Rusya Paylasim Alani

arkadaslar ben yaklasik 2senedir mosk.da yasiyordum Insallah haftaya buradan tasiniyoruz:smiley-cool: yani rusya sIkIntim bitmek uzere... Allah hepinizin yardimcisi olsun ve sabr versin hepiniz icin guzellikleri diliyorum hakkimizda ne hayirliysa onu yuce Allah nasip etsin,hakkinizi helal edin hepiniz,hoscakalin !

Scorpi canim Senin adina sevindim orda huzurlu sevdiklerinden uzakda mutlu degilsen umarim gittigin yer Kendi vatanimizdir belirtmemisin orasini hersey dilerim gönlünce olur kendine ve cocuklarina güzellikler dilerim sende hakkini helal et ALLAHA emanet olun..Ayrica Güzel bayramlar..

hayırlı olsun arkadaşım.Umarım Allah sizlere buraları aratmaz ve daha huzurlu yaşarsınız.hoşcakal sana ve ailene mutluluklar dilerim.

Scorpi canim Senin adina sevindim orda huzurlu sevdiklerinden uzakda mutlu degilsen umarim gittigin yer Kendi vatanimizdir belirtmemisin orasini hersey dilerim gönlünce olur kendine ve cocuklarina güzellikler dilerim sende hakkini helal et ALLAHA emanet olun..Ayrica Güzel bayramlar..

tatlim daha yeni gordum cvbini cok saol cok sevindim guzel dileklerin icin :1hug: evt gittigimiz yer kendi memleketimiz akrabalarimin oldugu yer , Allah affetsin ama burayi ezelden sevmiyordum ama insan neyi sevmiyorsa onune gelirmis buda bana bir ders oldu.. ama artik bitti herseyyerimseniben
s.gif
e.gif
v.gif
g.gif
i.gif
l.gif
e.gif
r.gif

hayırlı olsun arkadaşım.Umarım Allah sizlere buraları aratmaz ve daha huzurlu yaşarsınız.hoşcakal sana ve ailene mutluluklar dilerim.

saol cnm arkadasim ,sana ve ailene bende mutlu huzurlu bir yasam dilerim... :1hug: Allah herkese gonlune gore versin !

Merhaba arkadaslar,ben Rusiyaya yeni geldim.tum gunu evde canim sikiliyor. arkadaslar da yok burda. su site tapmama cok sevindim. sokaga tek cikamiyorum.esim de aksama kadar iste oluyor. Rusiyada turklerin olduguna cok sevindim.

Scorpi yaptığın uyarılar için ben şahsen sana teşekkür ediyorum . Tabiki yaşadığımız iyi kötü tecrübeleri birbirimizle paylaşmak zorundayız ve kimseninde bunu üstüne alınmasına gerek yok.Aslına bakarsan bu tür sahtekarlar heryerde var Türkiyede yok mu sanki değilmi ... o yüzden Rus arkadaşların üstüne alınmasına gerek yok sonuçta ben böyle şeyler yapmıyorsam gocunmam ... SAĞLILA KALIN

isine yaradigina sevindim bende zaten bilgilendirmek amaciyla yazmistim, 2sene icinde 3ev degistirdik her seferinde problem cikiyordu bu bizim sansizligimiz yada tesadduf deildi cunku anlattigim seyler yaygin gercekten, tabi heryerin hem iyisi hem kotusu vardir dikkatli olm.gerek, biz simdi tasiniyoruz hayirlisiyla, evin tamirini biz yaptik masraifini yarisini bile vermiyor ama bu sanirim Trdede oyle, bi de ev kiramzin yarisi ev sahibinde kaliyor tam 1ay'i doldurmadan tasiniyoruz,geri kalan paramizida vermiyor bu Trdede oylemiydi acikcasi bilmiyorum herneyse onemli olan buradaki yasamimin bitmesi.. herkese

s.gif
e.gif
v.gif
g.gif
i.gif
l.gif
e.gif
r.gif

hoşgeldin adapte olmakta kolaylıklar dilerim.biraz kendini tanıtmaya ne dersin?

tesekkur ederim.
yeni evliyim,ailemden ve arkadaslarimdan ilk defadir ki, bu kadar uzak kaliyorum.yine memlektimde olsam su kadar sikilmam.hem de ki,aktiv bir is hayatindan sonra evhanimi olmam da bani etkiliyor.kocam da aksama kadar iste oluyor.arkadas da yok.Umarim tez bir zamanda alisirim. ama nasil bilmiyorum?

eger uzun zaman burada yaşayacaksan dil kursuna gitmeni tavsiye ederim..madem cocukta yok zor olmaz.adını ve nerede yaşadıgını yazar mısın?

Ismim Sevinc. Moskva disinda yasiyorum.
Dil kursuna gitmeyi birak,benim tek disari cikmama bile izin vermiyor. Yasamasina burda uzun zaman yasariz. Ama simdiden oyle bikmisim ki,ne yapacagimi bilmiyorum.

tam olarak nerede yaşıyorsunuz?bende 80 km kadar dışındayım.Ama benim cocuklarım var.biraz daha kolay oluyo avunuyorum.sabırlı olmanı tavsiye ederim sana.

bence 150 km olur.ama tam olarak bilmiyorum.Cocuklarala vakit kecirmek daha guzel olur.Allah saklasin. Isminiz neydi?
Rusiyada uzun zamanmi yasiyorsunuz?

ismim Ayşe.b.zde 17 aydır burdayız.inan 1 yıl nasıl gecti sen bana sor.bizde sanırım uzun zaman burda olacagız.guclu olmalısın.eger zayıf olursan kendine zarar verirsin.msn adresin varsa ordan da yazabiliriz

demek bir yil,ama uzun sure bu.simdi nasil?
burda hic turk arkadaslariniz varmi?yani gel git acidan.
kendime bir hobbi de bulamiyorum ki,zaman kecsin.

tesekkur ederim.
yeni evliyim,ailemden ve arkadaslarimdan ilk defadir ki, bu kadar uzak kaliyorum.yine memlektimde olsam su kadar sikilmam.hem de ki,aktiv bir is hayatindan sonra evhanimi olmam da bani etkiliyor.kocam da aksama kadar iste oluyor.arkadas da yok.Umarim tez bir zamanda alisirim. ama nasil bilmiyorum?

Arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun sende zamanla alışırsın . Bu arada bişey sorabilirmiyim senin memleketin neresi yani türkmenlerin iyi türkçe bilenleri gibi konuşman var sanki belki yanılıyor olabilirim daha önce çalışıpta şimdi birden kendini eve kapanmış hissetmen pisikolojini bozar o yüzden kendine uğraş bul mesela örgü biliyosan örgü yap ben yeni öğrendim çok zevkli veya kitap oku yani boş kalma açıkcası unutma BOŞ KALAN SANDALYEYE ŞEYTAN OTURUR....kendimizi sürekli doldurmalıyız..:teytey:

X