Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avrupada bu tur agresiv saldirgan cocuklari ki tabi bu tavirlar slk tekrarlaniyorsa normal olmayanlarin okuluna ozel egitime aliniyor..sonucta kimsenin cocuguda sokakta bulunmadi dimi ama.ya gozune
zarar verseydi nolacakti..
. Değil mi ama öğretmen teneffüste bile başlarını beklemeli...öğretmeni dadıyla karıştırmayın lütfen.Allah aşkına anne ilgilenmicek öğretmen ilgilenmicek kim ilgilencek o zaman
Çocuğum yok olsaydı ve böyle bir şey olsaydı asla da 'çocuktur bunlar yapar' da demem
Ben çocuğumu yolunsun diye de okula göndermiyorum
Ben okulda çocuğumu öğretmene emanet ediyorsam oda ilgilenmek zorunda.
Her türlü de hakkını ara
Bugün çocuğun alnını yolan ilerde ne yapmaz Allah korusunda..
. Değil mi ama öğretmen teneffüste bile başlarını beklemeli...öğretmeni dadıyla karıştırmayın lütfen.
Allah aşkına anne ilgilenmicek öğretmen ilgilenmicek kim ilgilencek o zaman
Çocuğum yok olsaydı ve böyle bir şey olsaydı asla da 'çocuktur bunlar yapar' da demem
Ben çocuğumu yolunsun diye de okula göndermiyorum
Ben okulda çocuğumu öğretmene emanet ediyorsam oda ilgilenmek zorunda.
Her türlü de hakkını ara
Bugün çocuğun alnını yolan ilerde ne yapmaz Allah korusunda..
. Değil mi ama öğretmen teneffüste bile başlarını beklemeli...öğretmeni dadıyla karıştırmayın lütfen.
Cidden he.Dadı falan mıyız biz ?
Olay tenefüste olduysa ? Öğrenciler tuvaletinde cocuklar bu kavgaya tutuşmuşsa ? Öğretmen o anda kendi ihtiyacını gideriyorsa ?
Ben 40 dakıka ders içinde olanlardan ve nöbetçi öğretmensem olacaklardan sorumluyum.Gerisinde şayet kavga eden çocukları görürsem müdehale ederim o kadar.Onun dışında kendi sınıfım diye çocuk peşinde kosmam,koşamam,gücüm yetmez.Nöbet görev yerim içerisinde değilse de olay yine sorumlu değilimdir.Bahcede,korıdorda ve sınıflarda sadece güvenlik önlemlerinden sorumluyumdur.Önlemlerimi almam gerekıyordur.Alırım.Gerisi çocukların arasında geçecek olandır.Buna anne babalarımız her an müdehale edilmesini beklemezse daha dogrusu beklentiyi biraz aşağı alırlarsa veli-öğrtmen-öğrenci ilişkisi açısından daha saglıklı olur.
Ne alaka şimdi ? kime güvenipte göndericek o zaman okula ? sınıf öğretmeni ilgilenmiyosa nöbetçi öğretmen ilgilenecek.
madem nöbetçi öğretmene sorunu yüklüyosunuz oda mı dadı olmuş oluyo ?
Avrupada bu tur agresiv saldirgan cocuklari ki tabi bu tavirlar slk tekrarlaniyorsa normal olmayanlarin okuluna ozel egitime aliniyor..sonucta kimsenin cocuguda sokakta bulunmadi dimi ama.ya gozune
zarar verseydi nolacakti..
Normal olmayanların okuluna derken?
Arkadaş özel eğitim alan , sıkıntısı olan , sağlık sorunları olan ,yardım alan çocuklarla karıştırdı heralde.
Ki bunlar normal olmayan çocuklar değil.
Saldırganlık başka birşey, bunun için bir okul olmasa gerek.
Psikoloğa gitsin.
Hayir bende anlatamiyorum herhalde.
Sinif icinde ogretmen cocuklardan sorumluysa sinif disarsindada nobetci ogretmenler sorumludur
Ne diye nobetci ogretmeni koymuslar oraya o zaman süs olsun diye mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin demek istediginizi ben de anlamadim.
Ilgilenmekten kastiniz nedir? Ne olmalydi mesela bu olayda? Nobetci ogretmen ne yapmaliydi?
Hayir bende anlatamiyorum herhalde.
Sinif icinde ogretmen cocuklardan sorumluysa sinif disarsindada nobetci ogretmenler sorumludur
Ne diye nobetci ogretmeni koymuslar oraya o zaman süs olsun diye mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.