Rusya Paylasim Alani

biri bana yukarida yazdigim gerceklerden dolayi eksi puan vermis, bari adini ve yorumunuda yazsaydin... arkadaslar kotumu ettim? uyarmak yasakmi yani ? Allah Allah

hıcte kotu etmedın tam tersı ıyı ettın.ben sahsen cok faydalandım uyarılarından.aklıma bıle gelmezdı oyle sahtekarlıklar yapılabılecegı.sagolll

merhaba aysel hayir calismiyorum,evlenip moskavaya geldim on senedir buralardayim, iki tane cocugum var, oglum dokuz, kizim ucbucuk yasinda. moskovada yasayan yabancilardaniz burayada alistik artik, cocuklar okula gidiyorlar. sende kendinden bahsedermisin.

genellıle seremetova ya sızler?

cnm havalani derken THY mi? YUZYILmi? SOYUZmi? onlari soracaktim sanirim yanlis ifade ettim.. charterla gitsemmi diyorum ama cocukla zorlanirim diye korkuyrm cunku konforlu deil o ucaklar.. bu ara gitme ihtimalim var dua edin bana ihtiyacim var... biraz esimle araya ayrilik girecek:çok üzgünüm: ama Ramazani hissedicem orda, burda hic farkinda bile deilim... ezan sesinide cok ozledim..

hıcte kotu etmedın tam tersı ıyı ettın.ben sahsen cok faydalandım uyarılarından.aklıma bıle gelmezdı oyle sahtekarlıklar yapılabılecegı.sagolll

yani uyarmak istedim,cunku gercekten kandirmayi gozgoregore yapiyorlar... banyoda esim dus aliyor diye goztermemisti,durumu nasil diye sordugumuzda gayet iyi kullanisli demisti kadin, ertesi gun tasinip baktigimizda fayanslar sokuk, banyo kuvetinin ici tikali su gitmiyodu.. hemen aradik acmadi ve boylece 1hafta ulasamadik ona...

ben THY CHARTER ve AEROFLOT ucunu de denedım. thy ve aeroflot ıyı.ama charter rezalet.inanır mısın insanlar tuvalette kuyruk oluyor.nıye mı dersen cunku sıgara kuyruguna gırıyolar.varoşların dolmuşu gıbı yanı.iyi düşün yani

ben THY CHARTER ve AEROFLOT ucunu de denedım. thy ve aeroflot ıyı.ama charter rezalet.inanır mısın insanlar tuvalette kuyruk oluyor.nıye mı dersen cunku sıgara kuyruguna gırıyolar.varoşların dolmuşu gıbı yanı.iyi düşün yani

evt charter bende kullandim ama daha oncesinde hep thy kullanirdim cok rahatti.. bakalim hayirlisi olsun..

ayselcim burda dogan cocuklar cift vatandas olarak doguyorlar isterse 18 yasindan sonra cocuk rus vatandasligina gecebiliyormus canim bende burda dogum yapmayi istemistim o yuzden fakat benim icin cok zor olacak bu arada senin nasil gidiyor gittinmi kontrole

Scorpi yaptığın uyarılar için ben şahsen sana teşekkür ediyorum . Tabiki yaşadığımız iyi kötü tecrübeleri birbirimizle paylaşmak zorundayız ve kimseninde bunu üstüne alınmasına gerek yok.Aslına bakarsan bu tür sahtekarlar heryerde var Türkiyede yok mu sanki değilmi ... o yüzden Rus arkadaşların üstüne alınmasına gerek yok sonuçta ben böyle şeyler yapmıyorsam gocunmam ... SAĞLILA KALIN

sagol gayecım dun sorumun cevabını baska bı yerden bulnustum ama ilgine tesekkur derim.bu hafta salı gunu moskovada doktora gittim. hersey yolunda.vitamin ilacları posetimle eve dondum.onları da pek duzenli kullanmıyorum ya neyse.biliyorsun yeni bebek benim 4.olacak .henuz buna bile alısamadım cunku.sadece gunahından korktugum icin dogurucam.saglıklı ve hayırlı bebekler hepimize inş.

merhaba aysel ve gaye oncelikle aysel eni tebrik ediyorum, gaye sende hamilemisin tam anlamadim, sorularina gelince oglumu turkiyede kizimi moskovada dogurdum,ruscayi biraz biliyorum kendi islerimi gorebiliyorum , aslen tokatin erbaa ilcesindenim esimde orali ve cerkeziz. vatandasliga gelince sizin bildiginiz kadar biliyorum.sizde kendinizden bahsedermisiniz.

sinemcim bende hamileyim evet ama dogumu turkiyede yapmak istiyorum allah nasip ederse aslen eskisehirliyim dil bilmiyorum sen nasil ogrendin kendi kendinemi yoksa kursa falanmi gittin

merhaba gaye bende cok iyi bilmiyorum aslinda, ilk moskovaya geldigimde haftata iki gun hoca eve geldi ve okuma yazmayi biraz konusmayi ondan ogrendim alti ay ders gordum.

sinem sen kaç yıldır moskovadasın ben daha 16 ay kadar oldu.ama yasadıgım yerde turk olmadıgı icin rus bir ogretmenden ders aldık .tabi turk olmadıgı icin o da zor oldu.su an yetersiz ruscam.ama ogrenecegim taktım kafama

Selam Hosgeldin Arkadaş.biz Daha Yeniyiz 17 Ay Gibi Bi Zaman Oldu.çalisiyor Musun Bilmiyorum.ben 15 Gun Sonra Moskovada Olacagim. şu An Biraz Dişinda Yaşiyoruz.gonca Arkadaşimla Yakinda Tanişacagim Inşallah.belki Seninlede Tanişiriz.tekrar Hoşgeldin...

X