çok güzel hayırlı olsun günlüğün canım bende 63,5 tan 61,3 kiloya düştüm 51 kilolardan çıktım günlüğünü takip edeceğim. zamanında nasıl düştün 48 kilolara ve şimdi listen nedir neler yapmayı düşünüosun
canımm çok güzel paylaşımın:) at kılı fırçasını netten mi aldın ne kadara aldın fark etti miVe bu sabah!
06.10 GÜNE MERHABA ve l-carnitine takviyem ( hemen akabinde bol limonlu ılık su)
06.25 jillian 30 day shred ( bugün 4. günümdü ve ağrı sızılarım neredeyse azalmış)
Eki Görüntüle 1384181
Hızlıca bir duş ve sonrasında limonlu yeşil çay!
Bu arada ocakta da yumurtam kaynaya duruyor bilginize. Ancak kahvaltımı evde değil iş yerinde yaptığım için bol baharatlı yumurtamı dilimleyip mini kabımda çantama yerleştiriyorum.
Evden çıkmadan evvel tabi ki at kılı fırçamla 5 er dakikalık fırrça vakti!
Eki Görüntüle 1384183
Selülitlerim var evet!
Dolaşım bozukluğu, genetik yapı. Nasıl adlandırırsanız işte.
Elimdeki olanaklarla hem de (bence) en etkili yöntemle bu işi çözmüş gibiyim. Yaklaşık bir aydır her gün düzenli fırçalama yapıyorum ve selülitlerim azalmış durumda. Tabi fırçalamayı bırakırsam yeniden corttttlarlar mı orasını bilemiyorum :)
Fırçalama sonrası Madam Coco'nun indirimdeyken denemeden aldığım İĞRENÇ KOKULU unisex giovanni vücut sütünü sürüyorum. Madem aldık bari kullanalım da bitsin :)
canımm çok güzel paylaşımın:) at kılı fırçasını netten mi aldın ne kadara aldın fark etti mi
yorumları da okudum bu fırça ile ilgili bende alayım olmaz mı selülit:) çok memnun oldum hangi şehirdesin? bende nomralde o kadar az su içerdim ki bazen günde 1 bardak ama artırdım dün 2,5 litreye tamamladımMerhabalar therapne! :)
At kılı fırçasının fiyatı standart. Yani internetten de alsan mağazadan da alsan 39.9 tl.
Ben boyner.com'dan aldım çünkü internet dışında hiç bi yerde bulamadım.
Önerir miyim? Evet! Aldığıma pişman mıyım? Hayır!
Eğer senin de selülit sorunun varsa al derim ancak şöyle bi durum var sabah ve akşam yılmadan kendini fırçalaman gerekiyor. Sanırım ben düzenli yaptığım için etkisini fark ettim. Bazen o kadar üşeniyordum ki uflaya puflaya yine de o beş dakkayı tamamlıyordum. :)
Bu arada araş gör.'üm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?