim gibi olmasın diye dokunsun istiyorum :)
Belki ileride bizde sahipleniriz bi kedicik oğlum dönmeyen diliyle tediii tediii diye deliriyor çünkü :D apta giriyor kedi bizim dairenin önünde miyavlıyor oğlum koşa koşa kapıya gidiyor tedii :D

Ne mutlu sana bende brnim gibi olmasın diye dokunsun istiyorum :)
Belki ileride bizde sahipleniriz bi kedicik oğlum dönmeyen diliyle tediii tediii diye deliriyor çünkü :KK70: apta giriyor kedi bizim dairenin önünde miyavlıyor oğlum koşa koşa kapıya gidiyor tedii :KK70:
Ay yerımmm ben onuu :KK48:
Rabbim banada nasip etsin kedılerımın evladımla buyumesını

Ev aldık 1 yıl önce onun borcunu ödüyoruz 2018 in sonunda rabbım izin verirse bitiyor :rolleyes:

Çalışmlara başlıcaz ondan sonra bakalım Raabbim inşallah aratmaz :110:
Maşallah Rabbim ağuz tadıyla oturmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsunn :)
İnşallah aratmaz kalbini bozma sen :)

Back
X