• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahın Nuru Sohbeti

Ana ismi bildiğin ismi soruyom hani seninki Elçin ya benimki de Gülçin :KK70: :KK70:
Benım ablamlarında sonları hep ... çin ,... çin ben Elçin birde kedımız vardı küçükken oda ÇİN ÇİN :D
Erkek kardeşim olsaymıs Timuçin koycaklarmıs :) Benden sonra bir daha kız olsaymıs Gülçin :D

Benım ablamlarında sonları hep ... çin ,... çin ben Elçin birde kedımız vardı küçükken oda ÇİN ÇİN :KK70:
Erkek kardeşim olsaymıs Timuçin koycaklarmıs :) Benden sonra bir daha kız olsaymıs Gülçin :KK70:
Sen en küçüksün hani şu ekmek almaya giden :D

• Beğen
Reactions: H E
Kız halk ekmek yoktu benım zmanımda bakkladan alırdık :KK48:
Ben su , elektrik faturası kuyrugu bekledım ama 1 sene sadece sonra işler değişti :spor:
Sen kaç yaşındasın hangi ildesin :D demek halk ekmeğe bile yaşın yetmiyor vahh gidiii :D

• Beğen
Ozman biizm oturdugumuz yerde yokmuştur :KK70: Uzakmıştır annem benı göndermemiştir :KK48:
Aynen bizim zamanımızda heryere giderdik biz şeker toplarken nerelere giderdik taa şimdi zaman kötü :kahve:

• Beğen
Aynen bizim zamanımızda heryere giderdik biz şeker toplarken nerelere giderdik taa şimdi zaman kötü :kahve:
Ay dimi kızzz bende 2 3 sene gittim . Bizim otrdugum yerde apartmanlar vardı .
Butun katları bınaları dolaşırdık .
Amann amann şimdi ortalıkta çocuk görmesınleer..

Ay dimi kızzz bende 2 3 sene gittim . Bizim otrdugum yerde apartmanlar vardı .
Butun katları bınaları dolaşırdık .
Amann amann şimdi ortalıkta çocuk görmesınleer..
Vallahi çok güzel çocuklardık biz..
Bir bayram şeker toplarken bir apt kapıyı çaldık yaşlı bir teyze açtı şkerim yok çocuklar kusura bakmayın dedi topladığımız şekerleri verdik..
Canım çocukluğum harcandı gitti resmen :51:

• Beğen
Vallahi çok güzel çocuklardık biz..
Bir bayram şeker toplarken bir apt kapıyı çaldık yaşlı bir teyze açtı şkerim yok çocuklar kusura bakmayın dedi topladığımız şekerleri verdik..
Canım çocukluğum harcandı gitti resmen :KK51:
Dimi ya gece saat kaçlarda eve gelirdik . Sokaklarda buyuduk yaaaaa .
Sizde şarkılara klip çekermiydiniz :KK48:
Benım hala aklımda çektıgımız klıpler kzlarla bir araya geldiğimizde baya gülüyoruz ahhh ahhh

Dimi ya gece saat kaçlarda eve gelirdik . Sokaklarda buyuduk yaaaaa .
Sizde şarkılara klip çekermiydiniz :KK48:
Benım hala aklımda çektıgımız klıpler kzlarla bir araya geldiğimizde baya gülüyoruz ahhh ahhh
Nalan acemi balık şarkısı :D :53:

• Beğen
Selamlar hayırlı sabahlar :)

images (22).webp

Back
X