- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 38
Evde yapiyorum canim aksamlariSimdi devam ediyor musun
Slm missiEki Görüntüle 1388911
Yeni hafta.
Kahvaltı: smoothie (yarım nar, bir avuç frambuaz, yarım portakal, yarım bardak süt)
Bu sabah hiç bir spor yapılmadı, dün olduğu gibi. Period günleri böyle geçiyor bende, genelde hareketin o günlerde yapılması oldukça iyi geliyormuş ancak halim yok.
Bi kaç güne bomba gibi döneceğim.
Şimdilik şu plan program işlerini halletmem gerekiyor. Bu süreçte yememe dikkat edersem sıkıntı yok gibi. Bakalım.
Slm missi
kendine haftalik bir plan yap yaz kagida onu uygula
ona göre alisveris yap
nacizane tavsiyem light ton baligi ye at salatanin icine al sana bir öğün...
Aksam menude ne var?lahana salatasıyla seviyorum ton balığını haftada iki öğün yemeye gayret ediyorum. valla halim yoktu hiç çıkmadım dışarı :/ şimdi de ofiste "bitse de gitsek" modundayım.
Aksam menude ne var?
Bende marketten sebze alayimpırasa yapmıştım dün akşam bugün öğlen yemek için, bu akşam da aynen pırasa yiycem, yanında yoğurt tabi güzel olur :)
Bende marketten sebze alayim
Sebzem kalmamış evde..
Bir parca yersin bisey olmazz..aynen yaaa! bugün öldüm limonsuzluktan! pırasa limonsuz yeşilçay limonsuz. gideyim ben de. ahaha dayanamıcam galiba bitter de alıcam( %80 kakao oranında tabii)
Selamlar missi :)
Keep running! Ama benim önerim 48e kadar düşmeye çalışma, senin boy ve kilona sahip birinin yağ oranı zaten kısıtlıdır, 3-4 verdikten sonra bedenin kas yakmaya başlar, istediğin sıkılaşmayı yine yakalayamazsın. Kas gidince löpcük gibi bırakıyor cilt kendini
Ben yaklaşık 2 aydır neredeyse hiç kilo kaybetmeden basenlerden 1 beden inceldim, aynı sorun bende de vardı, gereksiz geniş basenler ve zayıf olmama rağmen sıkı olmayan bir beden.
Temiz beslenme ve sporla 1-2 kg vererek ulaşırsın bence :) Özellikle basenlerde hacim eksildikçe sıkılaşma zorlaşıyor, günde 40 gr civarı protein tüketmeyi ihmal etme :)
boy kilo aynı gibiymiş ama programın çok ağır ( yada ben çok tembelim :)
Aslında şu tabloya bakılırsa 48den bile daha az olmam gerekiyormuş :)
Eki Görüntüle 1389927
Boyum 1.63 ve bilek kalınlığım 12 cm
Eki Görüntüle 1389928
Bu bilgiler bi yana ilk önceliğim evet kas yapmak, ama bunun yanında da kilo versem fena olmaz yaaa
Desteğin ve ilgin için teşekkür ederim Blue Sparkle! <3
yalnız bel kalmamış yaaaMore weight loss transformations!!! Dıkşşş dıkş!
Eki Görüntüle 1389929
Ay bayılıyorum şu before-afterlara eheheh
yalnız bel kalmamış yaaa