Rusya Paylasim Alani

Benim kocam Türk. Ben Rusum. Bizim kizimiz var 16 aylık.

Eğer ben doğuru kelime yazamasam, kusura bakmayın.

Benim kocam 2.5 yıldır burada. Biz 4.5 yıln önce tesadüfen tanıştık. Biz tanışmadan önce kocam askeri gemide çalışmış. Şımdi da burada inşahatta çalışıyor. Bende sizleri daha yakından tanımak isterim.

Eğer ki Moskovayı tanımak Isterseniz, sizlere yardımcı olurum. Ben Moskovalıyım, ama çocuğumuz küçük olduğu için şu anda sadece mahalemizde geziyoruz. Ben de burda kocam işe gittıği zaman sıkılıyorum.

merhaba arkadaşlar
hatırladınız mı beni :)) ya kızlar bi sorunum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim ve duacı olurum sizin için. eşim şu an moskovada ev arıyo ama hala bulamadı eve ihtiyacımız var ne olur aklınızda olsun hani duyarsanız yazın bende eşime söyleyeyim bir baksın yada telefonunu verin hiç olmazsa. özellikle inci sen oralısın senin tanidiığın vardır belki.. eşimin baktığı evler 1 odalı bin dolar diyo ya gerçekten öylemi. daha uygun bişey bulamazmıyız oradan .bu arada türkçe öğrenmek isteyenlere geldiğimde türkçe öğretirim ben türkçe ğretmeniyim
size bu konuda yardımcı olabilirim.hadi şimdiden çooook teşekkürler allah yardımcınız olsun .bu arada herkesin ramazanı hayırlı olsun.fisfisfisa.s.

merhaba canım yazıların oldukca ıyı kursa gıttın galıba.bende o kadar rusca konusup yazabılsem valla takla atarım.her ne kadar ruscayı begenmesem de ogrenmek zorunda oldugumu bılıyorum.moskovaya tasınınca rusca sorununu da cozeriz herhalde.sende yardım edersin galıba...

selam sevda hayırlı ramazanlar arkadasım.su anda bızde moskovadan ev bakıyoruz.bayram sonrası tasınmamız gerekıyor.belkı hangı bolgeden ve kac odalı ıstedigini de yazarsan sana da haber verebilim.cunku bıze 3 yada 4odalı lazım .zor yani.ama daha kucukler denk gelirse senınde isine yararsa haber veririm canım..

merhaba arkadaşlar
hatırladınız mı beni :)) ya kızlar bi sorunum var bana yardımcı olursanız çok sevinirim ve duacı olurum sizin için. eşim şu an moskovada ev arıyo ama hala bulamadı eve ihtiyacımız var ne olur aklınızda olsun hani duyarsanız yazın bende eşime söyleyeyim bir baksın yada telefonunu verin hiç olmazsa. özellikle inci sen oralısın senin tanidiığın vardır belki.. eşimin baktığı evler 1 odalı bin dolar diyo ya gerçekten öylemi. daha uygun bişey bulamazmıyız oradan .bu arada türkçe öğrenmek isteyenlere geldiğimde türkçe öğretirim ben türkçe ğretmeniyim
size bu konuda yardımcı olabilirim.hadi şimdiden çooook teşekkürler allah yardımcınız olsun .bu arada herkesin ramazanı hayırlı olsun.fisfisfisa.s.

CADIARZU CADIARZU CADIARZU
Kocanız emlakçidan mi yoksa ev sahibinden mı arıyor, hangi mahalleden, kaç kişi oturacak? Ben arkadaşlarıma söylerım. Eğer ev bulurlarsa, ben mesaj yazarım yerimseniben

merkez icindeyse dedigin fiyatta olabilir, ama moskovanin icinde 1odaliyi 500-700arasinada bulabilirsiniz, moskova disinda ise 400bile vardir tek odali evler...

Merhaba, arkadaşlar. Özür deleyerek söylemek zorundayim, ben anlam veremedim neden rusları soğuk yüzlü düsünüyorsunuz. Rusları soğuk üzlü olmasını sebebi sizler de biliyorsunuz ki burada milyonrasca karışık insanlar yaşiyor, ve bundan dolayidır ki Ruslar her zaman soğuk yüzlü görünürler. Bundan 15-20 yıl öncesı Sosyalızm vardı, ve her şey normaldı. Ne zaman Sosyalizm dağıldı burada olaylardan dolayı Rus insanin kimseye güveni kalmadi. Ve bundan dolayıdır ki Rusları yüzü soğuk görünür.

aslinda stres olunca can ve ruh sagligida bayagi yipraniyor,hic bisey zevk vermiyo inan ki.sikintidan olmali 2 aydir regl olmuyorum.bu ciddi bi sey var demek oluyo aslinda.doktora gidicem o bile zor geliyo.nasil tam olarak anlatacagim diye dusunuyorum.artik bize ders veren rus bayana rica edecegim herhalde.tek o var zaten yardim alabilecegim.Allahtan o cok iyi birisi.hic rus gibi degil seviyo bizi ve herzaman yardima hazir sagolsun.boyle zor iste hersey.

inci kardes sen uzulme tabiki hepsi oyle degil.ama ben cok ulke gezmis oldugum icin kiyas yapabiliyorum.ne yazik ki genel olarak dogru bu fikir.ben bircok kez sokakta adres sordugumda yuzume bir bakip hic duymamis gibi gittiler.diger ulkelerde en azindan bilmediklerini nazikce soylerler.ama yine soyluyorum elbette ki bazilari da cok seker olabiliyolar.

Merhaba, arkadaşlar. Özür deleyerek söylemek zorundayim, ben anlam veremedim neden rusları soğuk yüzlü düsünüyorsunuz. Rusları soğuk üzlü olmasını sebebi sizler de biliyorsunuz ki burada milyonrasca karışık insanlar yaşiyor, ve bundan dolayidır ki Ruslar her zaman soğuk yüzlü görünürler. Bundan 15-20 yıl öncesı Sosyalızm vardı, ve her şey normaldı. Ne zaman Sosyalizm dağıldı burada olaylardan dolayı Rus insanin kimseye güveni kalmadi. Ve bundan dolayıdır ki Rusları yüzü soğuk görünür.

ben markete gidip alisveris yapmaya bile cekiniyorum, sanki bedavaya satin aliyormusum gibi suratlari , sokakta biseyde sormaya cekiniyorum sorduguma pisman oluyorum,ustune alinma ama gercekten soguk buradaki millet,en azindan Turkiyedekilerle kiyasla...

tabi bazilarinda gunahini almayalim, kibar ve kulturlu olanlarida var yok diyemem desem yalan soylemis olurum

Hayat bu kadar pahalimi orda ya uff yeme icme kira yatir ALLAH yardimciniz olsun kizlar:KK43:

ewet scorpi hakli biz 2 odali ewde 860$ a oturuyoruz burda ev kiralari cok pahali ve moskovanin icinde degiliz sadece yeni bine oldugu icin o kadar para veriyoruz yazik yani ama eski binalarda cok pis o yuzden en guzeli yeni binalari tercih etmek

mrb incicicegi benim esimin arkadaslarinin esleri hep rus hepsiyle tanistim tabiki cok sicak kanli olanlarda var fakat gercek su ki moskovali bayanlar cok havalilar ama rusyanin baska sehirlerinden olanlar gayet sicak kanlilar ama bizim turkiyede insalar birbirine hemen yakinlasirlar ben burda guvenipte sokaga bile cikamiyorum zaten dilde bilmedigim icin korkuyorum ama turkiyede olsa istedigim her saat cikarim ve heryere gidebilirim ama turklerde de yokmu soguk insanlar mutlaka var ama sayilari azdir turkiyede insanlar birbirleriyle yardimlasmayi severler burda ise merhebe deyip geciyorlar biz turklere bu tuhaf geliyor acikcasi

sedefcim pardon ama 1 yil icinde nasil dil ogrendin ve calismaya basladin bende yaklasik 1 yildir burdayim ama hala dil bilmiyorum ve cok sikiliyorum burda hic bir seyden de zevk alamiyorum bide simdi hamileyim daha fazla stres oluyorum yani acikcasi cok zormus keske gelmeseydim diyorum

Şehir merkezi çok pisli. Nefes alması bile zordur biliyorum.
Ben Istanbul, Moskova, Bangkok, Paris - böyle büyük şenirlerden nefret ediyorum. Ben de Moskovalıyım, ama nefret ediyorum.
Eğerki ev kiralamak istiyorsanız şehir dişindan kiralayınız.

ewet scorpi hakli biz 2 odali ewde 860$ a oturuyoruz burda ev kiralari cok pahali ve moskovanin icinde degiliz sadece yeni bine oldugu icin o kadar para veriyoruz yazik yani ama eski binalarda cok pis o yuzden en guzeli yeni binalari tercih etmek

hemde ne pis yaa, insan yasamis diyemiyorsun... ben varya ilk eve girdigimde igrendim ya resmen... neyseki bastan duvar kagidi falan yapistirdik havalandirdik temizledik ama cok pis gercekten eski evler hep bocekler geziyor migdenizi bulandirdiysam kusura bakmayin şakkıdı

Sedef Mos, siz nasıl bir yılda Rusçayi öğrendiniz. Rus insanları var ki, çok iyi Rusça bilmiyorlar. :uhm: Sizde bir sır yada bir giz mi var. Merak ediyorum. Ben yazdıklarımı sözlüğe ve grammatiğine bakarak yazıyorum. Ama konuşamiyorum.

Gaye, siz burada kocanız birliktesiniz. Neden sikiliyorsunuz? Ben anlamıyorum. senağlama
Burada binlerce Türkler çalışıyor aylesınde uzak. Onlar ne yapsınlar. Siz onlar gibi değilsiniz, kocaniz yanınızla. :1hug:

kocam yanimda ama sabah gidiyor aksam geliyor hafta sonlari calisiyor ben gunlerdir kapi disri cikmadim konusabilecegim 1 kisi dahi yok siz bunu kendi memleketinizde oldugunuz icin anlayamazsiniz o yanliz calisiyor dediginiz insanlarin yaninda o kadar cok turk arkadaslari varki benim esimde isci calistiriyor ayrica onlarin bir meskaleleri var

X