''Kızlarınızı sahilden topluyoruz'' başlı başına saygısız bir cümle. İçinde kötü niyetli bir itham barındırıyor gibi. Çok kibar karşılık almış o müdür bence. Eğer devamsızlık hakkını sahilde kullanan bir gençlik varsa ortada, kimsenin yetki alanında bir durum veya suç mevcut değil.
Konu sahibine gelince, basit bir tartışma izi gibi gelmiyor tabi ilk bakışta ama sonuçta çocuk bunlar. Ojeye de pek karışılabileceğini düşünmesem de hijyen ve bu tarz tehlikeler için uzun tırnakla ilgili kesinlikle önlem alınmalı. Alınmamış sonrasında sorumluluğu alınmalı, teneffüsle olayın bağlantısını kuramadım sonuçta neden ayırmadınız dememişsiniz. Geçmiş olsun, umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsınız.
ben de öğretmenim
tırnak kontrolü demişsiniz
devir artık eski devir değil
ne tırnağına karışabiliyorsun ne ojesine
hiç bir şey diyemiyorsun
bu sefer ojel kızın velisi şikayet eder öğretmeni
kızımı rencide etti diye
devir böyle bir devir
okul üniformasıyla gelmeyeni bile okula almak
zorundayız bırak ojeyi tırnağı
öğretmeni genel manada beğenmiyorsan
tabi ki sınıfını değiştirirsin
bu sizin en doğal hakkınız
Benim 7 sulalem ogretmen. Ben boyle musammaha gosteren ogretmeni ilk defa gordum. Canim raporunu almissin. Milli egitim bakanligindan tut adliyeye hatta tazminat davasina kadar gotur bence. Hem ilgisiz ogretmeni hem ilgisiz ana babayi. Eger mudur de ilgisiz olursa muduru de. Ne demek canim ya, benim yavrumu ben sokakta mi buldum. Cocuksa cocuk. Oyle sey olur mu?
Ayrica karnede saglik temizlik diye bir alan var. Oraya puani vahiyle mi veriyor hasa tovbe tovbe.
ALLAH AŞKINA NE TAZMİNATI.HİÇBİR HAKİM BÖYLE BİR OLAYA TAZMİNAT FALAN VERDİRMEZ.ZATEN NE OLUYORSA BU "SOKAKTA MI BULDUM" DÜŞÜNCESİNDEN OLUYOR.HERKESİN ÇOCUĞU PRENSES PAŞA MAŞALLAH.
Ojeye neden izin vermiyorsunuz? O yaşta heveslerini almaları gerekmez mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?