Rusya Paylasim Alani

:) etin den sütünden der gibi olmus ama güzel bir sehirmis bende görmeyi cok istiyorum

burasimi cok guzel inanmiyorum ya ben hayatimda bukadar kasvetli bir yer gormedim elimde olsa 1 gun bile durmazdim bu sehirde bildigin tas yigini baskada bisey yok iste

al bendende o kadar gamze.aslinda tas yigini oldugu kadar yesilligi de cok ama bi sicakligi yok.gozunu seveyim istanbulun.

birde anlamadigim sey su komunizm yillarinda gelenler var onlar nasil yasayabildiler acaba bu ulkede bravo yani

benim esim burdaymis kominizm zamani yumurtayi bile taneyle veriyorlarmis dusunun yani daha birsuru seyler iste ama bizim turkiyemiz gercekten cennet arkadaslar insanlari sicak insan iliskileri guzel aradigimiz hersey elimizin altinda ama biz kiymetini bilemiyoruz cok ozledim ama maalesef ki dogdugun yer degil doydugun yer derler ya napalim sabredicez baska yolu yok

uff alisayim alisayim diyorum ama olmuyo be gaye .sizlere sasiriyorum moskovada yasiyosunuz,metro var,adreslerinizi kolaylikla birbirinize verme sansiniz var.ama sizler turk arkadaslarla bi turlu tanismiyosunuz .enteresan valla..

bende paris,nice,monaco,roma ,barcelona,almanyada bircok sehir,hollanda ,luxemburg,arabistan,sicilya gibi yerlere gittim.ama tek sevmedigim yer rusya oldu ne yazik ki.genel olarak butun arkadaslar ayni seyi dusunuyor nedense .ne yapalim kismet ne kadarsa yasayacagiz iste.

Valla Ayselcim Cok Istiyorum Ama Benim Oturdugum Yere Metro Gelmiyor Ayrica Birak Metroyu Ben Bakkala Bile Cikamiyorum Yanliz Dil Bilmiyorum Tek Istegim Biran Once Turkiyeye Donmek Yoksa Burda Kafayi Yiycem Ben

metroya cok mu uzaktasin gaye .anladigim kadariyla yalniz oldugun icin urkuyosun tek basina cikmaya.peki dil kursu filan yok mu oturdugun yerde

sinem sen calisiyo musun ev hanimi misin .uzun yillardir burda neler yaptin allahaskina biraz yazsana cok merak ettim.

merhaba inci hosgeldin sen neden turkce yeni ogreniyosun anlamadim.turk degilmisin.bosver hic onemli degil zaten,seni daha cok tanimak isteriz .bende rusca iyi konusup anlamak cok istiyorum.ama bana zor dil gibi geliyo.

hosgeldınız yenı arkadaslar.ne guzel hergun yenıler katılıyor aramıza .ben 3 cocuk annesı ve 38 yasındayım.henuz 16 ay oldu gelelı .moskova dısındayım sımdılık ama bayram sonrası moskova ya tasınıyorum .tanısırız umarım

bende 1 yildir Moskova'dayim.27 yasinda evliyim ve calisiyorum calistigim yerde tek turk bayan benim simdilik.insallah tanisiriz..bende evliyim cocuk yok henuz..

X