- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 38
Benimde is arkadaslarim falan cok yiyordu
oglen fast food
ogleden sonra caylar kekler biskuviler
sabah simitler pogacalar
onlara uydum.36 bedenken 40 bedene kadar ciktim
64 e dayandi kilom..
sonra uyandim böyle olmaz dedim
kendimi sisman cirkin hissettim guvenim azaldi.sacima cildime ozen göstermek istemedim.giydigim kotlardan yaglarim fiskiriyordu.
arkadazlarim hala normalsin zayifsin diyordu
taa ki bir arkadasim uyarana kadar.kizim bu ne hal sen genc kizsin boyle gudersen 70 i görürsün kendine gel cabuk diyene kadar.aslinda dost aci soyler.o size iyisin zayifsin diyenler ya kendileri sismandir yada sizin guzel saglikli olmanizi istemiyordur buna emin olun...
Hatun zaten dunyada unlu oldu o popoylaya bişi dicem de hatunun 2010 yılındaki hali daha iyi be
popo toparlansın yeter bana 2014 hali biraz abartı.
Hatun zaten dunyada unlu oldu o popoyla
Benimde zayif arkadaslarim vardi birkac tane.yiyordular kilo almiyordular.aynen benim de öyle bi grubum vardı. yalnız şöyle bi farkla bu kızlarla aynı şeyi yer içerdik onlar katiyen kilo almazdı olan bana olmuştu. kendimi değil onları görüyordum onları yiyip kilo almama hallerini kendim için de öyle sanıyordum. ta ki bir kadın değil de normal bi erkek arkadaşım uyarana dek, zeyno sen napıyosun?? uyarısıyla süreç başlamış -16 kilo gitmişti bu bedenden.
Hahaeheh yok annem yok ben ünlü olmıyım popoyla. türkiye buna hazır değillllllllmazallah dağları deviririm bi yerlere sığamam
Bende popoyu kaldirmak istiyorum ama tabi bu kizinki kötü bence.onda zaten bir hastalik varmis ondan oyleymiseheh yok annem yok ben ünlü olmıyım popoyla. türkiye buna hazır değillllllllmazallah dağları deviririm bi yerlere sığamam
Squati agirlikli calisirsak eger bacagimiz kalinlasir tabiki bi nebze kas olusucak ama oyle abartili bi kas yillarimizi verirsek olusur ve agirlik kullanarak calisirsak :)Bende popoyu kaldirmak istiyorum ama tabi bu kizinki kötü bence.onda zaten bir hastalik varmis ondan oyleymis
ben squat mi yapsam oda bacak kalinlastiriyor diyolar..
Abartili olmasada accik kalinlastirsada kötü birsey benim adimaSquati agirlikli calisirsak eger bacagimiz kalinlasir tabiki bi nebze kas olusucak ama oyle abartili bi kas yillarimizi verirsek olusur ve agirlik kullanarak calisirsak :)
Su sekilde olabilir illa popo kaldirmak icin squata gerek yokAbartili olmasada accik kalinlastirsada kötü birsey benim adima
popom boyle kalkik yuvarlak olsun istiyorum squatsiz zor gibi..
Abartili olmasada accik kalinlastirsada kötü birsey benim adima
popom boyle kalkik yuvarlak olsun istiyorum squatsiz zor gibi..
Canim ebru sallinin videolarında yapiyorum onu.o videolarda yaptiriyor bunu...Su sekilde olabilir illa popo kaldirmak icin squata gerek yok
Habi kopek pozisyonu vardir ya iki el ayak yerde bacagi yukari ve geriye atiyoruz orada popo skisiyor zaten ve o da popo kaldirmada etkili bir yontem canm
Simdi devam ediyor musunCanim ebru sallinin videolarında yapiyorum onu.o videolarda yaptiriyor bunu...
ben spora giderken kum torbasi takip yapmistik ayagamiza cok etkili oluyor agirlik olunca ama sporu yarida bıraktım bir ay gittim biraktim..
Missipipi, bu 30 day challenge sitesinde bir çok program var. Sen bacak kalça çalışıyorsun sanırım. Ben göbek de çalışmak istiyorum. Hem bacak hem göbek calistirabilecegim bir program var mi ya da iki programi aynianda yürütebilir miyim yoksa göbek programına baslamak icin once bacak mi bitmeli?
arada kaçamaklar iyidir. bende haftasonu dağılıyorum eş dost :) ama bu sabah 61,9 kiloydum bakalım devam ediyorumEki Görüntüle 1388908
Dünün Özeti..
Ne egzersiz planı yapıldı,
Ne markete gidildi,
ne squat yapıldı..
Ama muhteşem bir kahvaltı ( dolu dolu ohh), akşamına erişte, ve kapanışta koca bir bardak saleple..
Tam bir keyif günü!