• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimere sikayet edeyim.mi

Nacizane isim vermek yasak şikayet v.... A yazsanız daha iyi olmazmiydi elbette siz bilirsiniz cimer daha ciddi dertlerle uğraşmali gibi geliyor sanki bana sonuçta saygı duyarım herkesin tercihi umalimda sonuç alın

Hayir o kadar da eften puften degil cocuklar faydalansin diye yapilan etkinlik
Neye gore randevu doluyor surekli ayni sekilde ilk kez basima gelmedi onceden talep yogunlugundandir diye uzerinde zaten durmamistim benden sonra yazan arkadasa gayette iki cocuguna da kontenjan varmis bu kontenjan neye gore doluyo
Saatlik etkinlikler ozel piyasa da saati en az 200 lira farkindaydm kucuk sehirde de zaten aktivite az yogunluk vardir diye hep cikarimda bulunmstm ama bu sefer yaptiklari hakszlkk
Sikayet etme hakkjm varsa neden kullanmayayim
Bence sebebi dmde son mesaj üste çıkıyor diye oldu. Arkadaşınız sizden sonra yazdı ancak mesajı üstte kaldı ve kayıt ona yapıldı. Sistemi değiştirmeleri lazım

Bence sebebi dmde son mesaj üste çıkıyor diye oldu. Arkadaşınız sizden sonra yazdı ancak mesajı üstte kaldı ve kayıt ona yapıldı. Sistemi değiştirmeleri lazım
Evet olabilir kutuphaneneye link olsturup kayitlar otomatik olarak yapilsa daha adil olur
Zaten 176 aradigimda istek olarak bu konuya da degindim

Bizm sehirde.kutuphanenin ucretsiz etkinlikleri oluyor

Sinirlo kontenjanli oluyor buraya kadar hersey tamam

Surekli msj atiyoruz dm den etkinlikler doldirmistur diye donus aliyoruz simdiye kadar yogun talepten gec gormusumdur dedim

Dun gecede instahram.da gordm paylasimi gec gormustum.ama olsn yine de yazaym dedim yazdim

Sonra 1 dk sonra da arkadasa yazdjm.goturelim.mi diye umudum yoktu neyse sabah oldu bana yine klasik etkinliklerimz doldu msji arkadasim.benden en az 1 2 dk sonra yazmasina ragmen onjn iki cocugunu da yazmislar.

Aradim.bana neden bpyle surekli doldu diyosnz aksam 11 de yazmissinz yohun talep bar dediler e arkadasima.ben soyledm benden 2 dk.spnra o yazmisti4 ona yogun talep.yok muydi dedm ismini sordu soylemek.istemedim kiskandihim icin degil.surekli boyle oldgu icin sinir oldum bir kez bile katilamadik ustelik onlar kutiphaneye uye bile degilms uye olusturun gelmeden once uye degilswniz demis

Cimere sikayet edeym mi
Kütüphaneye de buraya yazdığın gibi yazdıysan anlayamamışlardır.

Bence doğru olanı yapmışsınız, sizin derdiniz arkadaşınızla değil sistemle.

neden cimeri boşuna meşgul etmiş olasınız ya? sanki cumhurbaşkanının önüne mi gidiyor? orada seçtiğiniz kuruma gidiyor, o kurumda da bu görevle ilgilenen kişi belli. zaten halk şikayetini rahatça oluştursun diye var cimer. ben olsam bende ederdim.

Bence doğru olanı yapmışsınız, sizin derdiniz arkadaşınızla değil sistemle.

neden cimeri boşuna meşgul etmiş olasınız ya? sanki cumhurbaşkanının önüne mi gidiyor? orada seçtiğiniz kuruma gidiyor, o kurumda da bu görevle ilgilenen kişi belli. zaten halk şikayetini rahatça oluştursun diye var cimer. ben olsam bende ederdim.
Kesinlikle eskiden boyle ufak tefek sorunlarda vatandas magdur oluyordu cogu memurda bir yaptirim yok cokta dikkate almiyorlardi cimer kesinlikle cok iyi uygulama
Alo 176 da kutuphane ile ilgili sorunlarda basvurulacak hatlardan birisi

etme ancak durumu daha şiddetli bir şekilde ifade ederek, ısrarcı ol.
havuz problemine dönmüş iş.
ve bu oldukça masum bir istek.
Ettim ustelik Alo 176 hattinda turizm kultur bakanligina da ilettim benim cocugum kac kez heveslendi hep sevinci kursaginda kaldi kutuphane gezmeyi de seven cocuk etknlikleri de goruyor ama gitmek nasip olmadi bir turlu

Cimerin ne oldugunu sistemi biliyormusunuz? Toplumun buyuk cogunlugu farkli zannediyor, ama denetleme degil savunma yapilir. Sebep ne bilmiyorum, kendileri ile birebir cozebileceginiz bir durumu kulagi tepeden tutmaya calisarak biraz uzatmissiniz

Cimerin ne oldugunu sistemi biliyormusunuz? Toplumun buyuk cogunlugu farkli zannediyor, ama denetleme degil savunma yapilir. Sebep ne bilmiyorum, kendileri ile birebir cozebileceginiz bir durumu kulagi tepeden tutmaya calisarak biraz uzatmissiniz
Aynen öyle ben yazacaktım siz yazmışsınız. Adam sorduğunda isim vermeyip gidip cimerde isim verip yazınca ne değişti ki. O şikayet yine o adama gidiyor o da açıklama yazıp kapatıyor. Cimer denilen şey bundan ibaret .

Telefonda adam sorduğunda ismi söyleyip kontrolü sağlatsa kısa yoldan anlaşılırdı. Orada çözemediğinde işte bu süreci anlatarak cimere yazmak mantıklı olurdu ...

Aynen öyle ben yazacaktım siz yazmışsınız. Adam sorduğunda isim vermeyip gidip cimerde isim verip yazınca ne değişti ki. O şikayet yine o adama gidiyor o da açıklama yazıp kapatıyor. Cimer denilen şey bundan ibaret .

Telefonda adam sorduğunda ismi söyleyip kontrolü sağlatsa kısa yoldan anlaşılırdı. Orada çözemediğinde işte bu süreci anlatarak cimere yazmak mantıklı olurdu ...

Bosverin elinde sopa ile kontrole gidilecek zannedilmeye devam etsin.

Back