Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun sende zamanla alışırsın . Bu arada bişey sorabilirmiyim senin memleketin neresi yani türkmenlerin iyi türkçe bilenleri gibi konuşman var sanki belki yanılıyor olabilirim daha önce çalışıpta şimdi birden kendini eve kapanmış hissetmen pisikolojini bozar o yüzden kendine uğraş bul mesela örgü biliyosan örgü yap ben yeni öğrendim çok zevkli veya kitap oku yani boş kalma açıkcası unutma BOŞ KALAN SANDALYEYE ŞEYTAN OTURUR....kendimizi sürekli doldurmalıyız..:teytey:
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. Canimi daha da cok yakan aslinda esimin rus kiz arkadasi olmasidir. Herbir seyi onunla birlikde ediyor.Bir yerde isliyor,heryere birlikde gidiyorlar. Hatta beni daha da kizdiran,yurtdisina birlikde gidicek olamsidir. Kizmakda ben haksizmiyim?Sunu heckese soyleye bilmediyimden yazib bosalmak istedim.
Aslinda biz gorucu usulu ile evlendik.esim turkdur.bes aylik evliyim.evlendiyimden her konusu o kiz arkadasi ile bagli.sadece arkadasik diyor.ama bana karsi da soyuk davraniyor.bir keresinde demiyor ki,tum gunu evde canin sikiliyor,gel cikip dolasalim.isten geldikden sonra televiziyon izliyor.evde oldukda da televiziyon.napsam acaba?annemelere soyleyemiyorum,perisan olurlar.
important bak canım adın neydi bilmiyorum ,senin yabancı olduğunu hemen anladım çünkü bende yaklaşık 9 yıl kadar türkmenistanda kaldım ve öğretmenlik yaptım tabi 5 yıl okul ....... 4 yıl öğretmenlik .neyse canım benim ,bak benim azeri öğrencilerim ve arkadaşlarım da oldu aslında sizler millet olarak özellikle bayanlar çok sıcak kanlısınız öyle hemen pes edecek cinsten değilsiniz ama sen karamsarlık içindesin . birşey anlatacağım aslında bu sadece senin için geçerli değil bütün bayanlar için geçerli; televizyonda film artistlerini görüyoruz değilmi olmadık rollere giriyolar bazen çamurlar içinde bazen hayvanlar içinde olmadık rezillikleri yaşıyolar .. ne için para için .
Aslında her evli bayan tıpkı bu artistler gibi yapmalı üzgün olduğu anda neşeli görünmesini bilmeli hayatından çok memnunmuş gibi olmalı eşini kazanmak için kısacası sevmediğin şeyler bile olsa sanki sana çok zevk veriyomuş gibi eşine hissettirmelisin ve evin hakimi sen olmalısın oyunu sen yazacaksın ve oynayacaksın yoksa öyle kendi kendime küseyim ilgi bekleyeyim yaparsan erkek daha neşeli hayat dolu olanları bulmakta hiiiiiiiiiç zorlanmaz hele ordada . Tabi bunları yaparken kendini de ezdirmeyeceksin .dedimya kendine bir rol seç ya aciz herşeye boyun eğen bir bayan yada herşeye rağmen dimdik duran kolay yenilmeyen bir kadın seçim senin peki bizim kazancımız ne olacak tabiki para değil ama mutlu bir evlilik mutlu bir hayat hele hele bunları Allah rızası için yaparsan sevap kazanacaksın . sakın kendini koyverme herzaman evinde bakımlı ol yemeğin hazır olsun ve evin temiz olsun tamam mı canım benim nacizane tavsiyem şimdilik bu sende eşin ve kendin için dua etmeyi unutma CADIARZU
sana altın bir tavisye SABAH EVİNİN HİZMETÇİSİ OL ,HERYERİ TEMİZLE .
ÖĞLEN EVİN HANIMI
AKŞAMDA SÜSLÜ PÜSLÜ TATLI DİLLİ EŞİNİN GÖNLÜNÜ EDEN DİLBER OL ..
BU çok işe yarıyo