Rusya Paylasim Alani

peki gaye sik sik turkiyeye gitme sansin yok mu?mesela 2 ay orda 2 ay burda kalmak gıbı.belkı adapte olmana yardımcı olurdu boylesı?

Gaye, neden korkuyorsunuz dişarda gitmekten yalnız gezmekten? benneyaptımki
Eğer kocanızı seviyorsunuz, byraya gelmesiniz bu sıkıntı çekmek normaldir. Ama, benim sizi önerim, yalnız da olsa çıktın dışarıya ve dolaşın. İnsanlar o zaman sikilmazsiniz.
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ayselcim maalesef oyle bir sansim yok cunku esim buna asla izin vermez bir kac kez teklif ettim fakat tepkisi cok sert oldu simdi birde cocucgumuz olacak ona kalsa doguma bile gondermiycekti turkiyeye cok zor ikna ettim biz evlenirken esim bana 2 yil daha kalip donucez demisti fakat simdi planlar degisti ama ben burya daha ne kadar tehamul edebilirim bilemiyorum

inci cicegi bak canim ben disariya ciksam dahi hic dil bilmiyorum yine kimseyle konusamiycam acikcasi bunun bana bir faydasi olmayacak ya tek sorun ne biliyormusun ben buraya sevemedigim icin icimden burasi icin mucadele etmek gelmiyor

Arkadaşlar öncelikle nasılsınız inşallah iyisinizdir. Benim ev meselem vardı hatırladınız inşallah.Ben eşime sordum onun iş yeri SAVELOVSKAYA diye bir yerdeymiş hani buralara yakın yer olursa daha iyi olur ama eşim herhangi bir metroya yakın olsun önemli değil dedi.Zaten nereye gitse şimdilik hep metroyu kullanıyor,daha sonrada araba alacağımız için problem olmaz inşallah. Bu arada diğer bilgileri de vereyim şimdi 7 yaşında 1 kızım var ama Allah nasip ederse oraya geldiğimizde bebeğimizde olacak yani bir kız ve bebek eşim ve ben. Bu arada söylememe gerek yok aslında evi temiz tutarız.Benim için şey evde en önemli şey evin aydınlık olası malum ordaki evler biraz karanlık oluyor(şimdi diyosunuzdurki belkide sen bi evi bulda aydınlığı karanlığı sonra düşünürüz:))):) birde komşular falan nasıl bilmiyorum çok tenha bir yer olmasın ya aslında aşağı yukarı bence aynı şartları arıyosunuzdur sizde .İnşlallah bende sizde aradığınız en güzel ve en uygun evi buluruz.:teytey:

Arkadaslar ben ve aılem gecen yıl Antalya ya tatıle gıtmıstık; bılıyorsunuz her yıl Antalya Rusların ıstılasına ugrar.Sankı onlara aıt bır sehırmıs ızlenımı bırakır ...Ilgınc olanı Rusların bıldıgımız kadar asık suratlı ,sert bakıslı,yuksek seslı konusan olmadıkları ıdı...Vardıgımız sonuc suydu(nacızane) ;Yaz mevsımı ve gunes harıka bır terapı bız ınsanlara...Eeee bu ınsanların ulkelerı soguk ,gunese muhtaclar ,kıs boyunca (o bıtmek bılmeyen soguk havalar ve gunessızlık)ınsanların uzerınde guclu bır etkı bırakıyor...Dolayısıyle bırıkmıs streslerını gelıp bızım gunesı,kumu,denızı bol olan ulkemızde gıderıyorlar...

bencede iklim insalari etkiliyor.. mesela Orta Asyadakiler ,Turkler sicak insanlar cunku bize bol bol gunes yukaridan gulumsuyor isitiyor bizleri... :smiley-cool:

merhaba sevda harıtaya baktım.benım aradıgım bolgeye oldukca uzak bıryer savelovskaya.ama metro kullanıyorsa esın problem olmaz.aklımdasın umarım banada sanada gonlumuze gore evler nasıp eder mevlam.dua edelım canım

gaye canım anladıgım kadarıyla sende hem hamıleleık hem de rusya sıkıntısı bunalım yapmıs.ama bana 1 -2 ay once bu kulupte dedıklerı gıbı adapte olmaya calısmaktan baska care yok.bebegın dogmadan dıl konusunu cıddı cıddı halletmeye calısmalısın bence.cunku sorunun bası dıl bılmemek.bazı buyuk kıtapcılarda turkce rusca kıtaplar var.onların da sana evde bayagı katkı saglıyacagını soyleyebılırım.oraya tasındıgımda senınle mutlaka tanısmak ısterım.cunku sen benden de yalnızsın canım.

insallah ayselsim sen ne zaman geliyorsun ben zaten 3 ay sonra gidiyorum turkiyeye bebisim 4 aylik olana kadar turkiyedeyim orda dogum yapicam

gunaydın gaye ben bayram sonrası tasınıyorum.sen ne guzel 3 ay sonra vatanına gıdeceksın.ama belkı bı kac kez gorusuruz sen gıtmeden once.su anda kac aylık hamılesın?

Dualarımız müşterek asel.Özellikle Ramazan ayında bol bol dua edelim herşey için ,bilmiyorum orda ramazanlar nasıl geçiyor buruktur eminim o ezan sesi ramazana ayrı bir mana katıyo ezandan yoksun bir ramazan nasıl olabilir ki...
Rabbim sana eşine ve çocuklarına hayırlı ömürler ve sağlık versin diğer arkadaşlarımada maddi manevi hertürlü sıkıntılardan bizleri feraha erdirir inşllah...

ah ah sevda gelınce anlarsın ancak ezansız komsusuz ramazanın nasıl oldugunu cok zor ama onunda sevabı ayrıdır belkı.ne yapalım bız alıstık.sokaga cıkınca ıcenler yıyenler sarhoslar hepsı bolca mevcut.allahım bu ınsanların sonu nasıldır dıye ıcımden gecırmeden edemıyorum.acıyorum sadece ates onlara cok yakın cunku.belkı seneye turk arkadaslarla beraber ıftar yapar bızde ramazanımızın tadını oyle cıkarırız.ne guzel olur degıl mı?

Sevramu, emlakcidan kiralamak istiyorsa kocan, 2 odalı evler 800-1000 dollar arası.
Metro Dinamo'da Savelovskaya yakın. Savelovskaya'ya uzakta oturuyorum.
Eğer istiyorsanız emlakciyi arar konuşurum.

Ben hamile olduğum zaman kocam olmadan uyumak çok zor geldi. Kiz arkadaşin olmadan hamilelik normaldır, ama kocasiz Hamilelik çok kötü.

valla burda dogum yapmaktansa kocasiz uyumayi tercih ederim cunku turk doktorlarini hic bir seye degismem burda kontrole gidiyorum dogru duzgun ilgilenmiyorlar bile sanirim turk oldugumuz icin cocugumun ve kendi sagligim icin gitmek zorundayim cunku cocugumun sagligi benim icin dunyadaki herseyden onemli

ayselcim ben suan 3 aylik hamileyim 6 aylikken gidicem turkiyeye sanirim dogumdan sonra 4 ay daha kalirim hem ablamin dugunu var hemde bebek biraz ele avuca gelsin cok kucukken getiremem insallah gorusuruz canim yakin oluruz umarim biz adinsovada oturuyoruz burasi cok guzel ve sakin bir yer ayrica binalar yeni bina eger istersen buralardan ev tutmanizi tavsiye ederim pisman olmazsin

adınsova hangı metroya yakın acaba gaye bız baumanskaya cıvarından dusunuyoruz.esımın ısı orada .ayrıca bugun doktora gıttım bende yaklasık 11 haftalık hamıleymısım.bu yuzden ısyerıne yakın olmak benım ıcın de ıyı olacak.metro harıtasından adınsovayı bulamadım ben.neyse kısmet olursa ben senı bulurum .gorusuruz

canim benim hayirli olsun cok sevindim fakat adinsovaya metro gelmiyor tren geliyor birde minibusler var hayirlisi olsun umarim istedigin yerden bulursun canim

merhabalarrrrrrrr
kızlar gerçekten bak ben oraya gelince görüşelim tamam mı . Haftada bir veya onbeşte bir toplanırız ne güzel olur demi yanlızlık paylaşılarak azalır .
inciçiçeği eşime söyleyeyim canım tamam mı ben cevap yazarım tekrar çok sağol inci .bu arada adın ne ..
hadi hepinizi öptüm A.E.O.

ev kiralama vs gibi konularda iyice inceleme yapin kandirilabilirsiniz... biz ev ararken baya sahtekarlarla karsilastik... mesela evi gormeden paranizi yarisini almak istiyorlar hatta evin anahtarini veriyorlar gidip bakmaniz icin, eger begenmezsen parani geri iade ederiz diyorlar, evi bakmaya gittiginizde anahtar uyusmuyor yada kapiyi baska biri aciyor... bu arada parayida kaptirmis oluyorsnz... biz ev secerken titiz davranmamiza ragmen yine kandirilmistik, evi bakmaya gittigimizde kadin banyoyu gostermemisti esim dus aliyor diye.. tasindigimizda banyo berbat durumdaydi.. yani dikkat edin derim hersey gonlunuzce olsun

X